MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ تو که واقعا پیری پریروز دعوت شدی تا برسی شده پس فردا این نکات جانبیش پیره خودش پیر نیست قبلنا نکته حاشیه ای داشتیم. نکته جانبی دیگه چه صیغه ایه؟ بیشتر راهنمایی کن لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ تو که خودت مظنون ردیف اولی :zadan: سعید من رو این عکس شرط زندگی میبندم اخه خود خودتی لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ قبلنا نکته حاشیه ای داشتیم.نکته جانبی دیگه چه صیغه ایه؟ بیشتر راهنمایی کن نکته حاشیه ای که خب فرق داره نکات جانبی مربوط به خوده فرده لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ حالت خندتم همونه شرط چی؟ هرشرطی شما بگی لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ اگه من نبودم چی؟شرط میبندین؟ سره چی؟ باید یه چیزه معتبر باشه لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ هرشرطی شما بگی نمی دونم والا اگه درست بود منو ادمین کنی لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ سعید من رو این عکس شرط زندگی میبندم اخه خود خودتی شما شرط نبند به ضررته لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ سره چی؟باید یه چیزه معتبر باشه معتبر دیگه. گفتم هرچی شما بگین لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ مسعود تویی ؟! آخه اصن شبیهت نیست ولی همه میگن تویی ! . سپید چرا راهنمایی نمی کنی ؟! زهرا خیلی بیشتر راهنمایی می کرد لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ مسعود تویی ؟! آخه اصن شبیهت نیست ولی همه میگن تویی ! . سپید چرا راهنمایی نمی کنی ؟! زهرا خیلی بیشتر راهنمایی می کرد آخه یه رازی هست درپس این راهنمایی هابعضی مسابقه ها بری 10،12 تا راهنمایی کردم حالا چون تویی: بچه تهران نیس کنکور ارشد داشته...یه مدتم رفت بکوب درس خوند دوباره اومد نکات جانبیش پیرمرده لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ معتبر دیگه.گفتم هرچی شما بگین شایدم نباشین ... فعلا گفتن شبیه شما نیست پس یه حدسه دیگه لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ شایدم نباشین ...فعلا گفتن شبیه شما نیست پس یه حدسه دیگه میبینم که عقب نشینی کردی شرط میخواستیم ببندیم تازه لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ آخه یه رازی هست درپس این راهنمایی هابعضی مسابقه ها بری 10،12 تا راهنمایی کردم حالا چون تویی: بچه تهران نیس کنکور ارشد داشته...یه مدتم رفت بکوب درس خوند دوباره اومد نکات جانبیش پیرمرده مسعود !!!!!! چرا اصلا شبیه بچگی هات نیستی پس لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ میبینم که عقب نشینی کردیشرط میخواستیم ببندیم تازه نه کی گفته دوباره شرط میبندیم اگه درست بود مدالتو بده من لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ نه کی گفته دوباره شرط میبندیم اگه درست بود مدالتو بده من من که نمی تونم بدم ولی اختیارش باتو. به ممد بگو منتقلش کنه واسه تو من الان میرم شب میام یکم به شماها بخندم لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ شما شرط نبند به ضررته سپید منو سر کار نذار ، من از رو حرفم بر نمیگردم . فقطططططططط سعید مسعود تویی ؟! آخه اصن شبیهت نیست ولی همه میگن تویی ! . سپید چرا راهنمایی نمی کنی ؟! زهرا خیلی بیشتر راهنمایی می کرد از تو بعید بود همه بگن زمین گرده تو باور میکنی ؟ ببین ، تمام راهنماییهاش وضعیت سعید حکایت میکنه لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ mechjj یعنی کپی بچگیشه.....عکس دوم قشنگ نشون میده لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ آخه یه رازی هست درپس این راهنمایی هابعضی مسابقه ها بری 10،12 تا راهنمایی کردم حالا چون تویی: بچه تهران نیس کنکور ارشد داشته...یه مدتم رفت بکوب درس خوند دوباره اومد نکات جانبیش پیرمرده آقا سعید خودمونه خلاص لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ سپید منو سر کار نذار ، من از رو حرفم بر نمیگردم . فقطططططططط سعید از تو بعید بود همه بگن زمین گرده تو باور میکنی ؟ ببین ، تمام راهنماییهاش وضعیت سعید حکایت میکنه تو هنوز نمیخوای اعتراف کنی پسر؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده