from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ دیر رسیدم...دیدی کتی...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ نه دیگه گفتم کاریت نداشته باشه...دیدی انوش چه قدر شکسته شدم... عمرا اگه به پای تو برسم تو خوردنی بودن... مرسی فداااااااااااات شم میگم پس بگو جایزمم بده بهم نه عزیزم کجا شکسته شدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:w02:... به جان هرچی آدم و بنی بشر رو کره زمین ِ تو بچه بودی خوردنی تر بودی لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ وایی کتی جون تو بودی دختر عمویی چقدر پسرونه بودیها لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ وایی کتی جون تو بودی دختر عموییچقدر پسرونه بودیها کجاش پسرونه بوده؟؟خیلی نانازه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ انوشه جدی جدی حدس زده؟ خوب فرصت نشد من دیالوگمو آخرش بگمایشالله سری بعد لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ معلوم نشد این بنده خدا کیه ؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ 20 امتیازمو بدین همش 20 تا؟!!!!! دیر رسیدم...دیدی کتی...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اوهوم هی گفتی عکس بده...دیدیییییییییییییییی مرسی فداااااااااااات شممیگم پس بگو جایزمم بده بهم نه عزیزم کجا شکسته شدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:w02:... به جان هرچی آدم و بنی بشر رو کره زمین ِ تو بچه بودی خوردنی تر بودی انوش تو چیز دیگه اییییییییییییییییییییییی...خبر نداری.... وایی کتی جون تو بودی دختر عموییچقدر پسرونه بودیها پسر بودم؟!!!! واقعا؟!!! کجاش پسرونه بوده؟؟خیلی نانازه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v وای خدا مردم از خوشیییییییییییییییی... انوشه جدی جدی حدس زده؟ خوب فرصت نشد من دیالوگمو آخرش بگمایشالله سری بعد آره دیگه در یک حرکت غیر منتظره...اما واقعا حدس زد دیگه کاریش نمیشه کرد... لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ اگه هنوز کشف هویت نشد من میگم خانم صدف لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ اگه هنوز کشف هویت نشد من میگم خانم صدف عجببببببببببببببببببب... کتایون به نظر میرسه باشه. عهههههه جون من؟!!!!! لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ عهههههه جون من؟!!!!! خودتی ناقلا؟ راستشو بگو. من فقط همون صفحه اولو دیدم. باور کن من راستشو میگم بهت. بیا بین من و خودت و وجدان من یه مسابقه ی تشخیص هویت برگزار کنیم. اوکی؟ حالا خودتی یا نه؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ خودتی ناقلا؟ راستشو بگو. من فقط همون صفحه اولو دیدم. باور کن من راستشو میگم بهت. بیا بین من و خودت و وجدان من یه مسابقه ی تشخیص هویت برگزار کنیم. اوکی؟ حالا خودتی یا نه؟ من چه قدر تحت تاثیر این صداقتت قرار گرفتم... لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ عجببببببببببببببببببب... عهههههه جون من؟!!!!! چطور مگه؟ مشخص شد؟شمایین؟ لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ من چه قدر تحت تاثیر این صداقتت قرار گرفتم... من بیشتر تحت تاثیر صداقتت قرار گرفتم. تو این دوره زمونه نباید از کسی انتظار داشته باشی صادق باشه. خودتی دیگه؟ درست تشخیص دادم؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ چطور مگه؟ مشخص شد؟شمایین؟ نه حدس بزن راحت باش... من بیشتر تحت تاثیر صداقتت قرار گرفتم. تو این دوره زمونه نباید از کسی انتظار داشته باشی صادق باشه. خودتی دیگه؟ درست تشخیص دادم؟ می بینی چه روزگار بدی شده...الان به سپید میگم امتیازتو واریز کنه 20 تام تشویقی واسه این صداقت باور نکردنیت...می دونم انوشه درک می کنه ماجرا رو.... لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ می بینی چه روزگار بدی شده...الان به سپید میگم امتیازتو واریز کنه 20 تام تشویقی واسه این صداقت باور نکردنیت...می دونم انوشه درک می کنه ماجرا رو.... روزگار غریبیست نازنین. امتیاز میخوام چیکار ، اومده بودم دورهم باشیم. این امتیازا چرک کف دسته. آدم باید وجدانش راحت باشه. ولی عکس دومیه رو Scale کنی خود خودت میشی. لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ روزگار غریبیست نازنین. امتیاز میخوام چیکار ، اومده بودم دورهم باشیم. این امتیازا چرک کف دسته. آدم باید وجدانش راحت باشه. ولی عکس دومیه رو Scale کنی خود خودت میشی. اخه پس چه جوری ازین همه صداقتت قدردانی کنم... اوهوم می بینی همونم فقط پیر شدم... لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ انوش تو چیز دیگه اییییییییییییییییییییییی...خبر نداری.... آره دیگه در یک حرکت غیر منتظره...اما واقعا حدس زد دیگه کاریش نمیشه کرد... باور کن به لامصبیه تو نمیرسم این واسه جمله دومه... منو شطرنجی کنین و در کمال ناباوری کاشف هویت مجهولمون کسی نیست جز Anooshe اووووووخ چه دخملی ی ی ی... سپید من بی تسخیر بودم... تو دادگاه علنی توضیح دادم چه اتفاق افتاد که به ناگاه من هویت لامصب و جیگمل طلای این دوره رو کشفیدم :girl_angel:من این 20 امتیاز رو تو راه این تالار وقفش میکنم( احساساتی شدم)... میتونین با این همه امتیاز(خیلی زیاده کارای زیادی میتونین باهاش بکنین) به سر و وضع اینجا سر و سامون بدین جینگیلی مستونش کنین:w330: لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ می بینی چه روزگار بدی شده...الان به سپید میگم امتیازتو واریز کنه 20 تام تشویقی واسه این صداقت باور نکردنیت...می دونم انوشه درک می کنه ماجرا رو.... با همه وجودم عمق ماجرارو درک کردم فقط قبل این پست امتیازامو وقف کرده بودم امتیاز میخوام چیکار اصلا... دلخوشیه من به وجود شماست... خدایاااااا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده