bme.masood 5832 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 اخه چه معنی داره من این تاپیک دعوت نشم هااااااااااااا ؟ اخه 2 ماه نبودن اینقدر فراموشی میاره بی معرفتا ؟ خب اینکه معلومه حمید خودمونه !!! ویویان برد منُ دعوت میکردی من میبردم :gnugghender: حالا برم ببینم حمید چندتا بازدید کننده داره برمیگردم
goddess_s 16415 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 بچه ها شاید نباشه جیمی. بریم سراغ یکی دیگه. mohamad.a خوبه؟ از سی فید امتیاز میگیری رد گم کنی؟
Neutron 60966 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 نخیرمن دستیار اولشم خوب دستیاری داره ، استعدادشو داری جاشو بگیری
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 کتی ببین ملتو تو رو خداا ماشالهه ماشالله عجبببببببببببببب .....ریه
panisa 12132 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 از سی فید امتیاز میگیری رد گم کنی؟ آری هر یه پست 10 امتیاز. میخوای تو هم بیا رد کم کن بیشتر امتیار جمع میکنیا.
goddess_s 16415 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 آری هر یه پست 10 امتیاز. میخوای تو هم بیا رد کم کن بیشتر امتیار جمع میکنیا. قبلا باش صبت کردم تو این زمینه به تفاهم نرسیدیم متاسفانه ترجیح میدم بحدسم ...
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 خوب دستیاری داره ، استعدادشو داری جاشو بگیری استعدادشو دارم ولی نه جاشو میگیرم نه میذارم تو جاشو بگیری خیلی دوس داشتی واقعا شرور بودی!نه؟
Neutron 60966 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 آری ما همه با هم فضولیم. اوه اوه! دستیار دوم و سوم هم داره پس! استعدادشو دارمولی نه جاشو میگیرم نه میذارم تو جاشو بگیری خیلی دوس داشتی واقعا شرور بودی!نه؟ حتما اسمشم مث بقیه میذاری کنجکاوی؟ تا شرارتو چی تعریف کنی. مث اینکه باس آمارمو بگیری از برو بچز.
Neutron 60966 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 نوترون میباشد...شاهین نیست... :icon_pf (34): سپیده بدو بیا داره تاپیک از دست میره...
from_hell 10964 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 :icon_pf (34): سپیده بدو بیا داره تاپیک از دست میره...
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 حتما اسمشم مث بقیه میذاری کنجکاوی؟ تا شرارتو چی تعریف کنی. مث اینکه باس آمارمو بگیری از برو بچز. نه تو جرئت داری اسم دیگه ای بذار روش! شرارتم هرچی تعریف بشه تو شاملش نمیشی الکی ذهن مردمو تشویش نکن
Neutron 60966 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 نه تو جرئت داری اسم دیگه ای بذار روش!شرارتم هرچی تعریف بشه تو شاملش نمیشی الکی ذهن مردمو تشویش نکن باشه. شما خیلی کنجکاوی. من که از اول گفتم من شرور نیستم. همچین میگین شرور آدم یاد عبدالمالک ریگی و اسی* و آلکاپون و ... می افته. *= رئیس باند اغفال جوونای مردم.
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 باشه. شما خیلی کنجکاوی. من که از اول گفتم من شرور نیستم. همچین میگین شرور آدم یاد عبدالمالک ریگی و اسی* و آلکاپون و ... می افته. *= رئیس باند اغفال جوونای مردم. :ws28: جیمی هویت صاحب عکس مشخص میشه ها!فکر اون موقعم باش یکی تو شروری یکی اسی
Neutron 60966 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 :ws28:جیمی هویت صاحب عکس مشخص میشه ها!فکر اون موقعم باش یکی تو شروری یکی اسی غلط کردم قم*. یعنی منم اغفالگرم؟ ببین چشمای نقطه ای مظلوممو ... *: نمیدونم جکشو شنیدی یا نه! "به یارو می گن بچه کجایی؟ میگه براتیسلاوا! میگن همینی که گفتی بنویس! میگه غلط کردم قم!" حالا حکایت منه. که میگی هویتم مشخص میشه بعدا. بابا من نیستم !
Ehsan 112346 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 همچین میگین شرور آدم یاد عبدالمالک ریگی و اسی* و آلکاپون و ... می افته. *= رئیس باند اغفال جوونای مردم. یکی تو شروری یکی اسی چرا من اینجوری شدم. مثل اون فیل کاراگاه تو یوگی و دوستان هرجا اسمم میاد ظاهر میشم.
ارسال های توصیه شده