shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 با سلام و به مناسبت نزدیک شدن به فصل زیبای بهار و زیباترین عید جهان یعنی نوروز باستانی لازم دیدم چندتا مسابقه از فعالیتهای هنرمندانه بچه ها که صددرصد برای تزتئین سفرهای عیدشون انجام میدهند رو برگزار کنیم. هرکی دوست داشت شرکت کنه ..... هرکسی هم ایده جدیدی داشت میتونه همین جا بیان کنه. همون طور که بیشتر کاربرای گرامی مطلع هستند عیدی که گذشت چندتا رقابت بین هنرمندان بود. مثل: مسابقه قشنگترین تخم رنگی سبزه آرایی سفره آرایی عید و.... بود حالا هم داریم به این لحظات زیبا نزدیک میشیم بیائید سفره ای زیبا بچنینیم و ماندگارش کنیم در اینجا تا روزی از دیدنش لذت ببریم جوایز این مسابقات هم به ترتیب : نفر اول 150امتیاز نفردوم 100 امتیاز نفرسوم 50امتیاز هست 47
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 بچه ها ممنون از اینکه سر زدید ولی نظری نداشتید؟ 6
خانوم بهار 3412 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 خب اینا ایده برا تزیین سفره هفت سین هستن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نمیدونم واسه چی نمیشه خود عکس رو بزارم یعنی نشون نمیده.. 13
Marziam 467 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 بچه ها ممنون از اینکه سر زدید ولی نظری نداشتید؟ دیگه از ما انتظار نداشته باشین تخم مرغ رنگ کنیم! هروقت موقع خوردن شد ما درخدمتیم..:gnugghender: دیگه این مسابقه خانومونست(عجب جمله ای) مام که پامونو تو آستین خانوما نکنیم بهتره(عجب جمله تری) 6
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 دیگه از ما انتظار نداشته باشین تخم مرغ رنگ کنیم! هروقت موقع خوردن شد ما درخدمتیم..:gnugghender:دیگه این مسابقه خانومونست(عجب جمله ای) مام که پامونو تو آستین خانوما نکنیم بهتره(عجب جمله تری):(50): مشکلی نیست میتونی هنرمامان و آبجیت و عکس بگیری بفرسی حتما لازم نیست کار خودت باشه 3
Marziam 467 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 مشکلی نیست میتونی هنرمامان و آبجیت و عکس بگیری بفرسی حتما لازم نیست کار خودت باشه اینم یه حرفیه! حالا شما مسابقرو برگزار کنین من سعی میکنم هنر خودمو به معرض اجرا دربیارم 3
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 اینم یه حرفیه! حالا شما مسابقرو برگزار کنین من سعی میکنم هنر خودمو به معرض اجرا دربیارم فقط دیگه نری از تو نت و اینجور جاها بیاریها بعدم مگه چه عیبی داره پسر هنرمند باشه؟ که میترسید شما آقایون؟ 2
ooraman 22216 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 مرسی شهدخت جون من که امسال زیاد حوصله سفره چیدن ندارم راستش ولی اگه زشتم چیدم شرکت میکنم 5
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 مرسی شهدخت جون من که امسال زیاد حوصله سفره چیدن ندارم راستش ولی اگه زشتم چیدم شرکت میکنم خواهش خاله جون مگه بذارم کسی رقیب خودم تو آخرشدن بشه منتظر کارههای زیبات هستم عزیزم.... 1
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 خوب پسرانه هم بزار دیگهکارهای سخت خست نزار خب پیشنهاد برای کارهای پسرونه بدهید ببینمیم چی میشه؟ من داداشم توی تزئین تخم مرغ کمک میکنه اصلا هم دخترونه نیست 5
خانوم بهار 3412 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 خب شهدخت جون بیا بوگو من چ کنم گفتی اگه ایده داریم بزاریم ؟ بعد اگه خواستیم مسابقه شرکت کنیم عسکشو برا تو بفرستیم؟ خوب منو حالیم کن جیگر 3
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2012 ما كه فكر كنم از قبل عيد از ترس مسافراي نوروزي متواري بشيم.. پس سفره و اين جور چيزا نداريم..ايده هم داريم ولي ميفروشيم 1
Cinderella 9897 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 با سلام و به مناسبت نزدیک شدن به فصل زیبای بهار و زیباترین عید جهان یعنی نوروز باستانی لازم دیدم چندتا مسابقه از فعالیتهای هنرمندانه بچه ها که صددرصد برای تزتئین سفرهای عیدشون انجام میدهند رو برگزار کنیم. هرکی دوست داشت شرکت کنه ..... هرکسی هم ایده جدیدی داشت میتونه همین جا بیان کنه. همون طور که بیشتر کاربرای گرامی مطلع هستند عیدی که گذشت چندتا رقابت بین هنرمندان بود. مثل: مسابقه قشنگترین تخم رنگی سبزه آرایی سفره آرایی عید و.... بود حالا هم داریم به این لحظات زیبا نزدیک میشیم بیائید سفره ای زیبا بچنینیم و ماندگارش کنیم در اینجا تا روزی از دیدنش لذت ببریم خيلي كاره جالبيه ما هر سال واسه تخم مرغ مامانم تو يه قابلمه رنگ خوراكيه قرمز ميريزه چند تا تخم مرغ ميندازه آب پز شه مياره سر سفره تحويل سال كه تموم شد هممون نفري يكي ميخوريم 2
خانوم بهار 3412 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 خب از اونجایی که این شهدخت نیومد جواب منو بده خودم دست به کار میشم ایده برای تزیین تخم مرغ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام http://www.upload-noandishaan.ir/images/x8ztjcz3r2tag56ovk4.jpg برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
خانوم بهار 3412 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 بعد ازینکه تخم مرغ هارو دیدید یه سر به صفحه اول هم بزنید سفره های هفت سین رو ببینید 2
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 بهار اینا که سختن اینا رو لابد فقط خودت بلدی مسابقه سطحش رفت بالا من انصراف میدم 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 سادگی رو تو سفره هفت سین خیلی دوست دارم. تخم مرغ طلایی خیلی برام جذابه. اگه حسش بود عکس بگیریم شرکت می کنم. 2
خانوم بهار 3412 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 بهار اینا که سختناینا رو لابد فقط خودت بلدی مسابقه سطحش رفت بالا من انصراف میدم:icon_pf (34): اینقدرام سخت نیست... بعدشم کجاااااااا ... حالا سفید برفی میاد میگه چرا شرکت کننده هارو می پرونی:vahidrk: اینا برا ایده گرفتنه ... 2
ارسال های توصیه شده