کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ دو تا دندون نیش داریم واسه همین کارا دیگه مثلا خرس هم دندوناش مثل گیاه خوارا نیست ولی گیاه مقدار زیادی از رژیم غذاییش رو تشکیل میده آدم باید چیزایی که بدنش نیاز داره بخوره من دو سال گیاه خوار بودم براثر کمبود مواد غذایی تنبیه شدم تا دلت بخواد مجبور شدم گوشت بخورم... 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ من دو سال گیاه خوار بودم براثر کمبود مواد غذایی تنبیه شدم تا دلت بخواد مجبور شدم گوشت بخورم... گياه خواري چه تاثيري روت گذاشت ؟ 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ من دو سال گیاه خوار بودم براثر کمبود مواد غذایی تنبیه شدم تا دلت بخواد مجبور شدم گوشت بخورم... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ گياه خواري چه تاثيري روت گذاشت ؟ یه جوی منو گرفت به خاطر این که از خوی حیوانی دور بشم... ولی واقعا هم تاثیر گذار بود...به طرز عجیبی آروم شده بودم...صدام از یه حدی بالاتر نمیرفت... جووووووووونی کجاییییییییی؟!!!! 4 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ واقعا اتفاق مهمی بود. واقعا واقعا. این که متوجه شدم تو انجمنی که اسمش نواندیشانه، انسان های قسی القلب هم پیدا میشن. کشتن یه پرنده ی بی گناه به نظرم با کشتن یه انسان هیچ فرقی نداره، همونطور که آدما احساس دارن و درد رو احساس میکنن و عاشق زندگیشون هستن، پرنده ها هم درد میکشن و احساس دارن و عاشق زندگی و زنده مونده هستن. شما 4 شبانه روز که هیچ، 4000000 شبانه روز هم گیاه بخوری، جرم و گناهت سنگینتر از این حرفاست که بخشیده بشی. کاش یکی هم پیدا میشد که آدمای اینچنینی رو شکار میکرد. کاااااااااااااش 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ واقعا اتفاق مهمی بود. واقعا واقعا.این که متوجه شدم تو انجمنی که اسمش نواندیشانه، انسان های قسی القلب هم پیدا میشن. کشتن یه پرنده ی بی گناه به نظرم با کشتن یه انسان هیچ فرقی نداره، همونطور که آدما احساس دارن و درد رو احساس میکنن و عاشق زندگیشون هستن، پرنده ها هم درد میکشن و احساس دارن و عاشق زندگی و زنده مونده هستن. شما 4 شبانه روز که هیچ، 4000000 شبانه روز هم گیاه بخوری، جرم و گناهت سنگینتر از این حرفاست که بخشیده بشی. کاش یکی هم پیدا میشد که آدمای اینچنینی رو شکار میکرد. کاااااااااااااش هولدن کالفیلده قاتل ، اعدام باید گردد :femenist: اعدام اعدام اعدام اعدام اعدام اعدام اعدام اعدام اعدام اعدام اعدام 6 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ هولدن کالفیلده قاتل ، اعدام باید گردد :femenist: اعدام اعدام اعدام اعدام اعدام اعدام اعدام اعدام اعدام اعدام اعدام :gnugghender::gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ نمیدونم چرا اسم این کار رو بعضیا گذاشتن شکار... اسمشو باید گذاشت شبیخون!!! من قبلا از یکی میشنفتم؛شب که پرنده ها روی درختها میخوابن یه چراغ قوه میگیری و بعد روشن میکنی روشون که منجر میشه هیچ حرکت نکنن..حتی گرفتنشون با دست مشکلی نداره ولی ... شکار وقتی شکاره که لاقل طرف مقابل حداقل هوشمندی لازم رو برای دفاع از خودش داشته باشه نه اینکه طرف خواب باشه بری سراغش... 5 لینک به دیدگاه
nasa66 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ هولدن کالفیلده قاتل ، اعدام باید گردد :femenist: اعدام اعدام اعدام اعدام اعدام اعدام اعدام اعدام اعدام اعدام اعدام بايد پروندشو بفرستيم مجلس ، لاريجاني حكم اعدامشو صادر كنه! :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ ای بابا حالا شماها دیگه اینقدر شورش نکنید.منم قبلا زیاد شکار میرفتم.حالا خوبه شما با تفنگ بادی شکار کردین. دوستان اعلام کنم که شکار این موقع از سال ازاده و پرنده ها تخم نمیذارن.6 ماه اول سال تخم میذارن و اون موقع شکار ممنوع هست. ببینید شکار واقعا لذت خاصی داره.اینکه با تفنگ یه مرغابی رو تو هوا بزنی و سقوطش رو ببینی.اینکه 4 صبح تو سمای زمستون بری تو بیشه منتظر بمونی و بعد گراز بیاد و با پاره بهش شلیک کنی.من البته یه بار تو عمرم بیشتر گراز شکار نکردم.ولی پرنده هزاران بار.اما خب هر کسی یه موقعی براش پیش میاد که مثل ارش عزیز نظرش برمیگرده.منم هنوز شکار میرم با دوستان ولی دیگه دست به تفنگ نمیرنم. به هر حال این طبیعت هست و انسان هم جزو این طبیعت.گیاه خواری هم روشش نیست چون نمیتونه مخصوصا پروتئین های لازم بدن رو تامین کنه. اونایی که این حرفا رو میزنن برن کشتارگاه نگاه کنن ببینن چطوری گاو و گوسفندها رو میکشن و شماها نوش جان میکنید.به هر حال یه چرخه هست که طی میشه. 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ به نظرم نخوردن گوشت یه کار اشتباس این که بخوام یه کار اشتباه را با یه کار اشتباه دیگه جبران کنم هم اشتباس در ضمن درمورد تاریخچه شکار تحقیق کردم اینکه اجداد ما بر اساس ضرورت اقدام به شکار میکردند و با پیشرفت تمدن این ضرورت از بین رفت والان شکار جنبه تفریح پیدا کرده در تصور اکثریت بشر امروز جرم یا کار اشتباهی محسوب نمیشه یه جز اینکه به طبیعت و محیط زیست اسیب برسونه ولی بر اساس تعالیم مذهبی و نوعی فرهنگ که مخالف خشونت بوده مخصوصا بعد از اینکه بشر موفق به اهلی کردن حیوانات و استفاده از نباتات شد برای تولید غذا این کار تقبیح شده تا اینکه به ما رسیده به همین دلیل ما احساس گناه میکنیم ....اما به چز اینها یک نکته مهم تو این تاپیک هست و اون تاثیر هنر هست بود اینکه هنر قادر لحظه ای با شکوه را خلق کنه که انسان در یک عان خودش را در برابر گناه انجام شده ببینه خیلی با ارزشه ...درک اون لجظه و دیدن تصویری روشن تر از حقیقت، قرار گرفتن و رو در رو شدن مجرم و جرم گناه وگناه کار و دیدن تصویر شفاف و اصلی عملی که مرتکب شده ای معحزه ای هست که قابل بیان نیست درست مثل اتفاقی که برای ژان و ژان در رمان بینوایان افتاد و او با هنر اسقف یک لحظه به تجسم واقعی رسید و زندگیش متحول شد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده