Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ خب لباس عروسه دیگه.این رو از عمد پوشیدن.نگاه کنی به پیمان معادی و لیلا حاتمی انگار عروس و داماد هستن. این یه فلش هست به سمت فیلم بابا فکر نمیکنم این طوری باشه ؟!؟! مطمئنی ؟ من خیلی خجالت کشیدم لباسشو دیدم 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ فکر نمیکنم این طوری باشه ؟!؟! مطمئنی ؟ من خیلی خجالت کشیدم لباسشو دیدم این حدس منه.فک کنم از عمد پوشیده باشه لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ lebaseshoon kamelan namdin bood. nader va simini ke inja talgh gerftan...in roozha dobare...!!! khili mana dasht ... 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ این حدس منه.فک کنم از عمد پوشیده باشه اخه لباس بقیه مردمو ببین 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ hip hip HHHHHHHHHHHHooray:a030: ferasati: :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ عکسهای لیلا حاتمی در ضیافت شام قبل از اسکار کمپانی «Sony Pictures Classic» لیل حاتمی در مهمانی قبل از اسکار کمپانی «سونی پیکچرز کلاسیک» پخش کننده جهانی فیلم «جدایی نادر از سیمین» در وست هالیوود دیده میشود. 16 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ این جدی بود؟ نگفته اسکار رو به پیشگاه مقدس آغا تقدیم میکنم؟ آره الان بی بی سی هم دیدم نشونش داد ولی گفت بعدا خودشون پاکش کردن احمقا !! :biggrin: فقط کم مونده بود دعوت همگانی به انتخابات مجلس هم از توش در بیارن!! 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ آره الان بی بی سی هم دیدم نشونش داد ولی گفت بعدا خودشون پاکش کردن احمقا !! :biggrin:فقط کم مونده بود دعوت همگانی به انتخابات مجلس هم از توش در بیارن!! :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ اصغر فرهادی در مصاحبه بعد از گرفتن اسکار : I have no message for governments & politicians 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ فکر نمیکنم این طوری باشه ؟!؟! مطمئنی ؟ من خیلی خجالت کشیدم لباسشو دیدم لیلا واقعا هیکل محشری داره اگه ازاد بود مثل بقیه هنرپیشه ها لباس بپوشه هیچی از اونا کم نداشت که یه سرو گردن هم از اونا برتر بود اون لباس هم با این ایده طراحی شده بود که نادر و سیمین اخرش از هم جدانشدن (دقت به رنگ لباس سیمین و رنگ پاپیون نادر) 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ من دیشب(!) 7 صبح خوابیدم ولی انقد خوشحال بودم ساعت 10 دوباره بیدار شدم ببینم نت چه خبره !!! :hapydancsmil:یعنی فقط تو کف این ترجمه فارس نیوز پدر سوخته هستم!! :jawdrop: یعنی الان اگه اوون هسته ایی رو نمیگفت روو دل میکردااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:w58::w58: 6 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ فکر نمیکنم این طوری باشه ؟!؟! مطمئنی ؟ من خیلی خجالت کشیدم لباسشو دیدم همینطوره دیگه پس چطوره؟؟:biggrin: کار قشنگی بود اتفاقا... 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ همش به کنار کاشکی لااقل از روی کاغذ نمیخوند متنشو...... یکم زشته برای کارگردان دیگه از رو برگه چهارتا جمله بگه 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ همش به کنار کاشکی لااقل از روی کاغذ نمیخوند متنشو...... یکم زشته برای کارگردان دیگه از رو برگه چهارتا جمله بگه چه اشکالی داره؟؟مگه اون اهنگساز فرانسوی نبود که از روی متن خوند؟؟ 7 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ انکار نکنیم نام وطن هنوز هم چشمهایمان را تر می کند و هنوز هم بوی خزر که می آید دنیا ، دریا می شود...♥:icon_gol: 13 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ همش به کنار کاشکی لااقل از روی کاغذ نمیخوند متنشو...... یکم زشته برای کارگردان دیگه از رو برگه چهارتا جمله بگه:icon_pf (34): خیلیها خیلی وقتها شده از روی متن میخونن.. اولین بار نیست کسی از روی متن خونده!!!!!!!! هیچ وجههٔ بدی هم نداره 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ خیلیها خیلی وقتها شده از روی متن میخونن.. اولین بار نیست کسی از روی متن خونده!!!!!!!! هیچ وجههٔ بدی هم نداره لااقل کاغذ مرتب تره 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ لااقل کاغذ مرتب تره باور کن یه کارایی میکنن اونجا که کاغذ اصغر جون مشکلی نی... سوتیهای این مراسم از طرف بزرگترین بازیگرها و کارگردانها و... زیاد بوده... دیگه کاغذ که... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده