viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ نگاری: بور، لاغر، قد متوسط، تیپ معمولی؛ مقنعه میپوشه، زبون دراز و رک ساناز: ترکه ای و استخوونی، جدی، بینی قلمی، سفیدپوست با صدایی شبیه صدای شهلا ناظریان کتایون: حس خوبی بهش دارم، قد بلند، سفید پوست، همیشه شال میپوشه، دختری که میشه باش حرف زد و لذت برد از هم صحبتی باهاش، سن سی به بالا سفید برفی: تقریبا میدونم چه جوریه، هم اخلاقش و قیافه و رفتارش فروغ: قد متوسط، گندمی، صورت تقریبا گرد، توپر متمایل به تپل، حوصله بحث کردن نداره، از اوناییه که همه جور آدمی رو تحمل میکنه. سپیده ام تی: تو مایه های آواتارش، خجالتی ولی رند شقایق: اویل شبیه شقایق فراهانی تصورش میکردم ولی حالا یه کم ریزه میزه، موهای رنگ کرده که میریزه رو پیشونیش کمی ال رومن: خیلی خوش تیپ تصورش میکردم، عکسشو که دیدم خورد تو ذوقم، یه چیزی تو مایه های همون خواننده ترکیه ایه که یه مدت آواتارش بود تصورش میکردم ولی عکسشو که دیدم تیغ تیغی به نظرم رسید. from hell: سفید پوست، حساس، موها شلال و چتری، بعضی وقتا مسیحی تصورش میکنم. :دی ابوالفضل آر: شبیه مهدی اخوان ثالث :دی هیملر: لاغر اندام و قد بلند، کمی ته ریش داره، خشک، پلیور یقه بلند میپوشه که یه کم آستینشو زده بالا و مچ دست پرموش مشخصه، موهاشم آلمانی کوتاه کرده. فلوید: قد متوسط با استخوون بندیه درشت و محکم، مچ دستش کلفته، صورت مربعی و گندمی، تیپ مانتو تا زیر زانو مقنعه مشکی... 16 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ خو من ساناز رو یه دختر سفید و بی آرایش که نگاههای نافذ مثل ناظمها داره تصور میکنم تو جمع سعی میکنه خودشو نشون نده پانیذا شکل آواتارت با قد متوسط ونوس یه دختر سفید و مظلوم که معمولاً لبخند میزنه فلوید آروم, چشمای مشکی قد متوسط هیکل متوسط با موهای لخت 12 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ ساناز: ترکه ای و استخوونی، جدی، بینی قلمی، سفیدپوست با صدایی شبیه صدای شهلا ناظریان صدامو دیگه از کجا حدس زدی. نه ترکه ایم نه استخونی،ولی جدی هستم. پس میخواستی سرخپوست باشم. ویویان : اول که فکر میکردم پسری. :icon_pf (34): اما به نظرم چاق باشی یا حداقل وزنت بالای متوسط باشه. زیاد اهل ورزش نباشی و خیلی غذا دوست داری. 7 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ ویویان رو مثه آواتارش جذاب تصور میکردم که همیشه با ابروی بالا انداخته نگاه میکنه تا اینکه عکسش رو دیدم ولی همچنان همونجوریه تو نظرم 7 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ تورم دیدم آخهولی خب فکر میکردم بیای نمایشگاه زلزله بیاد...هی صدای جیغت بیاد و اینا...ولی اتفاقا اینجوری نشد بعد فکر میکردم سفید باشی ولی سبزه ای قد بلندم که بلا استثنا راجع به همه همین فکرو میکنم...چون خودم بهره ای نبردم میگم همه قدشون از من بلندتره منم که تو تصورات کسی نمیگنجم سفید من تو رو همینجوری تصور می کردم ریزنقش و کولوچو مو لو چو 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ نگار جون هرچی من اسپم اضافی داشتم پاک کن خودت.چان نگاری ناراحت نمیشم. امکاناتم کمه والا زحمت نمیدادم بهت خودم پاک میکردم. درضمن منم تصور کن. من چه جوری پاک کنم؟! تصور کردم که! حامد عکستو دیدم ویویان دیدم.. mechjj قد ۱۸۰ هیکل متوسط فک کنم خارج از نت بیشتر صحبت کنی تو نت که کم حرفی حمید صفا کم رو آروم گندمی ,لاغر ,قد متوسط پریسا لپ داری! ولی چاق نیستی سفید یا گندمی موهای لخت قیافه مهربون خوشتیپ, کمی جدی خشک نه ها! 6 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ منم سپید رو شبیهه آواتارش تصور میکنم. هنوزم ندیدمش. نگاری رو هم خییییلی شر تصور میکنم...:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ سفید من تو رو همینجوری تصور می کردم ریزنقش و کولوچو مو لو چو goddess شیطون ولی فک کنم خارج از نت آرومی زیر پوستی شیطونی کنی قد ۱۶۷ اینا, توپر, مو مشکی 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ نگاری بنظرم قدبلند نه چاق نه لاغر با پوست سبزه و صورت کشیده باشه 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ فلوید آروم, چشمای مشکی قد متوسط هیکل متوسط با موهای لخت همش درست بود نگار ...اوایل فکر میکردم ذهن آشفته ای داری......... خیل یباید رک باشی....اوایل فکر میکردم 27 ساله باشه بعد متوجه شدم حتی از من هم کوچیکتری تیپ اسپرت ..موهای فر مانتو بالای زانو....لاغر....صورت کشیده فلوید: قد متوسط با استخوون بندیه درشت و محکم، مچ دستش کلفته، صورت مربعی و گندمی، تیپ مانتو تا زیر زانو مقنعه مشکی... صورت گرد...ولی ما بقیش درسته.....البته مانتو زیر زانو دیگه گیر نمیاد ما هم نمیپوشیم شما رو من در تشخصیت هویت عکستون رو دیدم ...فکر میکردم لاغر تر از اون باشید و یکم سنتون بالاتر باشه تیپتون هم که اسپرت......... 9 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ goddess شیطون ولی فک کنم خارج از نت آرومی زیر پوستی شیطونی کنی قد ۱۶۷ اینا, توپر, مو مشکی زیر پوستی رو خوب اومدی نگار امان از روزی که زیر پوست به بیرون پوست تراوش کنه 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ هر کی گفتم اگه تصورش رو در موردم نگه..حلالش نمیکنماوایل حس میکردم..شبیه آواتورتون نی قلیون باشید...اما الان فکر میکنم چارشونه...قد 165-170...وزن 70 مدل مو هم کوتاه ولی یکم باهاش ور میرید اشتباه بود همش من فکر میکنم شما قدت 170 باشه، چاق هستی، لباسهای گشاد میپوشی همش ، در زندگی واقعی کاملا جدی هستی و کمی هم خشن ، و سبزه كلينيك مهوشكاشت طبيعي مو براي رئيس هاي كلاچ سر كچله خود را به ما بسپاريد قبل از عمل بعد از عمل سناتور بهرااااااام. اونجا واستادی نیگامیکنی که چی؟ منو بگو. تو ندیدیم.:gnugghender: تقلب هم نمیکنیا. :vahidrk: بههههه پانیسا خانم یک انسان زشت خب شوخی بسه دیگه قدت 167 ، نه لاغر نه چاق ، سفید ، کمی عجق وجق ، تریپ اسپرت حالا تو بگو 4 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ دمت گرم پری حالا الکی میگفتی درسته کتک زنمم خوبه بیا بزنم نصف شی برو کوچلو داعا کن یک روز من تو رو نبینم!وگرنه با دیوار هم سطحت می کنم لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ سی اف دی:فکر میکردم....لاغر..شر و شیطون...از اونایی که از چشماشون شرارت میباره..و قد بلنده...ولی خیلی مظلوم نماست کتایون هم شبیه آواتور قبلیش تصورش میکردم...تاحدودی تو پر و چهره گرد.....که کاملا اشتباه بود 8 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ صورت گرد...ولی ما بقیش درسته.....البته مانتو زیر زانو دیگه گیر نمیاد ما هم نمیپوشیمشما رو من در تشخصیت هویت عکستون رو دیدم ...فکر میکردم لاغر تر از اون باشید و یکم سنتون بالاتر باشه تیپتون هم که اسپرت......... بین صورت مربعی و گرد صورت مربعی رو انتخاب کردم. 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ اشتباه بود همش من فکر میکنم شما قدت 170 باشه، چاق هستی، لباسهای گشاد میپوشی همش ، در زندگی واقعی کاملا جدی هستی و کمی هم خشن ، و سبزه همش اشتباه:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ برای سناتور . تو... شبیهه آواتارت. 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ منم تصور کنید، دلم خواست ازین آدم جدیا... کم حرف...یه ذره موزی... قد متوسط...موهای تیره ی موج دار...یه ذره تپل اما ورزشکار... چرا کسی منو تصور نکرده؟ بیا تصورت کنم خب... ازین لاغر قلمیا...ازینا که اشکشون دم مشکشونه... مودب و آروم... ازینا که تن صداشون پایینه... منم بازیهر کی میخواد بگه تا حدسیاتم رو بگم...........هر کس هم دوست داره در مورد من نظر بده خوشحال میشم مریم من تو رو همون جوری که دیدم تصور میکردم...یعنی ساده آروم...با همون استیل و قیافه ... از من بعیده... من من بگم من بگم... به نظرم قدت بلنده...خیلی لاغری...داری میشکنی...آروم راه میری... همش سیگار دستته...درون گرایی... کتایون هم اصلن خوشم نمیمود ازش...فکر میکردم خیلی بیکاره و سنش هم زیاده....ا:icon_pf (34):اما الان هم نظرم عوض شده هم اینکه خیلی شبیه آواتارشه... سن بالا رو خیلی باحال گفتی؟!!!!!!!!! چرا؟!!!!!!!!!!!!! من راجع به تو فکر میکردم خیلی دپی...ازینا که اصلا با کسی حرف نمیزنن...همش قهوه دستشونه... لاغر و موهای مشکی صاف و بلند...ازین دخترا که زمستونه دستشونو می کنن تو آستینشون... دیگه چی بگم؟ :hapydancsmil: من چی پس؟!!!! کتایون: قدبلند و خیلی شاد تو به نظرم صورت لاغر...عینکی...عینک گرد...ابروهای کم پشت و کمی بلوند... کتایون: حس خوبی بهش دارم، قد بلند، سفید پوست، همیشه شال میپوشه، دختری که میشه باش حرف زد و لذت برد از هم صحبتی باهاش، سن سی به بالا سی به بالا؟!!! قبل ازین که عکستو ببینم... به نظرم ازین دخترای مو مشکی که موهاشون همیشه دورشون پخشه بودی...مانتوهای رنگارنگ و کیف چپ راستی بلند...خیلی قد بلند...خیلی استخونی...ناخن های کوتاه با لاک تیره... کتایون هم شبیه آواتور قبلیش تصورش میکردم...تاحدودی تو پر و چهره گرد.....که کاملا اشتباه بود گولت زدم... 15 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ کی اینهمه کاربر دعوت کرده؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! azadeh_arch _eng فک میکنم یه قیافه مظلوم و ملوس داره موهای بلند لبهای نازک تبسم مو مشکی یا تیره پوست گندمی چشمایی که هیجان داره یعنی گیراست 10 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ من بگم من بگم... به نظرم قدت بلنده...خیلی لاغری...داری میشکنی...آروم راه میری... همش سیگار دستته...درون گرایی... همششششششششششششششششششش اشتباه بود.خوب شد تو نگفتی سوسولم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده