بهاررادصادقی نیا 621 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ من یزد رو هم خیلی دوست دارم. 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ منم تک و تنها تو غرب موندم تهرانی ها چکار کردن 3 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ خوب هر جایی به نظرم با مردمش عجین میشه و مردم با اون تفکراتی که داشتن شهرشونو میساختن یزد هم شهر قدیمیه که مردم خیلی خوب تونستن اون تفکری که داشتن که حالا عوامل مختلفی باعث شده تا تفکراتشون شکل بگیره ساختن. به نظرم یزد شهریه که کالبدش اجتماعشئ کامل میکنه و کردمش کالبدشو 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ این که اهل کجا هستیم با جای زندگی فرق داره . تو تهران درصد خیلی کمی تهرانی هستن 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ این که اهل کجا هستیم با جای زندگی فرق داره . تو تهران درصد خیلی کمی تهرانی هستن این یه امر ذهنیه تبس جان. از نظر ذهنی ببین به کجا وابسته تری. احساس میکنی به کجا تعلق داری؟ اونو انتخاب کن. 4 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ درود استارتر گرامي در پست نخست مي بايست توضيح مي داديد كه اهليت با محل زندگي متفاوت است اينكه تهران و اطراف درصد بسيار بالايي را به خود اختصاص داده براي همين شفاف سازي است من متولد تهران بزرگ شده ي تهران و ساكن تهران هستم اما همواره به بختياري بودن خود افتخار مي كنم فكر ميكنم مي بايست نظرسنجي تجديد شود تا آمار واقعي تري بدست آيد 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ من متولد تهران بزرگ شده ي تهران و ساكن تهران هستم اما همواره به بختياري بودن خود افتخار مي كنم فكر ميكنم مي بايست نظرسنجي تجديد شود تا آمار واقعي تري بدست آيد اگه بخواهیم به عقب برگردیم باز هم میشه به عقب تر هم برگشت و همیشه عقب تری هم هست. اینکه مثلا دو جد من کرد باشند، اما جد سوم من یک عرب حمله کننده به کردستان. به نظرم تو این مسائل نباید زیاد به گذشته ها نگاه کنیم. 8 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ این یه امر ذهنیه تبس جان. از نظر ذهنی ببین به کجا وابسته تری. احساس میکنی به کجا تعلق داری؟ اونو انتخاب کن. مخالف هستم اهليت يك امر واقعي است و نه ذهني آنچه ذهني است تعلق خاطر است ترويج اين انديشه كه ما نژاد و اهليت ذهني است و ... نوعي ترويج بي تعصبي است و در پي آن تهاجم فرهنگي و بي فرهنگي است كه مي آيد. وقتي اهميت يك موضوع براي شما كمرنگ شود به طبع آن ملحقات آن نيز كمرنگ مي شود و اين كمرنگي تا جايي پيش مي رود كه بستر براي جايگزيني خواسته اي ديكته شده و جايگزين مهيا مي شود . دقيقا چيزي كه در ايران و در طول 30-40 سال گذشته شاهد هستيم و عواقب آن را هر روز مشهود تر از ديروز مي بينيم 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ مخالف هستماهليت يك امر واقعي است و نه ذهني آنچه ذهني است تعلق خاطر است ترويج اين انديشه كه ما نژاد و اهليت ذهني است و ... نوعي ترويج بي تعصبي است و در پي آن تهاجم فرهنگي و بي فرهنگي است كه مي آيد. وقتي اهميت يك موضوع براي شما كمرنگ شود به طبع آن ملحقات آن نيز كمرنگ مي شود و اين كمرنگي تا جايي پيش مي رود كه بستر براي جايگزيني خواسته اي ديكته شده و جايگزين مهيا مي شود . دقيقا چيزي كه در ايران و در طول 30-40 سال گذشته شاهد هستيم و عواقب آن را هر روز مشهود تر از ديروز مي بينيم بحث نژاد و اینکه "اهل کجا هستیم" به نظر من در یک مجموعه کنار هم قرار نمی گیرند. واینکه من با واژگان تعصب و بی فرهنگی مشکل دارم. تعصب به کنار! از اهلیت که بگذریم، بسته به تعریفتان از فرهنگ و هویت، چیزی به نام بی فرهنگی و بی هویتی وجود ندارد! هویت به نظر من، انطباق میان عینیت و ذهنیت است. به هر ترتیبی که فرد موفق به ایجاد نوعی انطباق نسبی میان عینیت و تصویر ذهنی خود نشود در نتیجه تشخیص هویت و به تبع آن احساس تعلق نسبت به مکان، ممکن می گردد و در صورت عدم انطباق، بحران هویت حاصل می شود! نه بی هویتی! هویت و فرهنگ مجموعه ای از ویژگیها و رفتارها از سوی ماست. هر کسی یک هویت و یک فرهنگ دارد. درسته که پدر و مادر حقیقی یک کسی که در یتیم خانه بزرگ شده کس دیگری باشند اما پدر ومادر واقعی این فرد کسانی هستند که آن را بزرگ کرده اند و فرزند به آنها نعلق خاطر دارد. و رابطه ی مستقیمی است میان محل زندگی با اهلیت و ایضا محل تولد با اهلیت و ایضا اصالت خانوادگی با اهلیت در یک محله ممکن است خاطرات کودکی و بازیها و شادیها و یا معضلات و مشکلات فرهنگی-اجتماعی، ناهمواری های خیابان و... به خاطر آورده شود و به بیان دیگر در واقع تصویر ذهنی حاصل فرآیندی دو جانبه و مستمر میان ناظر و محیط اوست. تغییرات نه تنها بنیان های هویت را متزلزل نمی سازد بلکه تداوم در روند این همانی سبب تثبیت هویت می گردد. 7 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ این جمله تکراری و بازم بگم تو این انجمن همه شمالین (گیلان و مازندران ) مگه خلافش ثابت شه باید شمال و تهران و جدا میکردی بعد معلوم میشد تهران و شمال چقدر فاصلشون نزدیکه 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ این جمله تکراری و بازم بگم تو این انجمن همه شمالین (گیلان و مازندران ) مگه خلافش ثابت شه باید شمال و تهران و جدا میکردی بعد معلوم میشد تهران و شمال چقدر فاصلشون نزدیکه شهرها از نظر "موقعیت های جغرافیایی" در درجه اول و مرزهای خرده فرهنگی در درجه دوم تقسیم بندی شدند. 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ شهرها از نظر "موقعیت های جغرافیایی" در درجه اول و مرزهای خرده فرهنگی در درجه دوم تقسیم بندی شدند. نمیدونم ولی به نظر من بهتر بود تهران جدا میبود کلا چون همین وری پر جمعیت هست ! شمالی ها هم زیادن اینجا به نظرم دو تا پر جمعیت ها جدا میبود بهتر بود رقابتشون با هم معلوم میشد حالا من دقیقا نخوندم هدفت از زدن تاپک همون سرشماریه یا چیز دیگه ای مد نظرته این نظر من بود 4 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ 8- منطقه ی شمال شرقی (خراسان رضوی، خراسان شمالی) 3 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ شمال شرقییییییییییییییییییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ منم رای دادم... کار خیلی خوبی انجام دادی 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ به به میبینم که هم شهریام نظرسنجی رو در دست گرفتن و از همه پیشی گرفتن.. جالب بود ... رای دادم... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده