goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ الهه بیا که سپید مسلسل هوس کرده فعلا منتظریم قیمت آرد و آب و برق و گاز و نان و ...... ثابت بشه برو ته صف سی فید دوستمه نمی بینیییییی :vahidrk: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ چرا منو دعوت نمیکنید هر سری میگی منم هربار میگم پست اول رو تشکر بزنین اگه میخواین دعوت شین لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ هر سری میگی منم هربار میگم پست اول رو تشکر بزنین اگه میخواین دعوت شین اصلا من همه رو دعوت میکنم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ اصلا من همه رو دعوت میکنم آهاااااااااااااااا خودتی پیدا کردممممممممممم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ سی فید دوستمهنمی بینیییییی :vahidrk: راهنمایی نمی کنه خو لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ آهااااااااااااااااخودتی پیدا کردممممممممممم:hapydancsmil: ای بابا سوتی دادم لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ خدای من چقدر تابلو هست که داووده آخه آدم واسه تاپیک تحلیل شخصیت خودش هم دعوت کاربران میزنه؟:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ منم اومدم بگم داووده چرا زودتر گفتین؟؟؟ خدای من چقدر تابلو هست که داوودهآخه آدم واسه تاپیک تحلیل شخصیت خودش هم دعوت کاربران میزنه؟:icon_pf (34): :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ آره کوچولوئه.... من تو هر شرایطی تشویش می کنم...اصلا یه وضعی این دفعه دیگه جون تو راه نداره... یعنی من باهات کار دارمااااااااااااا..چی شد که این جوری شد......... به خدااااااا بلا سوخته ایه واسه خودش.... می بینی سپید کار و کاسبیمونو کساد کرد... ای جوووووووونم دستیار اول... مسعود ردیف کن اون لیسته لامصبتو..همه منتظرن... وای فروووووووووووووووووغ اصلا دل و رودم اومده تو دهنم... جای منو... نه نه پریساااااااااااااااااااااا این کارو با من نکن..نون منو آجر نکن... مگه نیست؟!!! ووی ووی سپید ببین چه تلاشی می کنن بچه ها امتیازشونو بده برن... ای وایییییییی یادته ...جوووووووووووونی نگار داری کم کاری می کنیااااااااااااااااا... وااااااااااااااا این دیگه پرسیدن داره حدسارو ببین دیگه... کتی کلا این تاپیکو باید به اسمت کنن چه تشویشی میکنییییییییی لامصبببببببببببببب اوووففففففف لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ خب بگین ببینم تا حالا چه خبر بوده باقیش با من یه راهنمایی لامصبم بکنید که من استارت خوشگله رو بزنم لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ هویت مجهول دختره :2rqfst4: :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ هویت مجهول دختره :2rqfst4: :persiana__hahaha: بفرمائین دیدین گفتم سپی تو نمیدونی من رو راهنمایی این تاپیک حساسم؟؟؟:icon_razz: فروغ واسه همین میخندید؟ لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من از اونجایی که یکمی گوشام قوی هست ، تو شهرک شنیدم که هویت مجهول کیه اما از اونجایی که بردن نامردی حال نمیده نمیگم اخه این وجدان چی بود تو من دادی خدااااااااااا میبینی کتی ، من یبار شانس برنده شدن داشتم اونم نشد ! ما میتونستیم یبار برنده بشیم لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من از اونجایی که یکمی گوشام قوی هست ، تو شهرک شنیدم که هویت مجهول کیه اما از اونجایی که بردن نامردی حال نمیده نمیگم اخه این وجدان چی بود تو من دادی خدااااااااااا میبینی کتی ، من یبار شانس برنده شدن داشتم اونم نشد ! ما میتونستیم یبار برنده بشیم اونجا کتایون رو لو داد فروغ که سری پیش بوده راجع به این حرفی نشد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده