NEGARi 9387 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 سه نفر میشه باشن سعید مهند میلاد مهندو سعید باز بیشتر میشه
panisa 12133 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 قربونتون برم الهییییییییییییییییییییی :aghosh: عزییییییزم. :w36: کجایی پس؟ چرا نمیای اینجا دلم تنگ شد واست. پروفمم که نمیای مهمونی.
NEGARi 9387 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 آره من میخواستم برم به سپید بگمقوانین عوض شه صفحه اول همه اسما رو میگن دیگه بقیه الکی میان اسم میگن..درست یا غلط باشه فرقی نداره اتفاقا اکثر مسابقات صحفهات اول کسی نفهمیده نحدسیده
NEGARi 9387 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 قربونتون برم الهییییییییییییییییییییی :aghosh: :aghosh: فروغ منو ببر آب هویج بستنی بخورم هلاک شدم به قرعان!!!
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 سام .آرچ حسین تی ................... این قرآن قبلا ها به این شکل بود نه این شکل فعلی که شماها مینویسیدها
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 آره من میخواستم برم به سپید بگمقوانین عوض شه صفحه اول همه اسما رو میگن دیگه بقیه الکی میان اسم میگن..درست یا غلط باشه فرقی نداره اوهوم باید تعداد برنده ها بیشتر شه ، سری پیشم من goddess رو گفتم برنده نشدم سه نفر میشه باشن سعید مهند میلاد مهندو سعید باز بیشتر میشه نگااااااااار اگه من یا سعید نبودیم حاضری پست شماره 6 تو بدی به من ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3
Sepideh.mt 17530 سازنده ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 آره من میخواستم برم به سپید بگمقوانین عوض شه صفحه اول همه اسما رو میگن دیگه بقیه الکی میان اسم میگن..درست یا غلط باشه فرقی نداره بیا بوگو سری پیش صفحه 10 گفتن ولی خب نفر دومی که میگی بشه ها حدس الکی نزنین...از یه راه دیگه گمراه کنین...باجه؟
panisa 12133 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 بشه ها حدس الکی نزنین...از یه راه دیگه گمراه کنین...باجه؟ بااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااجه.
NEGARi 9387 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 سام .آرچحسین تی ................... این قرآن قبلا ها به این شکل بود نه این شکل فعلی که شماها مینویسیدها هر قرآنی مگه قرآن شماست؟ این قرعان ماست لطفا بهش توهین نکنید
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 عزییییییزم. :w36:کجایی پس؟ چرا نمیای اینجا دلم تنگ شد واست. پروفمم که نمیای مهمونی. قربون دلت برررررررررم من ... نبودم کلا الانم احساساتیم به خاطر اصغر فرهادی پروفت بسته س فک کنم.. :aghosh: فروغ منو ببر آب هویج بستنی بخورم هلاک شدم به قرعان!!! نگار منم کلا هوس ددر دارم ....
NEGARi 9387 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 اوهوم باید تعداد برنده ها بیشتر شه ، سری پیشم من goddess رو گفتم برنده نشدم نگااااااااار اگه من یا سعید نبودیم حاضری پست شماره 6 تو بدی به من ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 پست شیشم کیه؟؟؟اره باو مال تو کلا من جای مهند حدس زدم
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 هر قرآنی مگه قرآن شماست؟ این قرعان ماست لطفا بهش توهین نکنید کی گفته من قرآن دارم ؟ من خدا دارم کتاب هم نداره جزوه داره خب یه لحظه فکرکردم اونه منظورتون.........راحت باشید باهاش
panisa 12133 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 قربون دلت برررررررررم من ... نبودم کلا الانم احساساتیم به خاطر اصغر فرهادی پروفت بسته س فک کنم.. عزییییزم. هممون خوشحالیییییم... بازه پروفم. مگه دوستم نیستی؟ ادت نکردم؟
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 پست شیشم کیه؟؟؟اره باو مال تو کلا من جای مهند حدس زدم پست 6 اینه : bme.masood:w16: سپــــی نگاااار این پستشو داد به من موشکلی نداره که ؟
Sepideh.mt 17530 سازنده ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 پست 6 اینه : سپــــی نگاااار این پستشو داد به من موشکلی نداره که ؟ نوچ پست اولم واسه تو
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 ال رومانمهند میلاد اسی حمید سی اف دی منم جایزشو بدید بهش
ارسالهای توصیه شده