کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ برو دارمت من به داشتن طرفدارانی چون شما بانوی فرهیخته افتخار می کنم... درود بر خواهران عزیز و انجمنی از اونجا که حظور شما ممکنه باعث انحراف مردان انجمن بشه ازتون میخوام سعی کنید کمتر مشارکت کنید اما اگه نیاز میدونید ، با اجازه نامه همسر یا پدرتون میتونید ثبت نام کنید ولی آرا برای شما نصف حساب میشه در پاسخ به اون خواهر عزیزی هم که فرمودنند که قراره چکار کنند این عزیزانی که شرکت میکنند!؟ باید بگم که این عزیزان میخوان مشت محکمی به دهان استکبار بزنند هدف اصلی همین است که انشا الله حاصل میشود برادر من اگه لازمه برای شما هم روشن کنم که اگر این زنان همیشه در صحنه نبودن نواندیشان تا بدین سان شاهد پیشرفت های روزافزون نبود... :hapydancsmil:منم در جبهه ی حامیان کتایون سنگر میگیرم من به امید حمایت های شما عزیزانم قدم در این راه جانفرسا گذاشتم... وقتی دیدید دشمن از یک حرکت شما خرسند میشود، یا از شما حمایت میکند، باید بدانید مسیر را اشتباه رفته اید (ممد ع ) 10 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ من سلاحم را سرم کردم و اومدم. قول میدم همه این ارزش هارودوباره زنده کنم. 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ من سلاحم را سرم کردم و اومدم. قول میدم همه این ارزش هارودوباره زنده کنم. با توجه به اینکه بنده به لطف پیرمردم آسمانی حجت الاسلام ادر عضو شورای نگهبان شدم مایلم بپرسم احسنت به این حجاب و منش ولی خواهرم ثوابق شما چیست؟ 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ با توجه به اینکه بنده به لطف پیرمردم آسمانی حجت الاسلام ادر عضو شورای نگهبان شدم مایلم بپرسم احسنت به این حجاب و منش ولی خواهرم ثوابق شما چیست؟ سوابق 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ اعلام برائت میکنم، من از این شخص اعلام برائت میکنم، من با شخصی که چنین آواتار و امضای شنیعی دارد در ملا عام هیچ کاری ندارم، ولی اگر میخواهی بیا تو خصوصی یواشکی ثواب کنیم ( فیلم مارمولک) حاج آقا من حتما به شما رای میدم ، اصلا راه نداره از شما برائت از من حمایت 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ من سلاحم را سرم کردم و اومدم. قول میدم همه این ارزش هارودوباره زنده کنم. احسنت بر شما خواهر عزیز ولی خواهر من شما میتوانید با یکی چشم هم بخوبی ببینید چرا هر دو چشمتان از زیر چادر بیرون است؟ با توجه به اینکه بنده به لطف پیرمردم آسمانی حجت الاسلام ادر عضو شورای نگهبان شدم مایلم بپرسم احسنت به این حجاب و منش ولی خواهرم ثوابق شما چیست؟ حامد جان این ثوابق رو خوب اومدی ولی دختر بدی نیست پدرش سفارشش رو کرده بزاریم شرکت کنه 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ من به داشتن طرفدارانی چون شما بانوی فرهیخته افتخار می کنم... برادر من اگه لازمه برای شما هم روشن کنم که اگر این زنان همیشه در صحنه نبودن نواندیشان تا بدین سان شاهد پیشرفت های روزافزون نبود... من به امید حمایت های شما عزیزانم قدم در این راه جانفرسا گذاشتم... خواهر کتی شما هم یه فکری برایه حجابتون کنید انشاالله که صلاحیتتون رو تایید میکنیم 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ احسنت بر شما خواهر عزیز ولی خواهر من شما میتوانید با یکی چشم هم بخوبی ببینید چرا هر دو چشمتان از زیر چادر بیرون است؟ حامد جان این ثوابق رو خوب اومدی ولی دختر بدی نیست پدرش سفارشش رو کرده بزاریم شرکت کنه حاج آقا لبهایشان هم که آلت قبیحه ایست بیرون هست :icon_razz: بله میدانم فقط خواستم روند فرمالیته را انجام داده باشم، از نظر بنده ایرادی نیست مگر آن آلت قبیحه، که یا باید آن را زیر چادر پنهان نمایند تا موجب تحریک سایر نمایندگان نشوند و یا با استفاده از دندانهایشان اثر آن را خنثی کنند عکسی که در ادامه می آید الگوی مناسبی برای دندان های اسلامی و مناسب با مبانی شرع و اصل 24 ام قانون اساسی میباشد: 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ حاج آقا منم کاندید دخترم هدفت چی هست؟ چرا میخوای کاندید بشی؟ از انجمن چیا مییدونی؟ این عکس آواتور برازنده ی شما نیست 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ حاج آقا لبهایشان هم که آلت قبیحه ایست بیرون هست :icon_razz: بله میدانم فقط خواستم روند فرمالیته را انجام داده باشم، از نظر بنده ایرادی نیست مگر آن آلت قبیحه، که یا باید آن را زیر چاد پنهان نمایند، یا با استفاده از دندانهایشان اثر آن را خنثی کنند عکسی که در ادامه می آید الگوی مناسبی برای دندان های اسلامی و مناسب با مبانی شرع و اصل 24 ام قانون اساسی میباشد: خب میگیم عکسایه انتخاباتیش رو هم باید با مجوز ما منتشر کنه که این نکات رعایت بشن 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ حاج آقا منم کاندید من فقط یک سئوال از شما دارم، آیا میدانید این نوع رقص که در امضای شما هست () شیوه غربی و امریکایی میباشد که در بین کوارتر های مسابقات بسکتبال انجام میگیرد؟ چطور از رقص اسلامی و عربی که مورد علاقه علما هست بهره نگرفتید؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ دخترم هدفت چی هست؟ چرا میخوای کاندید بشی؟ از انجمن چیا مییدونی؟ این عکس آواتور برازنده ی شما نیست اصن قضیه این تاپیک چی هست؟ 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ :hapydancsmil: اصن قضیه این تاپیک چی هست؟ دخترم شما برو با عروسکات بازی کن این مساییل به شما نیومده 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ دخترم شما برو با عروسکات بازی کن این مساییل به شما نیومده توو ذوقِ یک کودک میزنی؟؟:sad0: مامااااااااااااااااااااااااااان 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ توو ذوقِ یک کودک میزنی؟؟:sad0:مامااااااااااااااااااااااااااان دخترم شما خودتون به کودک بودنتون اشاره کردین شما برای رای گیری سنتون کمه اما بخاطر گل روی حامد جان شما رو هم تایید میکنیم نماینده ی کودکان باشید 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ دخترم شما خودتون به کودک بودنتون اشاره کردین شما برای رای گیری سنتون کمه اما بخاطر گل روی حامد جان شما رو هم تایید میکنیم نماینده ی کودکان باشید کودکان را بر سر شما خواهیم ریخت:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده