Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 نکن این جوری قیافتو دلم کباب شد...آب هویج دوست داری؟ خالی یا با بستنی؟ من با بستنی لطفا اسیر بستنی ام دیروز یه ملتی رو گذاشته بودم سرکار واسه بستنی
goddess_s 16415 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 هویت مجهول دختره:2rqfst4::persiana__hahaha: سی فیییییییییییییییییییییییییییددددددددددددددددد؟از این بی وفایی ها با من نتننننننمن قلبم ضعیفهههههه جون الا ی بگو از 5 تن کیا تشخیص هویت نشدن اینو که میتونی بگی کشتی منو با این راز داریتتتت
goddess_s 16415 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 :banel_smiley_4:goddess_s وووی بلاسوخته شناساییم کردی؟؟ آورین آوورین خوده خودمم :hapydancsmil:
- Nahal - 47858 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 وووی بلاسوخته شناساییم کردی؟؟آورین آوورین خوده خودمم :hapydancsmil: خوده خودتی یه لحظه اومدم تو تاپیک شناساییت کردم
goddess_s 16415 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 فرانه رو کسی نگفته؟ هادی انتخابت و می فروشی به من، من اول فرانه رو گفته باشم مسلسلم و میدم بت ی دور باش بزنی :hapydancsmil:
کتایون 15176 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 سپیــــــــــــــــــد و نگااااااااار.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دعوا نکینااااااا
goddess_s 16415 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 واااااااااااا عمه بهت گفت شرور:icon_razz:... می بینی عمه جون تو بگو کتی من شرورم ؟؟ :184:
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 هادی انتخابت و می فروشی به من، من اول فرانه رو گفته باشم مسلسلم و میدم بت ی دور باش بزنی :hapydancsmil: نترکی الهه نه بده مال خودم باشه اون مگس کشت هم می خوام
کتایون 15176 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 می بینی عمه جون تو بگو کتی من شرورم ؟؟ :184: چه حرفااااااااااااااااااا...دیگه چی...
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 چه حرفااااااااااااااااااا...دگه چی... الان این لهجه کجایی بود؟:icon_razz:
goddess_s 16415 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 نترکی الهه نه بده مال خودم باشه اون مگس کشت هم می خوام رایت و می فروشی؟؟؟ ارزون حساب کن مشتری شم...
goddess_s 16415 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 چه حرفااااااااااااااااااا...دیگه چی... می بینی کتیییییی کجای دلم بذارم اینوووووووو
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 آره کوچولوئه.... من تو هر شرایطی تشویش می کنم...اصلا یه وضعی این دفعه دیگه جون تو راه نداره... یعنی من باهات کار دارمااااااااااااا..چی شد که این جوری شد......... به خدااااااا بلا سوخته ایه واسه خودش.... می بینی سپید کار و کاسبیمونو کساد کرد... ای جوووووووونم دستیار اول... مسعود ردیف کن اون لیسته لامصبتو..همه منتظرن... وای فروووووووووووووووووغ اصلا دل و رودم اومده تو دهنم... جای منو... نه نه پریساااااااااااااااااااااا این کارو با من نکن..نون منو آجر نکن... مگه نیست؟!!! ووی ووی سپید ببین چه تلاشی می کنن بچه ها امتیازشونو بده برن... ای وایییییییی یادته ...جوووووووووووونی نگار داری کم کاری می کنیااااااااااااااااا... وااااااااااااااا این دیگه پرسیدن داره حدسارو ببین دیگه... کتیییییییییییییییییییی من جای تورو میگیرم آخه؟ اون جیمی شرور داشت منو تحریک میکرد تیرش به سنگ خورد اول باید بیوفتی توی تار عنکبوت اغفال من تا بعدش. اسی قربونت من مازوخیسم ندارم با دعوا و کتک اغفال شم یا سیاست کاریتو تغییر بده یا یکی دیگه رو اغفال کن
NEGARi 9387 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 نکن این جوری قیافتو دلم کباب شد...آب هویج دوست داری؟ خالی یا با بستنی؟ خیلییییی دوس دارم.... هم خالی هم با بستنی ایییممممممم دارم سعی میکنم قیافمو اونجوری نکنم!!!!!
NEGARi 9387 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 من با بستنی لطفا اسیر بستنی ام دیروز یه ملتی رو گذاشته بودم سرکار واسه بستنی واسه سپی بستنیش معلوم باشه!!!! یعنی معلوم ها! نباشه میکشتتون!
NEGARi 9387 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 سپیــــــــــــــــــد و نگااااااااار.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دعوا نکینااااااا اووووووووفففففففففففففففففف لامصببببببببببببببببب :4564:
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 سپیــــــــــــــــــد و نگااااااااار.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دعوا نکینااااااا بستنیاشوووووووووو
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 رایت و می فروشی؟؟؟ارزون حساب کن مشتری شم... شرایط و گفتم قبلتو بگی رای ام مال تو شده
goddess_s 16415 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 شرایط و گفتم قبلتو بگی رای ام مال تو شده مسلسل و شاید بتونم یکاری کنم ی هفته مال تو باشه ولی مگس کشم انحصاریه سفارشی ساختن واسم دس کس دیگه بدم سوسک میشه :hapydancsmil:
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 مسلسل و شاید بتونم یکاری کنم ی هفته مال تو باشه ولی مگس کشم انحصاریه سفارشی ساختن واسم دس کس دیگه بدم سوسک میشه :hapydancsmil: فروخته نشد بعدی
ارسال های توصیه شده