میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ باشه بذا بیاد m.aref این فراخوانی که زدی فکر کنم کار نکرد برو خصوصی بده بهش 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ این فراخوانی که زدی فکر کنم کار نکردبرو خصوصی بده بهش دعوتش کردم 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ خوب دور دوم هم تموم شد دور سوم : بازی هاتونو تا آخر شنبه - یکشنبه انجام بدین...نزدیک عیده زود تموم نشه میوفته بعد عید اونا که دو تا بازی نکردن حذف کردم . hamidbala همون داووده...ویرایش رو پیدا نکردم تو نرم افزاره 8 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ نمی دونم چرا اینجا کسی کری نمی خونه این یکی حریفم خیلی قدره سعی می کنه تله گذاری کنه وزیرش رو طعمه می ذاره تا فیل حریف رو بگیره 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ بردیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ ما باختن نمودیم لینک بازی رو میزارید؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ ما باختن نمودیم منم امروز 2 دست تمرینی با مصطفی بازی کردم باختم لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ منم امروز 2 دست تمرینی با مصطفی بازی کردم باختم دفعه بعد بازیش ندیم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ لینک بازی رو میزارید؟ من صفحه رو بستم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ منم امروز 2 دست تمرینی با مصطفی بازی کردم باختم کی آوردتش تو گروه بازنده ها 1 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ من صفحه رو بستم :icon_pf (34): لینک بازی رو به روشی به همدیگه دادین دیگه یا مسنجر یا پیام پیداش کنید 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ من صفحه رو بستم :icon_pf (34): همون لینک که اول روش کلیک کردین رفتین بازی رو هم میتونی بدی...همونه کی آوردتش تو گروه بازنده ها بازی اول نتونست با حریفش هماهنگ کنه واسه بازی جفتشون باخت خوردند 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ آها. اون لینکه اینه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازی رو خودمون صحبت کردیم که تموم بشه، چون زور زدن الکی بود و فقط وقت میگذشت 2 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ حریف من قرار بود ده و نیم بیاد و متاسفانه نیومد زمان بازی رو هم خودش این وقت گذاشته الانم که ساعت 11 و من دیگه منتظر نمیمونم 1 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ حریف من قرار بود ده و نیم بیاد و متاسفانه نیومد زمان بازی رو هم خودش این وقت گذاشته الانم که ساعت 11 و من دیگه منتظر نمیمونم کاری برام پیش اومد و نتونستم بیام ! مشکلی نیست ؛ باخت رو قبول دارم ! 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ من یه عذرخواهی بدهکارم به دوستان چون هر چه تلاش کردم نتونستم برنامم رو برا بازی کردن هماهنگ کنم این بازیها رو بین دو تا ترم انجام بدید ادم فرصت کنه اخه این دفعه هم به جوونا میدون دادیم به این نوگلان شکفته ی باغ زندگی موفق باشیم 4 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ کاری برام پیش اومد و نتونستم بیام ! مشکلی نیست ؛ باخت رو قبول دارم ! برد به این صورت رو قبول ندارم و به مسابقه هم اهمیتی نمیدم اما چه خوب بود اگه به خاطر قراری که گذاشته بودین موقعی که کاری پیش می اومد پیام میدادید که نمیتونین بیاین تا من نیم ساعت منتظر نمونم بهرحال من امشب به شدت خسته ام برای فردا شب بین 9-10 یه زمان بگید تا بازی کنیم لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ برد به این صورت رو قبول ندارم و به مسابقه هم اهمیتی نمیدم اما چه خوب بود اگه به خاطر قراری که گذاشته بودین موقعی که کاری پیش می اومد پیام میدادید که نمیتونین بیاین تا من نیم ساعت منتظر نمونم بهرحال من امشب به شدت خسته ام برای فردا شب بین 9-10 یه زمان بگید تا بازی کنیم اتفاقی شد ! دسترسی هم به نت نداشتم که پیام بدم ! در هر صورت بازی منتفیه ! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده