MechJJ 11368 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 تو که واقعا پیری پریروز دعوت شدی تا برسی شده پس فردا این نکات جانبیش پیره خودش پیر نیست قبلنا نکته حاشیه ای داشتیم. نکته جانبی دیگه چه صیغه ایه؟ بیشتر راهنمایی کن
bme.masood 5832 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 تو که خودت مظنون ردیف اولی :zadan: سعید من رو این عکس شرط زندگی میبندم اخه خود خودتی
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 قبلنا نکته حاشیه ای داشتیم.نکته جانبی دیگه چه صیغه ایه؟ بیشتر راهنمایی کن نکته حاشیه ای که خب فرق داره نکات جانبی مربوط به خوده فرده
haniye.a 5626 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 اگه من نبودم چی؟شرط میبندین؟ سره چی؟ باید یه چیزه معتبر باشه
- Nahal - 47858 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 هرشرطی شما بگی نمی دونم والا اگه درست بود منو ادمین کنی
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 سعید من رو این عکس شرط زندگی میبندم اخه خود خودتی شما شرط نبند به ضررته
MechJJ 11368 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 سره چی؟باید یه چیزه معتبر باشه معتبر دیگه. گفتم هرچی شما بگین
H O P E 34652 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 مسعود تویی ؟! آخه اصن شبیهت نیست ولی همه میگن تویی ! . سپید چرا راهنمایی نمی کنی ؟! زهرا خیلی بیشتر راهنمایی می کرد
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 مسعود تویی ؟! آخه اصن شبیهت نیست ولی همه میگن تویی ! . سپید چرا راهنمایی نمی کنی ؟! زهرا خیلی بیشتر راهنمایی می کرد آخه یه رازی هست درپس این راهنمایی هابعضی مسابقه ها بری 10،12 تا راهنمایی کردم حالا چون تویی: بچه تهران نیس کنکور ارشد داشته...یه مدتم رفت بکوب درس خوند دوباره اومد نکات جانبیش پیرمرده
haniye.a 5626 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 معتبر دیگه.گفتم هرچی شما بگین شایدم نباشین ... فعلا گفتن شبیه شما نیست پس یه حدسه دیگه
MechJJ 11368 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 شایدم نباشین ...فعلا گفتن شبیه شما نیست پس یه حدسه دیگه میبینم که عقب نشینی کردی شرط میخواستیم ببندیم تازه
H O P E 34652 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 آخه یه رازی هست درپس این راهنمایی هابعضی مسابقه ها بری 10،12 تا راهنمایی کردم حالا چون تویی: بچه تهران نیس کنکور ارشد داشته...یه مدتم رفت بکوب درس خوند دوباره اومد نکات جانبیش پیرمرده مسعود !!!!!! چرا اصلا شبیه بچگی هات نیستی پس
haniye.a 5626 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 میبینم که عقب نشینی کردیشرط میخواستیم ببندیم تازه نه کی گفته دوباره شرط میبندیم اگه درست بود مدالتو بده من
MechJJ 11368 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 نه کی گفته دوباره شرط میبندیم اگه درست بود مدالتو بده من من که نمی تونم بدم ولی اختیارش باتو. به ممد بگو منتقلش کنه واسه تو من الان میرم شب میام یکم به شماها بخندم
bme.masood 5832 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 شما شرط نبند به ضررته سپید منو سر کار نذار ، من از رو حرفم بر نمیگردم . فقطططططططط سعید مسعود تویی ؟! آخه اصن شبیهت نیست ولی همه میگن تویی ! . سپید چرا راهنمایی نمی کنی ؟! زهرا خیلی بیشتر راهنمایی می کرد از تو بعید بود همه بگن زمین گرده تو باور میکنی ؟ ببین ، تمام راهنماییهاش وضعیت سعید حکایت میکنه
alimec 23102 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 آخه یه رازی هست درپس این راهنمایی هابعضی مسابقه ها بری 10،12 تا راهنمایی کردم حالا چون تویی: بچه تهران نیس کنکور ارشد داشته...یه مدتم رفت بکوب درس خوند دوباره اومد نکات جانبیش پیرمرده آقا سعید خودمونه خلاص
MechJJ 11368 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 سپید منو سر کار نذار ، من از رو حرفم بر نمیگردم . فقطططططططط سعید از تو بعید بود همه بگن زمین گرده تو باور میکنی ؟ ببین ، تمام راهنماییهاش وضعیت سعید حکایت میکنه تو هنوز نمیخوای اعتراف کنی پسر؟
ارسال های توصیه شده