Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ #800080] میبینی زهرا اینا با من چیکار میکنن ؟ هرچی به سپید میگم بابا هرچی پول میخوای میدم اما یبار بذار من برنده شم ، قبول نمیکنه ! میگه پیشنهاد رشوه به مامور نواندیشان ؟ :vahidrk: تو کی به من پیشنهاد پول دادی؟ من قبول میکنم لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ تو کی به من پیشنهاد پول دادی؟من قبول میکنم پس شماره کارتت واسم بفرست تا فردا صبح یه میلیون تو حسابته کتی کجایی که ببینی من بالاخره این مسابقه لامصب برنده میشدم راستی سپید خانوم گفته باشم نصف مبلغ بعد از اتمام کار واریز خواهد شد لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ سعید mechjj:ws37: اصن اون دماخش داد میزنه سعیده سعید بچه بودی خوش اخلاق بودی ها:vahidrk: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ پس شماره کارتت واسم بفرست تا فردا صبح یه میلیون تو حسابته کتی کجایی که ببینی من بالاخره این مسابقه لامصب برنده میشدم :hapydancsmil: راستی سپید خانوم گفته باشم نصف مبلغ بعد از اتمام کار واریز خواهد شد نوچ قسطی قبول نی من نقد میگیرم وگرنه منم قسطی میگم کیه لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ نوچ قسطی قبول نی من نقد میگیرم وگرنه منم قسطی میگم کیه اخه چه تضمینی دارم که برنده بشم ؟ الان به وکیلم ادم پول میده نصفیش در صورت موفقیت کاره شما نصف اصمش با رشتش و شهر زندگیش و البوم عکسش و نام پدر و شماره شناسنامه بدی قبوله اینجوری قستی گفتی لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ خب چه خبر؟!!!! سلامتی....شما چه خبر؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ سلامتی....شما چه خبر؟ قربونت... مریم کی بود بالاخره؟!! لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ قربونت...مریم کی بود بالاخره؟!! والا ما هم نفهمیدیم ادره ولی فکر کنم لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ M.P.E.B:w16: باریک ا... نگار. درسته. این پسررو درست حدسیدی. لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ والا ما هم نفهمیدیمادره ولی فکر کنم نه بابااااااااااااا...جدی ؟ امین چه بزرگ شدی؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ باریک ا... نگار. درسته. این پسررو درست حدسیدی. بزن قدش لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ نه بابااااااااااااا...جدی ؟ امین چه بزرگ شدی؟ راهنمایی ها رو دو باره بخون........... آرخا هم میتونه باشه میلاد شادمهرباز سی اف دی سعید مسعود اسی سهیل سامان منصور مراد لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ من نیستم مهننننننننند ، باور کن باور کردمممم :persiana__hahaha: مسعود چقدر میدی تشویش کنم ؟!! :hrqr6zeqheyjho1f9mx لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده