afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ من خیلی اسکار برام مهم نبوده چون هیچ وقت تو کار فیلم و این چیزا نبودم ولی دمش گرم به خاطر اینکه در چنین موقعیتی چنین پیامی داد(با خوندن پیامش بدنم مور مور شد) 2 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ از زمانیکه در مدرسه کارگاهی فیلم نامه نویسی و یا هدایت فیلم با این شخصیت آشنا شدم ، روزی را می دیدم که به این بالا ها دست پیدا کند به بت سازی عادت ندارم ، اما استاد اصغر فرهادی آرمان یک سینما شناس فرهنگی با رویکردهای خلاقانه و البته بی طرفانه است به او می بالم به امید پیروزی های بعدی 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ تبریک به ایرانیانی که ایران رو دوست دارند.... 9 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ همش به کنار کاشکی لااقل از روی کاغذ نمیخوند متنشو...... یکم زشته برای کارگردان دیگه از رو برگه چهارتا جمله بگه اینکه چیزه مهمی نیست خیلی از خارجی های غیر انگلیسی زبان تو این مراسم های مهم با یه برگه که توش چیزهایی که میخوان بگن میان صحبت میکنن 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ عکسی بسیار باشکوه از لحظه جاودانه شدن نام ایران بر بلندای سینمای جهان! 11 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ ایسنا (واکنش وزیر ارشاد به اسکار گرفتن فرهادی) : وزیر ارشاد: اين حركتی بود كه ابتدا با صدور مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز شد. 8 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ مموتی بعد از شنیدن خبر اسکار : 8 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ فرج الله سلحشور: جایزه گرفتن فیلم جدایی نادر از سیمین را افتخار نمیدانم،این فیلم یک فیلم متضاد با فرهنگ اسلامی ملت ماست. 8 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ در پاسخ حضرت سلحشور تام التمام منتهای کارگردانان ، الاستاد فی وقایع السینمایی و الفرهنکی حین الاستخراج فیلمنامه الیوزارسیف ، الی دادگاه الاتقلاب الاسلامی ، ملک السرقت فی الفیلمنامه و التِرتُوا فی المیزاسن و الدکوباز(ژ)، سلام الله علی جمیع الاهل الریا و التزویر و الجیوش السایبری مولانای عزیز می فرمایند: خویش را من نیک میدانم کیم فارغ از مردارم و کرکس نیم پ.ن: کلمه ی "من" در شعر ، نقل به مضمون از متکلم بودن اصغر فرهادی و اشاره تاکیدی بر خویشتنشان است که بنده به اختصار در جواب هنر پراکندی حضرات سینمای دولتی آوردم 8 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ مردک هیز. :icon_razz: با مني؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ با مني؟ تو چیکاره ای این وسط که آخه بهت بگم هیز. :zadan: اینیکه محو لیلاست رو گفتم. :icon_razz: لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ مردک هیز. :icon_razz: خودت بودی الان وضعیتت از این بدتر بود 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ خودت بودی الان وضعیتت از این بدتر بود ما توی وضعیت های بدترش هم بودیم جیجیلی. زود همه را به یک چوب نزن. 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ ما توی وضعیت های بدترش هم بودیم جیجیلی. زود همه را به یک چوب نزن. منظورت بوقه است همینجوری شوخی کردم ولی چیز خوبی هم هست:دی 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ منظورت بوقه استهمینجوری شوخی کردم ولی چیز خوبی هم هست:دی ای بابا،اون بوق که یکی از هزاران مشکلات علماست. انواع و اقسام متلک به علما زیاد است. ولی من اینجوری دیگه بازوی لیلا رو که نمیگرفتم ، نیکول کیدمن هم بود نهایت یک ماچ ساده میکردم. 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ ای بابا،اون بوق که یکی از هزاران مشکلات علماست. انواع و اقسام متلک به علما زیاد است. ولی من اینجوری دیگه بازوی لیلا رو که نمیگرفتم ، نیکول کیدمن هم بود نهایت یک ماچ ساده میکردم. بعضی ها ذاتا پر رو هستن من از تو کمرو ترم فوقش یه سلام ساده و بدون خنده دلیل کمرویی هم ترسه 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ فرج الله سلحشور: جایزه گرفتن فیلم جدایی نادر از سیمین را افتخار نمیدانم،این فیلم یک فیلم متضاد با فرهنگ اسلامی ملت ماست. خب یکی بهش بگه شما اگه می تونی برو همین اسکار رو بگیر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده