shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 7 خرداد، 2012 چرا نه؟کف پای بچه معلوم نمیشه؟ من اطلاعات تخصصی ندارم ولی فک نکنم به این تابلویی باشه :biggrin: آخه بچه به رحم باید لگد بزنه نه به پوست شیکم مادرش که! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بعدشم این پاهاش خیلی گنده س به نظرم غیر طبیعیه! 6
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 7 خرداد، 2012 چقدر من امروز با عکس های جالبی از بچه روبرو میشم. :icon_pf (34): 7
اتیکا 246 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 وایییییییی ، شادییییی. عاشق تاپیک هاتم،هنوز مثل مهندسان شاد و بشاشی. ای کاش هممون چنین عکسی از تو و خانم و بچه رو زودتر ببینیم. 4
شــاروک 30242 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 واااای من عاشق بچم:hapydancsmil: دوست دارم 6 تا داشته باشم 3تا دختر 3تا پسر 4
zahra-d 4993 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 من بچه رو براي يه ساعت دوست دارم بيشتر از اون ميرن رو مخم اما اگه يه روزي خواستم مامان شم دوست دارم بچم پسر باشه پسر پسر قنده عسل 4
raha_89 276 ارسال شده در 24 خرداد، 2012 سلام شیشه عطر بهار، لب دیوار شکست و همه جا پر شد از بوی خدا. همه جا آیت اوست. نوروزتان مبارک ازدواح را دوست ندارم ولی بچه چرا 2تا 2
jonny depp 8297 ارسال شده در 24 خرداد، 2012 من بچه رو براي يه ساعت دوست دارم بيشتر از اون ميرن رو مخماما اگه يه روزي خواستم مامان شم دوست دارم بچم پسر باشه پسر پسر قنده عسل مامانت هم امیدوارم همینطوری فکر کنه :hapydancsmil: 3
jonny depp 8297 ارسال شده در 24 خرداد، 2012 اینقدر یکی گفت بچه میخوام یکی گفت نمیخوام، این عکس منو یه جوری میکنه: وای شیکم خانومه چرا اینجوریه داره پاره میشه رگاش دیگه کشش نداره حالم بهم خورد :icon_pf (34): 1
Lean 56968 ارسال شده در 2 تیر، 2013 . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
black banner 9103 ارسال شده در 2 تیر، 2013 با فرض کردن شرایط ایده آل ؟؟؟ یعنی کاملا ایده آل دیگه ؟؟ اگه خانوم آینده اجازه بدن ، هر چندتا که توان داشته باشیم :دی قاطی پاتی باشه !!! یک دختر یک پسر یک دختر یک پسر ... بعد دوتا دوتا هم سن باشند تقریبا که همدم همدیگه باشند 9
An@hita 8666 ارسال شده در 2 تیر، 2013 چه کردی با دل من...3 تا... البته یه دوقلو دارم یه دونه پسر که بچه اوله... اون دوقلوها یکی پسر یکی دختر... یعنی بیشترم دوست دارما دیگه روم نمیشه بگم... منم با کتایون جون موافقم.اسم پسرخوشملمم آرمانه.باباش فداش بشه الهی اسم دوقلوهاروهم بعدا با باباش انتخاب میکنیم :w36: 3
EOS 14528 ارسال شده در 6 تیر، 2013 نه من نه بچه ها رو دوست دارم نه بچه داری رو الهی قربون مامانم برم وقتی فکر این رو می کنم که یه روز بچه ام قرار باشه کارایی که من با مامان بابام کردم با من بکنه :icon_pf (34):...... وای واقعا دود از سرم بلند می شه ! نه این که از بچه ها متنفر باشم ! اما خب یه بچه خیلی باید خاص باشه که من ظرفیت 30 مین بیشتر رو براش داشته باشم ! 2
not found 16275 ارسال شده در 6 تیر، 2013 با فرض کردن شرایط ایده آل ؟؟؟ یعنی کاملا ایده آل دیگه ؟؟ اگه خانوم آینده اجازه بدن ، هر چندتا که توان داشته باشیم :دی قاطی پاتی باشه !!! یک دختر یک پسر یک دختر یک پسر ... بعد دوتا دوتا هم سن باشند تقریبا که همدم همدیگه باشند نگرانم نچایی !!! :| واااااااااای الهی فداشون نمیدونین چقدر نازن!!! ایه پسر و یه دوقلو دختر!! بچه دوس دارم خیلی ولی حوصله ندارم. مهمونی میری اذیت میکنن!! نمزارن بخوابی!! اصن ولش کن نمیخوام :| 5
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 3 مهر، 2014 والا فعلا تک پریم شرایط بچه داشتن نداریم سعی کنید نام های ایرانی رو بذارید تا از بین نرند من اگه خدا قسمت کنه میذارم کوروش 3
ارسال های توصیه شده