partow 25305 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 منم بزن. تو رو که دیگه می شناسم ... اومدم خونتون ... یه شبم که پیشت بودم ... از لحاظ ظاهری صورت گرد و ظریف ... تیپ رسمی ... شیک پوش ... در برخورد اول صمیمی هستی ... با سیاستی ... خوب میدونی چکاری رو انجام بدی و چه حرفی رو کجا بزنی ... کلی وقت میزاری تا رنگ شلوار و مانتو و شال و آرایشت رو ست کنی ... منم بحدس حانیه... دختر خیلی آرومی هستی ، ولی گاهی شیطون میشی بدجور ... کلاً اسلوموشن هستی ... آهسته کاراتو انجام میدی ... از لحاظ ظاهری هم فکر میکنم عینکی باشی با صورت گرد و قد متوسط ... دربرخورد اول ، واسه دوستی جلو نمیای ولی اگر ما بیایم جلو استقبال می کنی ... 6
panisa 12132 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 تو رو که دیگه می شناسم ... اومدم خونتون ... یه شبم که پیشت بودم ... از لحاظ ظاهری صورت گرد و ظریف ... تیپ رسمی ... شیک پوش ... در برخورد اول صمیمی هستی ... با سیاستی ... خوب میدونی چکاری رو انجام بدی و چه حرفی رو کجا بزنی ... کلی وقت میزاری تا رنگ شلوار و مانتو و شال و آرایشت رو ست کنی ... یادته؟ عجب شبی بودا... استاده تصور... 3
haniye.a 5626 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 حانیه... دختر خیلی آرومی هستی ، ولی گاهی شیطون میشی بدجور ... کلاً اسلوموشن هستی ... آهسته کاراتو انجام میدی ... از لحاظ ظاهری هم فکر میکنم عینکی باشی با صورت گرد و قد متوسط ... دربرخورد اول ، واسه دوستی جلو نمیای ولی اگر ما بیایم جلو استقبال می کنی ... عینکی نیستم ولی بقیشو درست گفتی 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 حانیه: زود عصبانی میشی،از کوره در میری،صورت گرد؛اخمالو،قد متوسط پانیسا: کم حرف لاغر،خجالتی،قد متوسط،سبزه 5
haniye.a 5626 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 حانیه:زود عصبانی میشی،از کوره در میری،صورت گرد؛اخمالوم،قد متوسط پانیسا: کم حرفرياللاغر،خجالتی،قد متوسط،سبزه همش درست بود اما همیشه که اخمالو نیستم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 قدت بلنده،نسبتا لاغری،سبزه ای،فک کنم رک هم باشی 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 همش درست بود اما همیشه که اخمالو نیستم:5c6ipag2mnshmsf5ju3قدت بلنده،نسبتا لاغری،سبزه ای،فک کنم رک هم باشی اصن پستتو خوندم داشتم از ذوق سکته میکردمکاش اینجوری بود هیچکدوم درست در نیومد راستی این رو هم یادم رفت بگم:به نظر میاد زیر چشمی زیاد نگاه میکنی ، حرفهای بقیه خیلی روی شما تاثیر گذار هست ودرکل به حرفهای اطرافیانتون خیلی اهمیت میدید حساس هم هستی 3
haniye.a 5626 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 اصن پستتو خوندم داشتم از ذوق سکته میکردمکاش اینجوری بودهیچکدوم درست در نیومد راستی این رو هم یادم رفت بگم:به نظر میاد زیر چشمی زیاد نگاه میکنی ، حرفهای بقیه خیلی روی شما تاثیر گذار هست ودرکل به حرفهای اطرافیانتون خیلی اهمیت میدید حساس هم هستی چرا هر چی میحدسم اشتباهه اتفاقا اینو اشتباه گفتی من اصن به حرفای دیگران گوش نمیدم خیلی وقتا هم چوب همین گوش نکردنمو میخورم من چیکار کردم که همه فهمیدن حساسم 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 چرا هر چی میحدسم اشتباههاتفاقا اینو اشتباه گفتی من اصن به حرفای دیگران گوش نمیدم خیلی وقتا هم چوب همین گوش نکردنمو میخورم من چیکار کردم که همه فهمیدن حساسم حانیه منو تصور کن ببینم چطور تصور میکنی 2
panisa 12132 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 پانیسا: کم حرف لاغر،خجالتی،قد متوسط،سبزه چه عجب یکی بدون اینکه بگم منو حدسید. کم حرف هستم. لاغر نیستم پرم. ولی مرسی اولین نفری که میگی لاغرم. خجالتی نیستم که پررو هستم. قدمم بلنده. سبزه نیز نیستم. حالا شما : پسری 27 28 ساله. قد 185 . پوست گندمی. موهای مشکی. توپر. درسته؟ 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 چه عجب یکی بدون اینکه بگم منو حدسید. کم حرف هستم. لاغر نیستم پرم. ولی مرسی اولین نفری که میگی لاغرم. خجالتی نیستم که پررو هستم. قدمم بلنده. سبزه نیز نیستم. حالا شما : پسری 27 28 ساله. قد 185 . پوست گندمی. موهای مشکی. توپر. درسته؟ نه سنمو بالا گفتی قدمم خیلی بالا گفتی موهام مشکیه پوستم میگن سفیده،گندمی فک نکنم باشهتوپر هم درسته 1
panisa 12132 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 نه سنمو بالا گفتیقدمم خیلی بالا گفتی موهام مشکیه پوستم میگن سفیده،گندمی فک نکنم باشهتوپر هم درسته خوب یه عکسی بذار که به سنت بخوره برادر. 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 راس میگی شهدخت؟ شبیهه کاتارینام؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 راستش من تورو تو کاشان که دیدم نمیدونستم سفید برفی تویی تا وقتی که اومدی با بابامهدیم() صمیمی خدافظی کردی رگ غیرتم زد بالا رفتم یقه مهدی رو گرفتم گفتم این کی بود؟ گفت عه بابایییی؟ سفیدبرفی بود دیگه (دقیقا با همین لحن)...بخاطر همین حتی الانم قیافت یادم نمیاد مگه از عکسات. بخاطر نام کاربریت میگفتم سفید باید باشی...که اینو یادمه خیلی سفیدی درست بوده حدسم بعد میگفتم قد بلند و کشیده باید باشی و در این حالت همیشه: بعد فکر میکردم صدات خیلی تخس و پررو باشه...اما نیست اصلاااااا...ینی شهدخت یکیه صداش یکی دیگه آره این یعنی خودت شک داری برو تو آینه نگاه خودت کن یعنی صدام مال کیه؟ من تو رو هم یه لحظه دیدم البته پرتو: فکر میکردم تپل باشه و سفید ..قدبلند ..عینکی .. مثل استادها تریپش 3
pme 3474 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 تقریبا درست بود . ولی عادت عینک آفتابی رو یه سالی میشه ترک کردم تصور من : لاغر، قد متوسط ، به شدت سفید (مثل شیر برنج) - تو جمع کم حرف - تو خونواده شیطون حیف اون تصوری که کردم برای اینکه اسپم نشه ...بابایی ( شادمهرباز) : کلا فکر میکردم شادمهر شیطونه ولی در عین حال خجالتیه 1
haniye.a 5626 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 حانیه منو تصور کن ببینم چطور تصور میکنی تو رو که دیدم ولی با تصورم اصلا فرق نداشتی قدت خفن بلند سبزه قیافت مثه این بچه پررو های تخس میمونه که فقط میخوان لج ادمو دربیارن تو منو بگو بینم 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 من یه سوال برام پیش اومد اینجا قرار حدس بزنیم یا اون تصویری که همیشه تو ذهنمون از یکی هست و با دیدن پست هایی که میده تو ذهنمون تداعی میشه بگیم؟ 1
NEGARi 9387 مالک ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 من یه سوال برام پیش اومداینجا قرار حدس بزنیم یا اون تصویری که همیشه تو ذهنمون از یکی هست و با دیدن پست هایی که میده تو ذهنمون تداعی میشه بگیم؟ هر کدوم خواستی بیشتر دومی... 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 اسی نه اون موقع تو نمایشگاه نه الان منو نحدسیدی..........تصورتو بگو دیگه آخه زیاد از مدت فعالیتت نمیگذشت که جایی عکستو گذاشتی توی یکی از تاپیک ها بود،برای همین سریع لو رفتی. برای تصور داشتن باید طرف چندین ماه در ذهنت مجهول باشه تا کم کم تصورات شکل بگیره. با اولین نوشته که نمیشه سریع تصور داشت. 2
عاطفه کوچولو 2896 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 مي دونيد تصوير من چه شكليه يه بچه مثبت ناز گوگولي ام
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 تو رو که دیدم ولی با تصورم اصلا فرق نداشتی قدت خفن بلند سبزه قیافت مثه این بچه پررو های تخس میمونه که فقط میخوان لج ادمو دربیارنتو منو بگو بینم به نظرم تو قدت متوسط صورت سفید چشمات درشته از اون دختر لوسا هم هستی فکر میکنن از دماغ فیل افتادن 1
haniye.a 5626 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 به نظرم تو قدت متوسط صورت سفید چشمات درشته از اون دختر لوسا هم هستی فکر میکنن از دماغ فیل افتادن تو همیشه میتونی دوتاچیزو درست بگی فک نمیکنی این اخریه شامل حاله خودته:vahidrk: 1
ارسال های توصیه شده