میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ خوب اینم جدول دور دوم نگا کنین امتیازاتونو اشتباه وارد نکرده باشم - hamidbala با DavOOd_TiTaN تعویض شد. یعنی تو لیست بالا حمید همون داووده تا آخر سه شنبه بازیتونو انجام بدین لطفا 7 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ امتیاز من چرا صفر نوشته شده؟ اشتباه کردی میلاد 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ امتیاز من چرا صفر نوشته شده؟اشتباه کردی میلاد هی بهت میگم نصف شبا نیا انجمن، تو طول روز بیا :vahidrk: انقدر نیومدی جفتمون 0 شدیم 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ هی بهت میگم نصف شبا نیا انجمن، تو طول روز بیا :vahidrk:انقدر نیومدی جفتمون 0 شدیم خب تو نصه شبا پا میشدی میومدی همش قاچاق همش قاچاق شرم کن 2 لینک به دیدگاه
mustafa3 834 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ اقا این حریف من کلا بهش میگم فلان روز بیا نمیاد بهم میگه فلان ساعت خودم میام بازم نمیاد من باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ اقا من هدفم کلا امید دادن به گروه بازنده ها بود من هی بازنده ها رو با امید میفرستم سمت برنده ها میلاد چرا حذفی نیست بازی ها ... چند بار باید هر کی ببازه تا ولش کنین 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ اقا این حریف من کلا بهش میگم فلان روز بیا نمیادبهم میگه فلان ساعت خودم میام بازم نمیاد من باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با حریف قبلیتون که بازی نکردین برای جفتتون باخت زدم حریف این دوره هم محمد رضاست که گفتش زیاد به نت دسترسی نداره و انصراف داد. صبر کنین تا دور بعد اقا من هدفم کلا امید دادن به گروه بازنده ها بود من هی بازنده ها رو با امید میفرستم سمت برنده ها میلاد چرا حذفی نیست بازی ها ... چند بار باید هر کی ببازه تا ولش کنین 3 تا بازی دیگه داری 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ با حریف قبلیتون که بازی نکردین برای جفتتون باخت زدمحریف این دوره هم محمد رضاست که گفتش زیاد به نت دسترسی نداره و انصراف داد. صبر کنین تا دور بعد 3 تا بازی دیگه داری هدفت از لیگ برتر شطرنج چی بود میلاد ؟ چرا لیگ حذفی نه ؟ من یعنی 3 بار دیگه الکی ببازم بقیه امیدوار شن 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ من کی باید مسابقه بدم ؟ با مهندس خوشفکر هماهنگ کنید کی بازی کنید. 2 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ من باختم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ اقا این حریف من کلا بهش میگم فلان روز بیا نمیادبهم میگه فلان ساعت خودم میام بازم نمیاد من باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هر وقت گفتم میام اومدم چرا الکی میگی؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ هر وقت گفتم میام اومدم چرا الکی میگی؟ مهم نیست حالا من خواستم نتیجه رو وارد کنم اومدم پروفایلتون ببینم کی نیمده سر بازی براش باخت بزنم دیدم جفتتون سعی داشتین هماهنگ کنین ولی نشد. جفتتون باخت خوردین بازی بعدیتون رو انجام بدین 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ من باختم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام توام مثه من باید بری شطرنج سنگین وزن ... اینا ماله سبک وزنه به درد ما نمیخوره اقا من شطرنج مثبت 120 کیلوگرم میخوام 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ من باختم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازیتون رو وارسی کردم فقط داشتین تو سوتی دادن از هم سبقت می گرفتین 2 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ بازیتون رو وارسی کردم فقط داشتین تو سوتی دادن از هم سبقت می گرفتین میدونم و بزرگترین سوتی من این بود که آخر بازی رخمو از جلوی سرباز برداشتم 2 لینک به دیدگاه
mustafa3 834 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ هر وقت گفتم میام اومدم چرا الکی میگی؟ من که هم 8 اومدم هم ساعت 10 ولی شما نبودید مهم زیاد لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ بازیتون رو وارسی کردم فقط داشتین تو سوتی دادن از هم سبقت می گرفتین آره جفتمون اشتباه زیاد داشتیم یه جا من رخم رو با موس ورداشتم میخواستم ببرش یه جایی بعد از دستم ول شد رو یه خونه دیگه از این وارسی یه چیزی هم یادمون بده لینک به دیدگاه
nasa66 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ سلام ... توي جدول جديد هم سمت چپي ها سفيدن؟ 1 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ سلام ... توي جدول جديد هم سمت چپي ها سفيدن؟ شما بیا مسابقه بدیم ؛ هر کدوم رو دوست داری انتخاب کن ! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده