کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ اووووووخ چه دخملی ی ی ی... سپید من بی تسخیر بودم... تو دادگاه علنی توضیح دادم چه اتفاق افتاد که به ناگاه من هویت لامصب و جیگمل طلای این دوره رو کشفیدم :girl_angel:من این 20 امتیاز رو تو راه این تالار وقفش میکنم( احساساتی شدم)... میتونین با این همه امتیاز(خیلی زیاده کارای زیادی میتونین باهاش بکنین) به سر و وضع اینجا سر و سامون بدین جینگیلی مستونش کنین:w330: این کارو با احساسات من نکن..همین جور اشکه که داره از چشمام سرازیر میشهههههههههههههههههه لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ با همه وجودم عمق ماجرارو درک کردم فقط قبل این پست امتیازامو وقف کرده بودمامتیاز میخوام چیکار اصلا... دلخوشیه من به وجود شماست... خدایاااااا واااااااااای خدا یکی منو بگیره... این جو لامصب چی میگه منو گرفته ول نمیکنه... لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ این کارو با احساسات من نکن..همین جور اشکه که داره از چشمام سرازیر میشهههههههههههههههههه نه گریه نکن ...اگه هم خواستی بیا مثل توی شهرک سر بذاریم رو شونه هم دیگه و باهم بگرییم... ولی جدا از هر بحث دیگه خیلی ناز بودی بچه بودی.... از اونجا که بزرگ شدیَم کپی برابر اصل ِ بچگیتی، خیلی نازی ی ی ی ی لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ با همه وجودم عمق ماجرارو درک کردم فقط قبل این پست امتیازامو وقف کرده بودمامتیاز میخوام چیکار اصلا... دلخوشیه من به وجود شماست... خدایاااااا مرسی انوشه. لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ نه گریه نکن ...اگه هم خواستی بیا مثل توی شهرک سر بذاریم رو شونه هم دیگه و باهم بگرییم... ولی جدا از هر بحث دیگه خیلی ناز بودی بچه بودی.... از اونجا که بزرگ شدیَم کپی برابر اصل ِ بچگیتی، خیلی نازی ی ی ی ی آرههههههههه انوش بیاااااااااااااااا... قربونت برمممممممممممممممممممم چشمای بلا سوخته ی خوشگلت ناز می بینه... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ همش 20 تا؟!!!!! اوهوم هی گفتی عکس بده...دیدیییییییییییییییی انوش تو چیز دیگه اییییییییییییییییییییییی...خبر نداری.... پسر بودم؟!!!! واقعا؟!!! وای خدا مردم از خوشیییییییییییییییی... آره دیگه در یک حرکت غیر منتظره...اما واقعا حدس زد دیگه کاریش نمیشه کرد... آره بوخودا شکل پسرها بودیییییییی لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ خب به علت حضور گسترده نواندیشان در تور شهرک سینمایی گذاشتم یه روز دیگه هم تاپیک باشه همینطور کسایی که میان تور یه ملاقاتی با هویت مجهولمون داشته باشن ببینن واقعا دوست داشتنیه و من الکی نگفتم هویت مجهولمون کسی نیست جز عشق من مای لاوم مای لایفم مای جیگرم کتایون و در کمال ناباوری کاشف هویت مجهولمون کسی نیست جز Anooshe تاپیک بسته شد ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده