* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ شیطون رو از این ساختن بابا آخه من هنوز ندیدمش، شیطنتی هم تا حالا از ندیدم؛ مثلا مموشک شیطونه راستی ؛ درمورد خودت هم فکر میکردم به هیچی اعتقاد نداری و ... خیلی تریپ سوسولی؛ اما تازگیا با اینکه ندیدمتون تصورم فرق کرده لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ خوب بیشتریا عکسشون رو دیدم! من دوستام واسه ظاهر نمی خوام که تصویر کنم برای خودم! تو رو تصور می کنم شیطون باشی قیافت به دردم نمی خوره! ولی کتک خورت هم باید خوب باشه هیلدا 4 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ پری به عنوان اولین کسی که ندیده تصورش میکنممیدونم که الان گند میزنم واسه همین هیچ وقت ندیده تصور نمیکنم ولی خب حالا محض خنده نه لاغر نه تپل سفید پوست ؛ چشمای قهوه ای و روشن هم تیپ رسمی هم اسپرت هر دو مدل میپوشی قدت هم نزدیکه 165 غش 170 همین دیگه جزییات بیشتر بگم مزخرف در میاد نه واسه شروع خوب بود خوشگل تصورم کردی فقط همه اش غلط بود خو خواستم شفاف سازی کنم همینجوری بخند عب نداره تو بگو تا من بخندم،من خیلی وقته اسیدی نخندیدم اوهوم کمیابه تو این جورج کلونی رو گذاشتی اواتارت خو به ذهن آدم جهت میده هی من حس میکنم به خوشتیپی جورجی حالا هستی؟ لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ مظلوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو؟ هیچی رو اگه تعریف کنی میتونم بهت بگم که درسته یا نه.به این پست های اخریم توجه نکن.اینا اعتقادات من نبود ها یکی دیگه بیاد بگه من سوسولم میزنم لهش میکنم بعدم خودمو میکشا.خو من چی کردم که همه فک میکنن سوسولم اخه؟ اتفاقا منم تصور میکنم تو سوسولی 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ من چی پسسسسسسسسسسسسس :hapydancsmil: لاغر سفید پوست خوش اخلاق چشم درشت خیلی ظریف مزخرف گفتم ؟ 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ من چی پسسسسسسسسسسسسس :hapydancsmil: بزار من بگم؛ فکر میکردم لاغر باشی و قد بلند ؛ یه چیزی تو مایه های متین؛ اولین بار هم تو کلاس فکر کردم تو متینی ( نمیدونم چرا همرو باربی تصور میکنم, همش تقصیر آواتاراتونه :persiana__hahaha:) اصلا فکر نمیکردم آروم باشی؛ بعد که دیدمت دیدم یکم فرق داشتی با تصورم؛ مهربون و آروم شبیه این : لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ :vahidrk: مال یه کسی که اعتقاد داره نه دیگه.سوسول نیستم.پس درست نبود تصورت. موهاتو ژل میزنی شلوار لی و پاره پوره کفشای کتونیه سفید شال گردن راه راه و کرواتی بسته دماغ عمل کرده صدای ناز و لحن اوا دستای پر ا زانگشتر گردن بندای جینگیلی مستون دیگه امممممم ابروهای نازک تو انقدر جیگری چرا نمیای تهران حمید ؟ رو هوا زدنت بردنا 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ چرا کسی منو تصور نکرده؟ قدبلند سبزه مودب نه لاغر نه چاق 7 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ چرا کسی منو تصور نکرده؟ خیلی چاقالو قد بلند عصبانی دست بزن داری پوریا رو خوردی ؟ اره ؟ چی کار کرده بود یه لقمه چپش کردی ؟ 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی چاقالو قد بلند عصبانی دست بزن داری پوریا رو خوردی ؟ اره ؟ چی کار کرده بود یه لقمه چپش کردی ؟ :sad0: فقط بچگیام تپل بودم بخدا... الان 60 ام...:icon_razz: قدمم 168...:icon_razz: کی خوردم پوریا رو؟ 4 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ قدبلند سبزه مودب نه لاغر نه چاق آفرین. درسته. سبزه نیستم فقط. 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ انقدر دلم کباب میشه یکی از پسم برنمیاد بیخیال میشهحمید ببخشیدددددددددددددددددددددددددددددددددددد بازم باشششششششششش 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ منم بازی هر کی میخواد بگه تا حدسیاتم رو بگم...........هر کس هم دوست داره در مورد من نظر بده خوشحال میشم 15 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ تاپيكه جالبيه خو دوستاي صميمي مجازيمو كه بيشترشونو تو ميتينگ يا فيس بوك ديدم قبل از اينكه ببينمشون هم نميدونم چرا قدرت تصورم دربارشون تقريبا شبيه بوده ونوسو(ven000s) دقيقا همونجوري تو ذهنم تصور كرده بودم كه تو ميتينگ اومد قشنگ متوجه شدم ونوسه به خودشم گفتم مينارو(vina) كوچولو موچولو فرض ميكردم نميدونم چرا ازينا كه مثله فلفل ميمونن ولي خب قدش از تصور من بلندتر بود اينم بگم كه خيلي آشنا ميزد بعده 6 ماه فهميديم با هم هم مدرسه يي بوديم ميلاد(ميلاد68) هم تقريبا حدسم راجع به چهرش درست از آب درومد سامان (saman88) هم كه عكسش رو تو فيس بوك ديدم اونم همينجوري فرض ميكردم امينو(z!za) اولين بار عكسشو ديدم قبلش فكر ميكردم ازين پسراي عجق وجق باشه ولي خب برعكس ساده بود بهرامو (senator)نيدونم چجوريه فك كنم لاغر باشه با موهاي مشكي و احتمالا عجق وجق هم نيست ممكنه كچل هم باشه البته ممل (mohammad .a) رو اولين بار عكسشو تو مديران ديدم بيشتر شبيه برادرش فرض ميكردمش تا خودش ! داش رضا (reza mtjame) هم فرضم در موردش دقيقا همونجوري كه تو عكسش تو مديران ديدم بود خاله سارا (s.tabassom) نيدونم چجوريه ولي به نظرم نبايد بور باشه مشكيه پوستش سفيده نه لاغره نه چاخ قدشم متوسطه ولي در كل خجله مطمئنم:hapydancsmil: سيما(sookot)صورتش رو تپلي يكم پوسته سفيد و موها و چشماي قهوه اي تصور ميكنم با نمك بايد باشه مثل همشهرياش اينم بگم دماغشو خيلي كوچولو فرض ميكنم! مهناز (mahnaz .d) رو هم فيس ديدم عكسشو تصورم يكم با خودش متفاوت بود ولي جفتش هم تصورم هم خودش يه جذابيت ويژه اي داشتن استارتر هم من مطمئنم مقنعه سياه ميذاره ميره دانشگا مطمئنم قدش زيره 170 هست تازه شنيدم مانتو هم ميپوشه ! اگه گفتي از كجا فهميدم شلوار جين ميپوشي؟ ديدي چقد تصوراتم در موردت درست بود :hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ بشین بینم باو:icon_razz: حالا چون تویی لاغری قدت متوسطه سفیدی صورتتم استخونیه پوریا رو پس بده نه دیگه لاغرم ولی صورتم استخونیم نیس دیگه. لپامو دارم همچنان از بچگیم. خودتم بداخلاقی... پوریاروهم پس نمیدم. :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ من قد بلند...لاغر..موهاتون هم کوتاهه ولی با این که ارتفاعی نداره به سمت بالا تیپ..تی شرت..شلوار جین و در مواقع رسمی پارچه ای زیاد نمیخندید ولی اهل شوخی و سر به سر گذاشتن بقیه هستید. عصبانیتتتون هم دیدنیه 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ منم بازیهر کی میخواد بگه تا حدسیاتم رو بگم...........هر کس هم دوست داره در مورد من نظر بده خوشحال میشم من تصورمو در موردت گفتم ؛همونی بودی که فکرشو میکردم لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ بوگو بینم قد متوسط... لاغر...آروم و سر به زیر..اهل کل کل..... یا ست مشکی میپوشی و یا خیلی روشن....کفش و کیفت هم مدل خانومانه هست مدل موهات هم کجه.........یکم میریزی تو صورت 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده