رفتن به مطلب

مجلس سنای انجمن

eder

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 173
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

جان؟ :ws3:

من کاندیدم و قول میدم تراختور رو قهرمان آسیا کنم (تبلیغ واقعی یکی از نماینده ها) و دریاچه اورمیه رو احیا کنم (واقعی)

• Like 23
لینک به دیدگاه
جان؟ :ws3:

من کاندیدم و قول میدم تراختور رو قهرمان آسیا کنم (تبلیغ واقعی یکی از نماینده ها) و دریاچه اورمیه رو احیا کنم (واقعی)

این تبلیغات فعلا ممنوعه

باشه به موقعش در زمانی که برای تبلیغات اعلام میکنیم اینکارو انجام بدید

حامد جان شما وابسته به کدوم جناح سیاسی هستی؟

آیا شما به قانون اساسی انجمن و همینطور آرمان های ادمین بزرگوار پایبندی؟

• Like 11
لینک به دیدگاه

بسم الله الرحمن الرحیم.

اینجانب بنا به تکلیف شرعی که حس میکنم شرکت مینمایم.

هدفم فقط اطاعت از سرورم و جنگ با استکبار است.

مهمترین شعار من هم اطاعت مداری خواهد بود. :ws37:

• Like 30
لینک به دیدگاه
بسم الله الرحمن الرحیم.

اینجانب بنا به تکلیف شرعی که حس میکنم شرکت مینمایم.

هدفم فقط اطاعت از سرورم و جنگ با استکبار است.

مهمترین شعار من هم اطاعت مداری خواهد بود. :ws37:

یا شیخ مفتخر نمودید

ما که جرات نداریم صلاحیت شما را بررسی کنیم

شما از هم اکنون کاندید هستید

ولی زمان تبلیغات متعاقبا اعلام میگردد

• Like 13
لینک به دیدگاه
این تبلیغات فعلا ممنوعه باشه به موقعش در زمانی که برای تبلیغات اعلام میکنیم اینکارو انجام بدید حامد جان شما وابسته به کدوم جناح سیاسی هستی؟ آیا شما به قانون اساسی انجمن و همینطور آرمان های ادمین بزرگوار پایبندی؟
من احساس خطر کردم، من وقتی دیدم جریان انحرافی دارد در حق آقا جفا میکند احساس خطر کردم، من وابسه به هیچ جریانی نیستم، پیرو امر ادمین هستم و فقط برای ادامه راه شهدا میخوام وارد صحنه بشم، حالا شما اسمش رو میخوایید بزارید اصول طلب یا اصلاح گرا یا هرچی، من به دنبال حقوق مردم هستم، در انتخابات دو سال پیش انجمن اتفاقات مشکوکی افتاد و من میخوام رای مردم رو پس بگیرم، ضمنا میخوام ریشه فتنه رو از انجمن بخشکونم ور درسی به اسرائیل بدم تاریخی، تراکتور رو قهرمان آسیا کنم و ابومسلم رو از سقوط نجات بدم، ارادت خواصی هم به شاهین بوشهر دارم، خلاصه من رای میخوام
  • Like 19
لینک به دیدگاه

بانوان هم میتونن نامزد بشن؟ :ws3:

من سابقه مشارکت در جبهه خواهران زینب رو دارم و قبلا هم آواتار کاملا منطبق با ارزش های اسلامی داشتم.

موقع تبلیغات چادر سر میکنم میام.:ws37:

• Like 21
لینک به دیدگاه
من احساس خطر کردم، من وقتی دیدم جریان انحرافی دارد در حق آقا جفا میکند احساس خطر کردم، من وابسه به هیچ جریانی نیستم، پیرو امیر ادمین هستم و فقط برای ادامه راه شهدا میخوام وارد صحنه بشم، حالا شما اسمش رو میخوایید بزارید اصول طلب یا اصلاح گرا یا هرچی، من به دنبال حقوق مردم هستم، در انتخابات دو سال پیش انجمن اتفاقات مشکوکی افتاد و من میخوام رای مردم رو پس بگیرم، ضمنا میخوام ریشه فتنه رو از انجمن بخشکونم ور درسی به اسرائیل بدم تاریخی، تراکتور رو قهرمان آسیا کنم و ابومسلم رو از سقوط نجات بدم، ارادت خواصی هم به شاهین بوشهر دارم، خلاصه من رای میخوام

بسیار عالی

صلاحیت شما هم تایید میشه جانم

البته بهتره مسائل گذشته رو پیش نکشیم

دشمنان سوءاستفاده میکنن :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
احیای حق خورده شده ی زن ها به دست عناصر ذکور توسط کتایون...:w02:

بانوان هم میتونن نامزد بشن؟ :ws3:

من سابقه مشارکت در جبهه خواهران زینب رو دارم و قبلا هم آواتار کاملا منطبق با ارزش های اسلامی داشتم.

موقع تبلیغات چادر سر میکنم میام.:ws37:

الان یعنی چیکار قرار بکنن اینایی ک شرکت میکنن؟:hanghead:

من اقتصاد انجمن رو از این رو به اون رو میکنم :ws3:

چیه ؟

نون بگیرم ؟

نفت بگیرم ؟

چی گفتی ؟ نشنیدم

:whistle:

درود بر خواهران عزیز و انجمنی

از اونجا که حظور شما ممکنه باعث انحراف مردان انجمن بشه ازتون میخوام سعی کنید کمتر مشارکت کنید

اما اگه نیاز میدونید ، با اجازه نامه همسر یا پدرتون میتونید ثبت نام کنید

ولی آرا برای شما نصف حساب میشه

در پاسخ به اون خواهر عزیزی هم که فرمودنند که قراره چکار کنند این عزیزانی که شرکت میکنند!؟

باید بگم که این عزیزان میخوان مشت محکمی به دهان استکبار بزنند

هدف اصلی همین است که انشا الله حاصل میشود

• Like 12
لینک به دیدگاه
بسیار عالی صلاحیت شما هم تایید میشه جانم البته بهتره مسائل گذشته رو پیش نکشیم دشمنان سوءاستفاده میکنن :ws3:
من از همون اول ارادت خاصی به شورای نگهبان مخصوصا دبیر این شورا پیر مرد آسمانی جناب ادر داشتم و دارم :w02:
  • Like 6
لینک به دیدگاه
" ادم سگ گیر بشه اما جو گیر نه "

حدیث های متواتر جعلی

:banel_smiley_4:

از اسمتون پیداست که از عناصر سیا و موصاد هستید!!

حیف که خارجی هستی و برامون شر میشه

و الا به جرم تحریم انتخابات میدادیم اعدامت کنند

• Like 4
لینک به دیدگاه

من اسناد دارم، علیه همه سند دارم، علیه حزب پنج تن 1500 صفحه سند از فساد های مالی و اخلاقی دارم که در صورت لزوم و اگر به صلاح ورژن انجمن (!‌ رژیم) باشه افشا میکنم، من علیه حجت الاسلام اسی سند دارم مستند، آقای اسی اون خانم رو که یادتون هست؟ اگه متوجه باشید کدوم رو میگم، به موقع افشا میکنم، فعلا کسه دیگه ای داوطلب نشده؟ من علیه خیلی ها سند دارم

• Like 13
لینک به دیدگاه
من از همون اول ارادت خاصی به شورای نگهبان مخصوصا دبیر این شورا پیر مرد آسمانی جناب ادر داشتم و دارم :w02:

حامد جان عزیزم

این حرفا رو جلوی رسانه ها نزن

مردم شک میکنن

برو که خودم 20 میلیون برای برات گذاشتم کنار

خیالت تخت

:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...