!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ البرز هم استانه مگه؟ :persiana__hahaha: ببخشید حواسم نبود پ نه پ شهرستانه فکر کردی؟ تکرار نشه 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ محمد جان فکر می کنم تقسیمات کشوریت ضعیفه اخه تهران کجاش استان شمالی حساب میشه 7 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ محمد جان فکر می کنم تقسیمات کشوریت ضعیفه اخه تهران کجاش استان شمالی حساب میشه منم اومدم همینو بگم 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ ساکن تهرانم ولی اصالتم زنجانی. من که زدم زنجان. همه رو دوست داریم ولی چاکر هر چی ترک 7 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ ایوا خیلی تایپیک باحلیه منم شمال غربی-تبریز 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ جیمی جان یه همچین تاپیکی بوده تو انجمن من الان تو تالار گردشگری پیداش کردم که محمد استارتش کرده http://www.noandishaan.com/forums/thread7216.html فکر کنم این دو تا تاپیک در آخر با هم ادغام بشه بهتر باشه البته گزینه های نظرسنجی این تاپیک خیلی کامل تر و مرتب تره 5 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ منطقه شمالی (تهران، گیلان، مازندران، گلستان، قزوین) من تا دو دقیقه پیش فک میکردم اصالتاً تهرانی هستم، نگو شمالی حساب میشم با این تقسیم بندیت!! من رای ندادم! ببخشید یاد یه خاطره افتادم، شرمنده اینجا مطرح میکنم، قصد اسپم یا جسارت به کسی رو ندارم. یه چند سال پیش خونه ی یه بنده خدایی رفته بودیم، یه شخصی اونجا بود که لهجه ی شدید رشتی داشتن (با عرض معذرت از رشتی های عزیز، اصلا قصد اهانت ندارم) خلاصه یه نفر توی جمع ازش پرسید شما بچه کجایی؟؟؟ با همون لهجه ی به شدت رشتی گفت: "من بچه نافِ تهرونم!" اون موقع نفهمیدم چرا اینو گفت، اما الان حدس میزنم احتمالا این تقسیم بندی رو داشته 5 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ جیمی جان یه همچین تاپیکی بوده تو انجمن من الان تو تالار گردشگری پیداش کردم که محمد استارتش کردهhttp://www.noandishaan.com/forums/thread7216.html فکر کنم این دو تا تاپیک در آخر با هم ادغام بشه بهتر باشه البته گزینه های نظرسنجی این تاپیک خیلی کامل تر و مرتب تره منم میخواستم همینو بگم، آخه یکی دوروز پیش توش رای دادم 1 لینک به دیدگاه
*عسلی* 89 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ منی که غرب به دنیا اومدم شمال شرقی دانشگاه می رم و تهران خونه خودمه و بین این سه در حال سفرم باید کدومو بزنم؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ منی که غرب به دنیا اومدم شمال شرقی دانشگاه می رم و تهران خونه خودمه و بین این سه در حال سفرم باید کدومو بزنم؟؟؟؟ شما بزن افغانستان :5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3: میان گین سه تاش رو بگیری میشه افغانستان 4 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ شما بزن افغانستان :5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3: میان گین سه تاش رو بگیری میشه افغانستان ولی شما خیییلی زحمت میکشیا... :there: اگه پسر بودم بهت رای میدادم... چپ میریم راست میایم هستی. 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ ولی شما خیییلی زحمت میکشیا... :there:اگه پسر بودم بهت رای میدادم... چپ میریم راست میایم هستی. کیه که قدر بدونه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ ما رای دادیم! ولی میدونی چیه؟؟ متاسفانه من رگ و ریشه م اینجایی نیست! واسه همین هیچ وقت دوسش نداشتم! همیشه حس بدی داشتم بخاطر اینکه تربیتم با محیط زندگیم فرق داره. همیشه گفتم اگه روزی بتونم ترک می کنم شهرم رو!! 1 لینک به دیدگاه
shahram.j 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ سیستان بلوچستان ....چقد ما تو اقلیتیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده