Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ نکن این جوری قیافتو دلم کباب شد...آب هویج دوست داری؟ خالی یا با بستنی؟ من با بستنی لطفا اسیر بستنی ام دیروز یه ملتی رو گذاشته بودم سرکار واسه بستنی لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ هویت مجهول دختره:2rqfst4::persiana__hahaha: سی فیییییییییییییییییییییییییییددددددددددددددددد؟از این بی وفایی ها با من نتننننننمن قلبم ضعیفهههههه جون الا ی بگو از 5 تن کیا تشخیص هویت نشدن اینو که میتونی بگی کشتی منو با این راز داریتتتت لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4:goddess_s وووی بلاسوخته شناساییم کردی؟؟ آورین آوورین خوده خودمم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ وووی بلاسوخته شناساییم کردی؟؟آورین آوورین خوده خودمم :hapydancsmil: خوده خودتی یه لحظه اومدم تو تاپیک شناساییت کردم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ فرانه رو کسی نگفته؟ هادی انتخابت و می فروشی به من، من اول فرانه رو گفته باشم مسلسلم و میدم بت ی دور باش بزنی :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ سپیــــــــــــــــــد و نگااااااااار.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دعوا نکینااااااا لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ واااااااااااا عمه بهت گفت شرور:icon_razz:... می بینی عمه جون تو بگو کتی من شرورم ؟؟ :184: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ هادی انتخابت و می فروشی به من، من اول فرانه رو گفته باشم مسلسلم و میدم بت ی دور باش بزنی :hapydancsmil: نترکی الهه نه بده مال خودم باشه اون مگس کشت هم می خوام لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ می بینی عمه جون تو بگو کتی من شرورم ؟؟ :184: چه حرفااااااااااااااااااا...دیگه چی... لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ چه حرفااااااااااااااااااا...دگه چی... الان این لهجه کجایی بود؟:icon_razz: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ نترکی الهه نه بده مال خودم باشه اون مگس کشت هم می خوام رایت و می فروشی؟؟؟ ارزون حساب کن مشتری شم... لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ چه حرفااااااااااااااااااا...دیگه چی... می بینی کتیییییی کجای دلم بذارم اینوووووووو لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ آره کوچولوئه.... من تو هر شرایطی تشویش می کنم...اصلا یه وضعی این دفعه دیگه جون تو راه نداره... یعنی من باهات کار دارمااااااااااااا..چی شد که این جوری شد......... به خدااااااا بلا سوخته ایه واسه خودش.... می بینی سپید کار و کاسبیمونو کساد کرد... ای جوووووووونم دستیار اول... مسعود ردیف کن اون لیسته لامصبتو..همه منتظرن... وای فروووووووووووووووووغ اصلا دل و رودم اومده تو دهنم... جای منو... نه نه پریساااااااااااااااااااااا این کارو با من نکن..نون منو آجر نکن... مگه نیست؟!!! ووی ووی سپید ببین چه تلاشی می کنن بچه ها امتیازشونو بده برن... ای وایییییییی یادته ...جوووووووووووونی نگار داری کم کاری می کنیااااااااااااااااا... وااااااااااااااا این دیگه پرسیدن داره حدسارو ببین دیگه... کتیییییییییییییییییییی من جای تورو میگیرم آخه؟ اون جیمی شرور داشت منو تحریک میکرد تیرش به سنگ خورد اول باید بیوفتی توی تار عنکبوت اغفال من تا بعدش. اسی قربونت من مازوخیسم ندارم با دعوا و کتک اغفال شم یا سیاست کاریتو تغییر بده یا یکی دیگه رو اغفال کن لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ نکن این جوری قیافتو دلم کباب شد...آب هویج دوست داری؟ خالی یا با بستنی؟ خیلییییی دوس دارم.... هم خالی هم با بستنی ایییممممممم دارم سعی میکنم قیافمو اونجوری نکنم!!!!! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من با بستنی لطفا اسیر بستنی ام دیروز یه ملتی رو گذاشته بودم سرکار واسه بستنی واسه سپی بستنیش معلوم باشه!!!! یعنی معلوم ها! نباشه میکشتتون! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ سپیــــــــــــــــــد و نگااااااااار.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دعوا نکینااااااا اووووووووفففففففففففففففففف لامصببببببببببببببببب :4564: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ سپیــــــــــــــــــد و نگااااااااار.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دعوا نکینااااااا بستنیاشوووووووووو لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ رایت و می فروشی؟؟؟ارزون حساب کن مشتری شم... شرایط و گفتم قبلتو بگی رای ام مال تو شده لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ شرایط و گفتم قبلتو بگی رای ام مال تو شده مسلسل و شاید بتونم یکاری کنم ی هفته مال تو باشه ولی مگس کشم انحصاریه سفارشی ساختن واسم دس کس دیگه بدم سوسک میشه :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ مسلسل و شاید بتونم یکاری کنم ی هفته مال تو باشه ولی مگس کشم انحصاریه سفارشی ساختن واسم دس کس دیگه بدم سوسک میشه :hapydancsmil: فروخته نشد بعدی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده