.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ دمشون گرررررررررررررررمممممممممممممممممم فقط دلم واسه سارینا و لیلا حاتمی خیلی سوخت 13 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ دمشون گرررررررررررررررممممممممممممممممممفقط دلم واسه سارینا و لیلا حاتمی خیلی سوخت چَرا؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ چَرا؟؟؟؟ به همون دلیلی که سارا گفت آدم بره اسکار بعد به خاطر محدودیت های مزخرف کشورش مجبور باشه لباس عروس بپوشه با روسری 10 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ به همون دلیلی که سارا گفتآدم بره اسکار بعد به خاطر محدودیت های مزخرف کشورش مجبور باشه لباس عروس بپوشه با روسری 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم لینک دانلود 11 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم لینک دانلود خوب شد دیدم ها داشتم اپ میکردم.مرسی.میذارم تو پست اول 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ وای خدایا شکرت چقدر قشنگ زدی تو دهنه اینا یه روزم برسه که بهشون بفهمونی خودشون هیچ غلطی نمیتونن بکنن حله دیگه مخلصتم هستم 8 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ از من بعیده این قدر احساساتی شم سر این موضوع... آنچنان گریه ای کردم امروز که باورم نمیشد... چه حس خوبی بود انگار خودم اسکار گرفتم... 13 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ ماشالا:hapydancsmil: اولین باره تو انجمن ازین شکلک استفاده میکنم فرهادی دوست داریم .دمت جییییییز 6 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ زنده باد اصغر فرهادی:w42::dancegirl2::w31: یعنی عاشقتم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خیلی خیلی باحالی:w14: 7 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ من دیشب(!) 7 صبح خوابیدم ولی انقد خوشحال بودم ساعت 10 دوباره بیدار شدم ببینم نت چه خبره !!! :hapydancsmil: یعنی فقط تو کف این ترجمه فارس نیوز پدر سوخته هستم!! :jawdrop: 20 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ من دیشب(!) 7 صبح خوابیدم ولی انقد خوشحال بودم ساعت 10 دوباره بیدار شدم ببینم نت چه خبره !!! :hapydancsmil: یعنی فقط تو کف این ترجمه فارس نیوز پدر سوخته هستم!! :jawdrop: واااااااااای فقط مردم از خنده :ws28::ws28::ws28: 7 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ یعنی فقط تو کف این ترجمه فارس نیوز پدر سوخته هستم!! :jawdrop: این جدی بود؟ نگفته اسکار رو به پیشگاه مقدس آغا تقدیم میکنم؟ 8 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ مبارکشون باشه مبارکشون باشه نه مبارکمون باشه بچه ها تکرارش کی هست؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ منم به نوبه خودم بردن جایزه اسکار رو به همگی ایرانیان تبریک میگم... هر چند این روزها با این چیزها هم خوشحال نمیشم.. 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ فرهادی پس از گرفتن جایزه اسکار ، خطاب به حاضران در مراسم گفت: سلام به مردم خوب سرزمینم. الان ایرانی های زیادی در سرتاسر دنیا نشسته اند و مراسم را نگاه می کنند. آنها خوشحالند. نه فقط به خاطر این جایزه و سینما بلکه بیشتر به این خاطر که در روزگاری که دائم حرف جنگ است و سیاست، نام ایران همراه فرهنگ است. یه گزارش عصر ایران،فرهنگی کهن كشورم زير غبار سياست پنهان شده واین جایزه را به مردم کشورم تقدیم می کنم که به همه فرهنگ ها و تمدن ها احترام می گذارند. 7 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ ieki az behtarin lahzehaie zendegi man bood. sorii faarsi type nemikonam. ei janaaaaaaaaam lebase leilaaaaaaaa....khli mana dasht lebase aroso damad.... khastegi in chand rooz az tane man biron raft... :love070: 5 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ منم تبریک میگم اما این لباس چیه لیلا حاتمی پوشیده ؟ ازش بیشتر انتظار داشتیم شبیه عروسا شده عروس بردیم اسکار 9 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ منم تبریک میگماما این لباس چیه لیلا حاتمی پوشیده ؟ ازش بیشتر انتظار داشتیم شبیه عروسا شده عروس بردیم اسکار خب لباس عروسه دیگه.این رو از عمد پوشیدن.نگاه کنی به پیمان معادی و لیلا حاتمی انگار عروس و داماد هستن. این یه فلش هست به سمت فیلم بابا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده