هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ یه قیافه لطیف قد بلند و خجالتی شما اولش لطیف به نظر میومدی ولی اشتباه کردم فکر میکردم که دختر آروم و خجالتی باشی و دارای اعتماد به نفس پایین 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ دیگه هر کی خواست بگه بگم تصورمو... منم ميخوام 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ خوب تصورات میگیم دیگه همینش باحاله همه فکر میکنن و قد بلندم خیلی باحاله:hapydancsmil: (قدم کوتاه نیستا:icon_razz:) تورو که از اول دیده بودم کلا نشد تصورت کنم خوشم میاد کلا ظاهر و باطنت عینه همه ... باحالی ... بگذریم .. میلاد اصلا تو باورم نمیگنجید یه مدت اوریون هم همین طور به هر حال خیلی از تصور من بهتر بودن مهند که کلا کپی با کمی ویرایش از شادمهر بود ادمین قرمزه رو که من تا دو مین نمیتونستم تشخیص بدم ادمینه یا محمده که پیر شده ... عجیبا غریبا شبیه همن حمید صفدر (به قول فرانه) که عکساش و پشت شهر داری میفروشن انقدر دیده بودمش تصورش نمیکردم دیگه محمد حسین و که میخواستم بکشم تو اولین دیدار حیف جلومو گرفتن بس که خودش و قیافشو حرف زدنش تقصه محمد رضا رو هیکلی تر تصور میکردم محمد بیابونی رو هم اولین باری که به مونا نشون دادم شکه بود ولی من دیده بودمش قبلا شقی رو پیر تر تصور میکردم ولی نبود وحید خیلی به اواتاراش و شقی میومد ... خیلی مچن کلا امین نپو خیلی خیلی بهتر از عکساش بود ... با نمک بود خیلی نوترون هم بر عکس زبون دراز اینجاش خیلی رودر واسی داره یه ذره نرقصید هر چی گفتیم ... هی ورزش کرد :icon_razz: سعید و امید و وشاهینم که تقریبا همونی بودن که فکر میکردم ... همشون هیکلی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مهرداد همون قدر که نشون میده شلوغ بود .. البته یه کمی هم شهری هستیما ولی الهه بر عکس اینجا خیلی اروم بود مینا جوجو و مینا ارتیست هم خودشون بودن ... خیلی شبیه خودشون بودن ... وقتی دیدم اصلا طول نکشید تا باهاشون هماهنگ شم ... زود دوست شدیم دیگه اخریش اسی که اصلا نگو و نپرس .... دقیقا همون بود که فکر میکردم ... خودم یه سره بی معرفی رفتم جلو گفتم سلام اسی .... اسمشم خودم میدونستم نمیدونم چرا 19 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ منم ميخوام به نظرم قد حول و حوش 170 اینا...لاغر...پوست روشن...اما موی تیره... ازون ادما که باید ازشون حرف بکشی و کلی لایه ی پنهون دارن... 8 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ کتی تو منو ندیدییالا تصور بده تصور میدیم تصور میگیریم... لاغری...قد متوسط...تیپ نه خیلی اسپرت نه خیلی کلاسیک...خونسرد...کم حرف... 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ :14k8gag: میخوای من بهت بگم تصورم نسبت بهت چیه 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ ایشالله همگی همینطور منو تصور کردی تو؟ به قول مامان بزرگم ایشالا همه جوونا تو خودت نذاشتی خیلی به تصور برسه. اولین هم پستیمون یه شب دوتایی با بیتا سر حجاب بحث میکردیم بود. یه هفته بعدش تو تشخیص هویت عکستو دیدم داشتی خونه همسایه رو دید میزدی ولی تو اون عکسه یکم بچه قشنگ بودی عکس فیس بوکتو که دیدم مرد شده بودی 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ به قول مامان بزرگم ایشالا همه جووناتو خودت نذاشتی خیلی به تصور برسه. اولین هم پستیمون یه شب دوتایی با بیتا سر حجاب بحث میکردیم بود. یه هفته بعدش تو تشخیص هویت عکستو دیدم داشتی خونه همسایه رو دید میزدی ولی تو اون عکسه یکم بچه قشنگ بودی عکس فیس بوکتو که دیدم مرد شده بودی مرسی که عکسامو تصور کردی عکس هنری گرفتم کلی روش کار کردم میگه بچه قشنگ همین کارارو میکنید ما هنرمندا ترک هنر میکنیم کتایون تصور منم پس بده 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ تصور میدیم تصور میگیریم... لاغری...قد متوسط...تیپ نه خیلی اسپرت نه خیلی کلاسیک...خونسرد...کم حرف... من تورو تو فیس بوک دیدم ولی خیلی شبیه تصورم بودی. از نظر اخلاقی هم ب نظرم خیلی آروم و ریلکس و کلا دلسوزی درباره خودم هم از نظر روانی خودتو آماده کن اگه چهارشنیه اومدم کُپ نکنی 6 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ میخوای من بهت بگم تصورم نسبت بهت چیه جان وحيد ميدونستم الان سر و كله ات پيدا ميشه!!! باشه بگو 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ mechjj آرومه به نظرم و کم حرف .قدش کوتاه و لاغر خانوم بهار قدبلند و لاغر با لباسای رسمی 8 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ منم بتصورید سفیدی با موهای قهوه ای چادری هستی ولی نه از این چادر سفت و سختا میتونی عینکی هم باشی تصور فوری در 30 ثانیه 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ کتایون تصور منم پس بده آخه اونم تصور بود تو راجع به من داشتی... صورتت استخوانی...قدت بلند... به سرعت از کوره در میری...ازونا که میخوای با ادم حرف بزنی دست به سینه حرف میزنی... من تورو تو فیس بوک دیدمولی خیلی شبیه تصورم بودی. از نظر اخلاقی هم ب نظرم خیلی آروم و کلا دلسوزی درباره خودم هم از نظر روانی خودتو آماده کن اگه چهارشنیه اومدم کُپ نکنی عههههه واقعا؟ یعنی اصلا ربطی نداشت؟ 6 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ mechjj آرومه به نظرم و کم حرف .قدش کوتاه و لاغر خانوم بهار قدبلند و لاغر با لباسای رسمی چون نگار گفته الان نگید کی درست گفته کی غلط... چیزی نمیگم سفیدی با موهای قهوه ای چادری هستی ولی نه از این چادر سفت و سختا میتونی عینکی هم باشی تصور فوری در 30 ثانیه :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ آخه اونم تصور بود تو راجع به من داشتی... صورتت استخوانی...قدت بلند... به سرعت از کوره در میری...ازونا که میخوای با ادم حرف بزنی دست به سینه حرف میزنی... چش بود؟ شبیه بهنوش بختیاری تصورت میکنم وقتی جوونتر بود الان این تصوره تو از من داری؟ شبیه لاتای دهه 60 ام یعنی؟ (البته اگه منظورت دست به سینه طرف باشه) دست به سینه خودم؟ مگه گارسونم؟ 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ mechjj آرومه به نظرم و کم حرف .قدش کوتاه و لاغر ینی منو ببینین کُپ خواهید کرد قطعا اتفاقا برعکس بقیه درمورد تو اصلا فکر نمیکنم قد بلند و سبزه باشی. فک میکنم سفید با قد متوسط باشی و احساس میکنم خوشگل باشی (البته شما جای مادربزرگ ما هستین) عههههه واقعا؟ یعنی اصلا ربطی نداشت؟ بهله واقعا نه جون تو، کلا برعکس گفتی 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ از منم بگید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فرمت کلی صورتت شبیه ابرو گودنشه چون کم پست داری بیشتر از این نمیتونم تصورت کتم 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ جان وحيد ميدونستم الان سر و كله ات پيدا ميشه!!!باشه بگو یه دختر کوچلو مو چولو برنزه با یه قد 160 تا 161 که صورتی بیضی شکل با چشمای معمولی:ws3: بسیار تخس و شیطون 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده