NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ منم قبول دارم گیاهخواری خیلی خوبه، اما حذف کامل هرگونه گوشتی اعم از سفید و قرمز به نظرت توصیه شده؟ هیچ مشکلی پیش نمیاد اگه درست گیاه خواری بشه.. خیلی هم برنامه غذایی سالمیه. 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ دقت کردید همه حیوانات یا گیاه میخورن یا گوشت؟ فقط انسانه که جفتشو میخوره البته بهتر از خوکه که پیخال میخوره 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ هیچ مشکلی پیش نمیاد اگه درست گیاه خواری بشه.. خیلی هم برنامه غذایی سالمیه. تو الان گیاهخواری؟ من تجربه اش نکردم ولی تصور نخوردن مرغ بریان و گوشت شیشلیک برام غیر قابل باوره.:icon_pf (34): شاید هم سعی کنم امتحان کنم، ما برای صبحانه و شام کاملا گیاه میخوریم،اما ناهار !!! 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ تو الان گیاهخواری؟ من تجربه اش نکردم ولی تصور نخوردن مرغ بریان و گوشت شیشلیک برام غیر قابل باوره.:icon_pf (34): شاید هم سعی کنم امتحان کنم، ما برای صبحانه و شام کاملا گیاه میخوریم،اما ناهار !!! تا جایی که بشه... اینجا ایران است گیاه خواری هم توش سخته!!!!!!!!!! وقتی به اینکه یه موجود زنده بوده و این گوسفنده رو داری میخوری فک کنی خوردنش غیر قابل باوره!(واسه من البته!) 1 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ من یه عروسک خوک دارم خیلی خوشگله :hapydancsmil: فکر کنم تنها حیوونی باشه که رنگش صورتیه من یه خوک دیدم که موهاشو زده بودن لخت و صورتی بود گوشت خالی بود ، وقتی راه میرفت تلپ تلپ میکرد ! خالهای جالبی هم دارند مثلا صورتی با خال سیاه با اجتماعی بودنشونم موافقم بعضی ها حتی خوک دست آموز دارن !!من مشکلی با این حیوون ندارم 6 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ اینکه گردن زرافه بلنده تا به برگ درختا برسه مطلبی که توی کودکستان آموزش میدن جای تمسخرش کجا بود نمیدونم! بنده هم از اول بحثی نداشتم! بنده اونقدر بی ادب نیستم که با شما که نمیشناسم با تمسخر صحبت کنم.اگه توجه کرده بودین یه قسمت از گفته هاتون رو قرمز کرده بودم.چون ما تو اصل با هم اختلاف نظر داریم پس باید خیلی میرفتیم به قبل.شما اعتقاد داری خدا به یه دلیلی زرافه رو اینجوری افریده اما من اعتقاد دارم به نظریه تکامل.واسه همین هم انسان رو جزو حیوون ها میدون.میبینید ما تو اصل تفاهم نظر نداریم.واسه این گفتم پس ما بحثی نداریم.چون نتیجه نداشت.قصد جسارت نداشتم.اگه باعث ناراحتیتون شدم معذرت منو پذیرا باشید 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ ميگن اولين حيواني كه انسان موفق به اهلي كردنش شد خوك بوده دليلش هم اين بود كه از انسان نميترسيد اين پديده اهلي كردن خيلي حركت مهمي در تاريخ بشريت بوده چون با اين كار ديگه مجبور نبود براي شكار و به دست اوردن غذا جون خودش را به خطر بياندازه بنابراين خوك جز اولين حيواناتي هست كه به اجداد و نياكان ما كمك زيادي كرد قدرش رو بدونيم جدا 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ اسي حالا چي شد به فكر خوك افتادي ؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ اسي حالا چي شد به فكر خوك افتادي ؟ داشتم فکر میکردم چرا گربه نجس نیست اما خوک نجس هست. 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ داشتم فکر میکردم چرا گربه نجس نیست اما خوک نجس هست. بعد از خوك هم گربه دومين حيواني بود كه اهلي شد بعدش سگ بعدش بز بعدش گاو.... خب چي شد به نتيجه اي رسيدي ؟ 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ اسي حالا چي شد به فكر خوك افتادي ؟ اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد نه تو مانی و نه من 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ بعد از خوك هم گربه دومين حيواني بود كه اهلي شد بعدش سگ بعدش بز بعدش گاو....خب چي شد به نتيجه اي رسيدي ؟ به این نتیجه رسیدم به همون دلیلی که گربه نجس نیست، خوک نجس هست. 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ اسرار ازل را نه تو دانی و نه منوین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد نه تو مانی و نه من اين شعرم آچار فرانسه شده هرجا كم ميارم زودي ميندازيم وسط 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ اين شعرم آچار فرانسه شده هرجا كم ميارم زودي ميندازيم وسط اتفاقا اینجا فقط یه اچار 16 به کار میاد که اونم همین شعره 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ به این نتیجه رسیدم به همون دلیلی که گربه نجس نیست، خوک نجس هست. شايد چون خوك همه چي ميخوره از اشغال گرفته تا فضولات خودش 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ شايد چون خوك همه چي ميخوره از اشغال گرفته تا فضولات خودش خوب در غرب برای بهداشتی بودن سوسیس و کالباس خوک،نمیذارن همچین کاری بکنه. به نظرت حلال میشه دیگه؟ 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ اتفاقا اینجا فقط یه اچار 16 به کار میاد که اونم همین شعره ميدوني جاده خاكي چيه ؟ 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ ميدوني جاده خاكي چيه ؟ شما میدونی میان بر چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ خوب در غرب برای بهداشتی بودن سوسیس و کالباس خوک،نمیذارن همچین کاری بکنه.به نظرت حلال میشه دیگه؟ اولش فك كردم هوس گوشت خوك كردي ولي به نظر مياد خوك و گربه بهانه است مسله اصلي همون اصل نجاست و حلال و حرومه ... واقعا اگه بگن گوشت خوك حلاله ميخوري ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده