bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ اخه چه معنی داره من این تاپیک دعوت نشم هااااااااااااا ؟ اخه 2 ماه نبودن اینقدر فراموشی میاره بی معرفتا ؟ خب اینکه معلومه حمید خودمونه !!! ویویان برد منُ دعوت میکردی من میبردم :gnugghender: حالا برم ببینم حمید چندتا بازدید کننده داره برمیگردم لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ شما فضولی؟ آری ما همه با هم فضولیم. لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها شاید نباشه جیمی. بریم سراغ یکی دیگه. mohamad.a خوبه؟ از سی فید امتیاز میگیری رد گم کنی؟ لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ نخیرمن دستیار اولشم خوب دستیاری داره ، استعدادشو داری جاشو بگیری لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ کتی ببین ملتو تو رو خداا ماشالهه ماشالله عجبببببببببببببب .....ریه لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ از سی فید امتیاز میگیری رد گم کنی؟ آری هر یه پست 10 امتیاز. میخوای تو هم بیا رد کم کن بیشتر امتیار جمع میکنیا. لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ آری هر یه پست 10 امتیاز. میخوای تو هم بیا رد کم کن بیشتر امتیار جمع میکنیا. قبلا باش صبت کردم تو این زمینه به تفاهم نرسیدیم متاسفانه ترجیح میدم بحدسم ... لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ خوب دستیاری داره ، استعدادشو داری جاشو بگیری استعدادشو دارم ولی نه جاشو میگیرم نه میذارم تو جاشو بگیری خیلی دوس داشتی واقعا شرور بودی!نه؟ لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ آری ما همه با هم فضولیم. اوه اوه! دستیار دوم و سوم هم داره پس! استعدادشو دارمولی نه جاشو میگیرم نه میذارم تو جاشو بگیری خیلی دوس داشتی واقعا شرور بودی!نه؟ حتما اسمشم مث بقیه میذاری کنجکاوی؟ تا شرارتو چی تعریف کنی. مث اینکه باس آمارمو بگیری از برو بچز. لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ اسی هم میتونه باشه ها؟ ولی خیلی شبیه حمیده جدی؟ لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ نوترون میباشد... شاهین نیست... لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ نوترون میباشد...شاهین نیست... :icon_pf (34): سپیده بدو بیا داره تاپیک از دست میره... لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): سپیده بدو بیا داره تاپیک از دست میره... لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ حتما اسمشم مث بقیه میذاری کنجکاوی؟ تا شرارتو چی تعریف کنی. مث اینکه باس آمارمو بگیری از برو بچز. نه تو جرئت داری اسم دیگه ای بذار روش! شرارتم هرچی تعریف بشه تو شاملش نمیشی الکی ذهن مردمو تشویش نکن لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ نه تو جرئت داری اسم دیگه ای بذار روش!شرارتم هرچی تعریف بشه تو شاملش نمیشی الکی ذهن مردمو تشویش نکن باشه. شما خیلی کنجکاوی. من که از اول گفتم من شرور نیستم. همچین میگین شرور آدم یاد عبدالمالک ریگی و اسی* و آلکاپون و ... می افته. *= رئیس باند اغفال جوونای مردم. لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ باشه. شما خیلی کنجکاوی. من که از اول گفتم من شرور نیستم. همچین میگین شرور آدم یاد عبدالمالک ریگی و اسی* و آلکاپون و ... می افته. *= رئیس باند اغفال جوونای مردم. :ws28: جیمی هویت صاحب عکس مشخص میشه ها!فکر اون موقعم باش یکی تو شروری یکی اسی لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ فهمیدمممممممممممم... اگه neutron نبود Elroman لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ :ws28:جیمی هویت صاحب عکس مشخص میشه ها!فکر اون موقعم باش یکی تو شروری یکی اسی غلط کردم قم*. یعنی منم اغفالگرم؟ ببین چشمای نقطه ای مظلوممو ... *: نمیدونم جکشو شنیدی یا نه! "به یارو می گن بچه کجایی؟ میگه براتیسلاوا! میگن همینی که گفتی بنویس! میگه غلط کردم قم!" حالا حکایت منه. که میگی هویتم مشخص میشه بعدا. بابا من نیستم ! لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ همچین میگین شرور آدم یاد عبدالمالک ریگی و اسی* و آلکاپون و ... می افته. *= رئیس باند اغفال جوونای مردم. یکی تو شروری یکی اسی چرا من اینجوری شدم. مثل اون فیل کاراگاه تو یوگی و دوستان هرجا اسمم میاد ظاهر میشم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده