Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 #800080] میبینی زهرا اینا با من چیکار میکنن ؟ هرچی به سپید میگم بابا هرچی پول میخوای میدم اما یبار بذار من برنده شم ، قبول نمیکنه ! میگه پیشنهاد رشوه به مامور نواندیشان ؟ :vahidrk: تو کی به من پیشنهاد پول دادی؟ من قبول میکنم
bme.masood 5832 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 تو کی به من پیشنهاد پول دادی؟من قبول میکنم پس شماره کارتت واسم بفرست تا فردا صبح یه میلیون تو حسابته کتی کجایی که ببینی من بالاخره این مسابقه لامصب برنده میشدم راستی سپید خانوم گفته باشم نصف مبلغ بعد از اتمام کار واریز خواهد شد
#zina# 1361 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 سعید mechjj:ws37: اصن اون دماخش داد میزنه سعیده سعید بچه بودی خوش اخلاق بودی ها:vahidrk:
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 پس شماره کارتت واسم بفرست تا فردا صبح یه میلیون تو حسابته کتی کجایی که ببینی من بالاخره این مسابقه لامصب برنده میشدم :hapydancsmil: راستی سپید خانوم گفته باشم نصف مبلغ بعد از اتمام کار واریز خواهد شد نوچ قسطی قبول نی من نقد میگیرم وگرنه منم قسطی میگم کیه
bme.masood 5832 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 نوچ قسطی قبول نی من نقد میگیرم وگرنه منم قسطی میگم کیه اخه چه تضمینی دارم که برنده بشم ؟ الان به وکیلم ادم پول میده نصفیش در صورت موفقیت کاره شما نصف اصمش با رشتش و شهر زندگیش و البوم عکسش و نام پدر و شماره شناسنامه بدی قبوله اینجوری قستی گفتی
M!Zare 48037 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 قربونت...مریم کی بود بالاخره؟!! والا ما هم نفهمیدیم ادره ولی فکر کنم
panisa 12132 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 M.P.E.B:w16: باریک ا... نگار. درسته. این پسررو درست حدسیدی.
کتایون 15176 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 والا ما هم نفهمیدیمادره ولی فکر کنم نه بابااااااااااااا...جدی ؟ امین چه بزرگ شدی؟
M!Zare 48037 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 نه بابااااااااااااا...جدی ؟ امین چه بزرگ شدی؟ راهنمایی ها رو دو باره بخون........... آرخا هم میتونه باشه میلاد شادمهرباز سی اف دی سعید مسعود اسی سهیل سامان منصور مراد
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 من نیستم مهننننننننند ، باور کن باور کردمممم :persiana__hahaha: مسعود چقدر میدی تشویش کنم ؟!! :hrqr6zeqheyjho1f9mx
ارسال های توصیه شده