Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ واااااااااااااااااااای خیلی خوش گذشت جای همه کسایی ک میخواستن باشن ولی نشد خالییییییییییییییی مخصوصا مامیم مرسی از تک تک دوستانی ک سوم اسفند 1390 رو برام به یاد موندنی کردن مرسی از انوشه عزیز و محمدرضا عزیز خیلی خستمه پاستیل هم خواستین بگین ی بسته اش موند 24 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ هیلدا جان خیلی خوشحالم که سلامت هستی و امروز بهت خوش گذشته این بهترین خبر بود برای من میدونم جای منم اصلا خالی نبوده 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ دلمان خواست ..... حالا خوبه جاهای دیگه شامل جزئیات اصلی تور رو نمیبنی وگرنه یهو غش میکردی. :icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ حالا خوبه جاهای دیگه شامل جزئیات اصلی تور رو نمیبنی وگرنه یهو غش میکردی. :icon_pf (34): پا که به سن بزاره چیزای عجیب غریب زیاد می بینی به این راحتی ها غش و ضعف نمی کنی از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون من بیشتر دلم پاستیل خواست اما من و چند نفر از دوستام تو جوونی ها میخواستیم با یکی از تورهای ستاره شناسی بریم کویر که موقعیتش جور نشد این مدل تورها رو دوست دارم اگه بزارید پایه ام 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ پا که به سن بزاره چیزای عجیب غریب زیاد می بینی به این راحتی ها غش و ضعف نمی کنی از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون من بیشتر دلم پاستیل خواست اما من و چند نفر از دوستام تو جوونی ها میخواستیم با یکی از تورهای ستاره شناسی بریم کویر که موقعیتش جور نشد این مدل تورها رو دوست دارم اگه بزارید پایه ام نه منظورم یکسری تاپیک هایی هست که فقط برای اعضایی که میان توی تور قابل رویت هست. اونجا شرح ما وقع با جزئیات هست. همون بهتر که نمیبنی و اقلا ایمانت محفوض میمونه. کویر نوردی هم خیلی خوبه، اما دوره، برای خیلی ها فکر کنم اومدنش سخت باشه. اینجور جاها آدم هایی با دلی به وسعت کویر میخواد. 7 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون من بیشتر دلم پاستیل خواست وای خاک ب سرم دلش خواست یه بسته ش مونده بود نگه میدارم میتینگ بعدی برات میارم 11 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ نه منظورم یکسری تاپیک هایی هست که فقط برای اعضایی که میان توی تور قابل رویت هست.اونجا شرح ما وقع با جزئیات هست. همون بهتر که نمیبنی و اقلا ایمانت محفوض میمونه. کویر نوردی هم خیلی خوبه، اما دوره، برای خیلی ها فکر کنم اومدنش سخت باشه. اینجور جاها آدم هایی با دلی به وسعت کویر میخواد. آها الان متوجه شدم پس زیر زیرا برنامه ها دارین واجب شد یه تور بیام تا ایمانمو محک بزنم راستی حاجی ریا نشه اون ض رو اون رنگی نوشتم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بالاخره 10 نفر دریا دل تو این انجمن جمع میشن دیگه؟ البته این برنامه ها تابستون میچسبه وای خاک ب سرم دلش خواست یه بسته ش مونده بود نگه میدارم میتینگ بعدی برات میارم مرسی 6 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ پا که به سن بزاره چیزای عجیب غریب زیاد می بینی به این راحتی ها غش و ضعف نمی کنی از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون من بیشتر دلم پاستیل خواست اما من و چند نفر از دوستام تو جوونی ها میخواستیم با یکی از تورهای ستاره شناسی بریم کویر که موقعیتش جور نشد این مدل تورها رو دوست دارم اگه بزارید پایه ام کویرنوردی رو منم میام. بچه ها امروز سایت خیلی خلوت بود 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ آها الان متوجه شدم پس زیر زیرا برنامه ها دارین واجب شد یه تور بیام تا ایمانمو محک بزنم راستی حاجی ریا نشه اون ض رو اون رنگی نوشتم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بالاخره 10 نفر دریا دل تو این انجمن جمع میشن دیگه؟ البته این برنامه ها تابستون میچسبه شما برادری خواهری،کجایی هستی اصلا؟ بابا ما پیر شدیم،اینقدر سریع تایپ میکنیم اشتباه هم پیش میاد. 10 نفر دریا دل کم نیست؟ حالا اوایل تابستان باید بحث کنیم. 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ خوبه پست اول ازتون خاستم اسپم نکنید 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ من پیشنهاد کویره اتفاقا به انوشه دادم...اگه بخواین برین باید از همین اسفند تا اردیبهشت نهایتا اقدام کنین... تجربه ی فراموش نشدنیه...خصوصا شبش... 17 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ هیلدا جان خیلی خوشحالم که سلامت هستی و امروز بهت خوش گذشتهاین بهترین خبر بود برای من میدونم جای منم اصلا خالی نبوده قربونت سفر خوب بود ؟ اقا من امروزم سنگ تموم گذاشتم تو تخریب شما حسابی زدم پنبه تو ولی جات خالی بود تو اون مدت بیکاری ازون باز ی ها راه بندازی اراجیف ببافی بذاریمون سر کار 6 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ فقط همینو میگم کوفتتون بشه :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ کی اینجا داره اسپم میکنه؟ مگه پست اول نگفته اسپم نکنین دههه شما برادری خواهری،کجایی هستی اصلا؟ بابا ما پیر شدیم،اینقدر سریع تایپ میکنیم اشتباه هم پیش میاد. 10 نفر دریا دل کم نیست؟ حالا اوایل تابستان باید بحث کنیم. خواهر و برادر کی؟ قبلا گفته بودم تا فاربی دو ساعت راه داره اما الان میگم تا امین آباد 8 ساعت با اتوبوس راه داره 10 نفر چرا کم باشه؟ مگه میخواین به کویر لشکر کشی کنین کویر به سکوتشه 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ خواهر و برادر کی؟ قبلا گفته بودم تا فاربی دو ساعت راه داره اما الان میگم تا امین آباد 8 ساعت با اتوبوس راه داره 10 نفر چرا کم باشه؟ مگه میخواین به کویر لشکر کشی کنین کویر به سکوتشه خواهر یا برادر جماعت همیشه معتقد؟ اتفاقا لشکر کشی به کویر بهتره،چون راحت تر فتح میشه . دیگه باید دوستان نظر بدهند چنین برنامه هایی رو،در کویر انسان ها به خدا نزدیکترند و من موافقم. 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ http://www.noandishaan.com/forums/thread80611.html چرندیات ما هم تمام شد. ببخشید خیلی سانسور کردم، همین هم کفایت میکنه. چرا اینو دسترسی رو محدود کردن ؟ 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ عالی بودددددددد. کاشکی میشد همه میتینگارو بیام تهران. واقعاً خوش گذشت میسی از همه 13 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ به من و آرپاکم خیلی خیلی خیلی خیلی (2تاش واسه من بود 2تاش واسه آرپاک) خوش گذشت دست همگی درد نکنه با تشکر مخصوص از انوشه و محمدرضا به سلامتی 5 تن 13 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ مثل اینکه به همه دوستان خوش گذشته، از برگزار کننده ها ممنونم که باعث شدن این موج مثبت انرژی به انجمن منتقل بشه، هرچند برای ما حسرتش موند، حتی حسرت عکسی چیزی چرا 2 تا تاپیک؟ باید تو 2تاشم این پست رو بدم؟ 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده