eder 13732 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ با عرض سلام و خسته نباشید خدمت علما و روحانیون و شما جمع فرهیخته ی انجمن نو اندیشان بدینوسیله و به جهت اعمال حکومت قانون و ایجاد عَدالت در همه ی عرصه های جامعه و پاسداری از ارزشهای ادمین بزرگوار و جلوگیری از پایمال شدن پست ها و تاپیک های مدیران بازنشسته این انجمن ، از افراد دارای صلاحیت دعوت به عمل می آوریم تا در این انتخابات مهم و حیاتی شرکت کنند ... باشد که خدمت بزرگی به فروم عزیزمان و سایر فروم هایه عزیزمان بکنند لذا خواهشمند است تمام علما و روحانیون و ادبا و تحصیلکردگان این مرز و فروم که میخواهند در این امر مهم و حیاتی شرکت کنن، در همین تاپیک ثبت نام نمایند تا در اسرع وقت صلاحیت آنها بررسی شود پس از تایید صلاحیت کاندیدا ها ، ایشان میتوانند به مدت 48 ساعت تبلیغات خود را در مکان هایه مشخص شده که در اعلامیه هایه بعدی مشخص خواهد شد انجام دهند وسلام علکیم و اینا ----------- سایر فروم ها بدانند که هیچ غلطی نمیتوانند بکنند 55 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ جان؟ من کاندیدم و قول میدم تراختور رو قهرمان آسیا کنم (تبلیغ واقعی یکی از نماینده ها) و دریاچه اورمیه رو احیا کنم (واقعی) 23 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ جان؟ من کاندیدم و قول میدم تراختور رو قهرمان آسیا کنم (تبلیغ واقعی یکی از نماینده ها) و دریاچه اورمیه رو احیا کنم (واقعی) این تبلیغات فعلا ممنوعه باشه به موقعش در زمانی که برای تبلیغات اعلام میکنیم اینکارو انجام بدید حامد جان شما وابسته به کدوم جناح سیاسی هستی؟ آیا شما به قانون اساسی انجمن و همینطور آرمان های ادمین بزرگوار پایبندی؟ 11 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ بسم الله الرحمن الرحیم. اینجانب بنا به تکلیف شرعی که حس میکنم شرکت مینمایم. هدفم فقط اطاعت از سرورم و جنگ با استکبار است. مهمترین شعار من هم اطاعت مداری خواهد بود. 30 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ بسم الله الرحمن الرحیم. اینجانب بنا به تکلیف شرعی که حس میکنم شرکت مینمایم. هدفم فقط اطاعت از سرورم و جنگ با استکبار است. مهمترین شعار من هم اطاعت مداری خواهد بود. یا شیخ مفتخر نمودید ما که جرات نداریم صلاحیت شما را بررسی کنیم شما از هم اکنون کاندید هستید ولی زمان تبلیغات متعاقبا اعلام میگردد 13 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ احیای حق خورده شده ی زن ها به دست عناصر ذکور توسط کتایون... 30 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ این تبلیغات فعلا ممنوعه باشه به موقعش در زمانی که برای تبلیغات اعلام میکنیم اینکارو انجام بدید حامد جان شما وابسته به کدوم جناح سیاسی هستی؟ آیا شما به قانون اساسی انجمن و همینطور آرمان های ادمین بزرگوار پایبندی؟ من احساس خطر کردم، من وقتی دیدم جریان انحرافی دارد در حق آقا جفا میکند احساس خطر کردم، من وابسه به هیچ جریانی نیستم، پیرو امر ادمین هستم و فقط برای ادامه راه شهدا میخوام وارد صحنه بشم، حالا شما اسمش رو میخوایید بزارید اصول طلب یا اصلاح گرا یا هرچی، من به دنبال حقوق مردم هستم، در انتخابات دو سال پیش انجمن اتفاقات مشکوکی افتاد و من میخوام رای مردم رو پس بگیرم، ضمنا میخوام ریشه فتنه رو از انجمن بخشکونم ور درسی به اسرائیل بدم تاریخی، تراکتور رو قهرمان آسیا کنم و ابومسلم رو از سقوط نجات بدم، ارادت خواصی هم به شاهین بوشهر دارم، خلاصه من رای میخوام 19 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ بانوان هم میتونن نامزد بشن؟ من سابقه مشارکت در جبهه خواهران زینب رو دارم و قبلا هم آواتار کاملا منطبق با ارزش های اسلامی داشتم. موقع تبلیغات چادر سر میکنم میام. 21 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ الان یعنی چیکار قرار بکنن اینایی ک شرکت میکنن؟ 9 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من اقتصاد انجمن رو از این رو به اون رو میکنم چیه ؟ نون بگیرم ؟ نفت بگیرم ؟ چی گفتی ؟ نشنیدم 10 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من احساس خطر کردم، من وقتی دیدم جریان انحرافی دارد در حق آقا جفا میکند احساس خطر کردم، من وابسه به هیچ جریانی نیستم، پیرو امیر ادمین هستم و فقط برای ادامه راه شهدا میخوام وارد صحنه بشم، حالا شما اسمش رو میخوایید بزارید اصول طلب یا اصلاح گرا یا هرچی، من به دنبال حقوق مردم هستم، در انتخابات دو سال پیش انجمن اتفاقات مشکوکی افتاد و من میخوام رای مردم رو پس بگیرم، ضمنا میخوام ریشه فتنه رو از انجمن بخشکونم ور درسی به اسرائیل بدم تاریخی، تراکتور رو قهرمان آسیا کنم و ابومسلم رو از سقوط نجات بدم، ارادت خواصی هم به شاهین بوشهر دارم، خلاصه من رای میخوام بسیار عالی صلاحیت شما هم تایید میشه جانم البته بهتره مسائل گذشته رو پیش نکشیم دشمنان سوءاستفاده میکنن 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ احیای حق خورده شده ی زن ها به دست عناصر ذکور توسط کتایون... برو دارمت 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ " ادم سگ گیر بشه اما جو گیر نه " حدیث های متواتر جعلی 12 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ احیای حق خورده شده ی زن ها به دست عناصر ذکور توسط کتایون... بانوان هم میتونن نامزد بشن؟ من سابقه مشارکت در جبهه خواهران زینب رو دارم و قبلا هم آواتار کاملا منطبق با ارزش های اسلامی داشتم. موقع تبلیغات چادر سر میکنم میام. الان یعنی چیکار قرار بکنن اینایی ک شرکت میکنن؟ من اقتصاد انجمن رو از این رو به اون رو میکنم چیه ؟ نون بگیرم ؟ نفت بگیرم ؟ چی گفتی ؟ نشنیدم درود بر خواهران عزیز و انجمنی از اونجا که حظور شما ممکنه باعث انحراف مردان انجمن بشه ازتون میخوام سعی کنید کمتر مشارکت کنید اما اگه نیاز میدونید ، با اجازه نامه همسر یا پدرتون میتونید ثبت نام کنید ولی آرا برای شما نصف حساب میشه در پاسخ به اون خواهر عزیزی هم که فرمودنند که قراره چکار کنند این عزیزانی که شرکت میکنند!؟ باید بگم که این عزیزان میخوان مشت محکمی به دهان استکبار بزنند هدف اصلی همین است که انشا الله حاصل میشود 12 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ بسیار عالی صلاحیت شما هم تایید میشه جانم البته بهتره مسائل گذشته رو پیش نکشیم دشمنان سوءاستفاده میکنن من از همون اول ارادت خاصی به شورای نگهبان مخصوصا دبیر این شورا پیر مرد آسمانی جناب ادر داشتم و دارم 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ " ادم سگ گیر بشه اما جو گیر نه " حدیث های متواتر جعلی از اسمتون پیداست که از عناصر سیا و موصاد هستید!! حیف که خارجی هستی و برامون شر میشه و الا به جرم تحریم انتخابات میدادیم اعدامت کنند 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من اسناد دارم، علیه همه سند دارم، علیه حزب پنج تن 1500 صفحه سند از فساد های مالی و اخلاقی دارم که در صورت لزوم و اگر به صلاح ورژن انجمن (! رژیم) باشه افشا میکنم، من علیه حجت الاسلام اسی سند دارم مستند، آقای اسی اون خانم رو که یادتون هست؟ اگه متوجه باشید کدوم رو میگم، به موقع افشا میکنم، فعلا کسه دیگه ای داوطلب نشده؟ من علیه خیلی ها سند دارم 13 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من قوانین ممنوعیت بحث سیاسی و مذهبی رو لغو می کنم فقط باید با هم باشیم 15 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من از همون اول ارادت خاصی به شورای نگهبان مخصوصا دبیر این شورا پیر مرد آسمانی جناب ادر داشتم و دارم حامد جان عزیزم این حرفا رو جلوی رسانه ها نزن مردم شک میکنن برو که خودم 20 میلیون برای برات گذاشتم کنار خیالت تخت 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من قوانین ممنوعیت بحث سیاسی و مذهبی رو لغو می کنمفقط باید با هم باشیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده