رفتن به مطلب

به نظر شما اول یک خانم باید پیشنهاد ملاقات بدهد یا یک آقا و چرا ؟

*Sanaz*

به نظر شما اول یک خانم باید پیشنهاد ملاقات بدهد یا یک آق  

47 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما اول یک خانم باید پیشنهاد ملاقات بدهد یا یک آق

ارسال های توصیه شده

در هر صورت به نظر من اصلا صورت جالبی نداره که این تقاضا از طرف خانم انجام بشه
اگه اون خانم پیشنهاد داد و خیلی زیبا بود و شما هم مجرد بودین چی؟
  • Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 183
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اگه اون خانم پیشنهاد داد و خیلی زیبا بود و شما هم مجرد بودین چی؟

خیلی سو تفاهمات میتونه پیش بیاد و ممکنه هم پیش نیاد ممکنه خیلی شکها پیش بیاد در اینده ممکنه هم نیاد بستگی داره به شرایط و شناخت در ضمن من ملاکم برای ازدواج زیباییه ظاهری نبود که با این پیشنهاده اب از لب لوچم راه بی افته

• Like 4
لینک به دیدگاه

نظر من این بود که فرقی نداره کی پیشنهاد بده

اما چون دیدم بیشتر میگن آقاهه باید نظر بده

من رأی دادم به خانومهه باید نظر بده:whistles:

اگه یه گزینه ی فرقی نمیکنه میذاشتی بهتر بود

• Like 5
لینک به دیدگاه
خیلی سو تفاهمات میتونه پیش بیاد و ممکنه هم پیش نیاد ممکنه خیلی شکها پیش بیاد در اینده ممکنه هم نیاد بستگی داره به شرایط و شناخت در ضمن من ملاکم برای ازدواج زیباییه ظاهری نبود که با این پیشنهاده اب از لب لوچم راه بی افته
من که چندبار گفتم یک ملاقات حتما نباید ازدواج باشه.یک آشنایی اولیه هم پیشنهاد میخواد.
  • Like 2
لینک به دیدگاه
من که چندبار گفتم یک ملاقات حتما نباید ازدواج باشه.یک آشنایی اولیه هم پیشنهاد میخواد.
دوستی معمولی نیاز به پیشنهاد نداره الان من وقتی با کسی صمیمی میشم یعنی بین ما دوستی بوجود اومده هیچ وقت نمیرم بهش بگم (با من دوست میشی) مگر اینکه یه دوستی بخواد به جایی برسه که یا به مسایل جنسی کشیده بشه و بعد از اون به ازدواج که تو این حالت بهتره که مرد پا پیش بذاره به خانوم حتی برای قرار بیرون رفتن اول هم بهتره اقا پیش قدم بشه نه خانوم

اگر هم قرار باشه که مثلا مسایل جدی بشه ولی به ازدواج ختم نشه که هر کی دوست داشت میتونه پیشنهاد بده یا اره میشنوه یا نه

• Like 2
لینک به دیدگاه

در همه جای دنیا و در طول تاریخ بشریت رسم بر این بوده که آغازگر یک ارتباط کلامی باید مردها باشن.

ولی در ارتباط تصویری لزوما یک آقا پیش قدم نمیشه. گاهی اوقات اشاره و زبان اعضاء چهره و بدن حس تمایل نسبت به شروع یک ارتباط را از خانم ها به آقایون منتقل میکنه.

این اشارات و علامت ها در واقع حکم مجوزی را برای شروع ارتباط کلامی توسط آقایون داره. همون چیزی که بهش میگن طرف آمار میده. :ws3:

وقتی طرف آمار داد آقایون میتونن برن جلو شروع به صحبت کنن.

اما در خصوص قرار ملاقات باید بگم طرفین از مرز این مسائل گذر کردن. یعنی با هم حرف میزنن و ارتباط برقرار شده ولی برای اینکه این رابطه عاشقانه بشه باید یک قرار ملاقات گذاشته بشه. خوب معقولش اینه که از طرف آقا باشه. دلیل علمیش قطعا یه ربطی به فیزیولوژیک بدن زن و مرد داره.

ولی در کل اهمیتی چندانی نداره. تو فرهنگ ما وقتی دو نفر از جنس مخالف با هم شروع به صحبت میکنن و شماره تلفنی رد و بدل میشه دیگه نیازی به گذاشتن قرار حضوری نداره.

• Like 4
لینک به دیدگاه

منم با هیچ کدوم موافقم با هم مثل دوتا انسان دوست بشن به مرور که دوستیشون عمیق شد علاقه هم به وجود میاد نیاز نیست یکی بره به اونیکی پیشنهاد بده تا غروری هم خورد بشه :hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
منم با هیچ کدوم موافقم با هم مثل دوتا انسان دوست بشن به مرور که دوستیشون عمیق شد علاقه هم به وجود میاد نیاز نیست یکی بره به اونیکی پیشنهاد بده تا غروری هم خورد بشه :hanghead:

خوب این در صورتی هست که دو نفر دقیقا همدیگه رو بشناسن.

حرفت درسته اما قبول داری که اینجوری کم پیش میاد؟

لینک به دیدگاه
کدوم دختره؟:w58:

چقدر تو اسپم میکنی.:banel_smiley_4:

از وقتی تو این تاپیک نوشتم اول دختر باید پیشنهاد/ یکی از دخترای انجمن سیریش شده هیچ رقمه بی خیال نمیشه:4564:

اسپم کجا بود مرتبط با موضوع تاپیک بود:w000:

در ضمن آواتار جدید مبارک:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوب این در صورتی هست که دو نفر دقیقا همدیگه رو بشناسن.

حرفت درسته اما قبول داری که اینجوری کم پیش میاد؟

مگه میشه همدیگه نشناخته پیشنهادی هم بدن :w58:

• Like 4
لینک به دیدگاه
مگه میشه همدیگه نشناخته پیشنهادی هم بدن :w58:

شدن که میشه منتها ممکنه طرف یه سیلی حواله ات کنه:ws37: البته اگه پسره پیشنهاد بده..

• Like 1
لینک به دیدگاه

به شخصه اگه حتی برا یکی بمیرم هم نمی رم بهش پیشنهاد ملاقات بدم اصلا از این جراتا ندارم! آقایون در این موارد شجاعترن!

کلا به نظرم بهتره آقایون این پیشنهادو بدن خانوما اگه هم جرات کنن غرورشون اجازه نمی ده ولی اگه خانومی قصد این کارو داره هیچ ایرادی نداره از یه جا نشستن و منتظر موندن بهتره البته اینم بستگی به این داره که طرف مقابل با چه دیدی بهش نگاه می کنه

• Like 5
لینک به دیدگاه

خداییش چه سوالاتی به ذهنتون میرسه ها!

والا من فکر نمی کنم فرقی داشته باشه به خاطر همینم رای ندادم!

ملاقات برای شناخته دیگه! هرکسی که بخواد باید پیشنهاد بده، هم دختر ها و هم پسرها باید از همه فرصت ها در شناخت جنس مخالف استفاده کنند تا همیدیگرو بشناسن،هرکسی ام کوتاهی کنه خودش ضرر می بینه.

فک نمی کنم در دنیای مدرن این مسائل مطرح بشه.البته این نظر منه و ممکنه درست یا غلط باشه.

• Like 6
لینک به دیدگاه

بنظرم خیلی فرقی نمیکنه...

البت معمولا خانومها بطور مستقیم اینکارو نمیکنن ولی به طریقی غیر مستقیم نظرشون رو در ارتباط با یه رابطه جدید به طرفشون میرسونن ولی گاهی اوقات چون شفاف نیست و با توجه به فرهنگی که ما داریم مشکل بوجود میاد. من خودم تو اینجور مسائل خیلی محتاط هستم.

• Like 6
لینک به دیدگاه

فرقی نمیکنه !

البته اگر دختری نگران اینه که غرورش شکسته بشه کافیه غیرمستقیم تو صحبت ها به موضوع اشاره کنه( آقا پسرا خودشون تا آخرش رو متوجه میشن) اگر هم مستقیم بگه و جواب منفی بگیره (که عمرا... نمیگیره !) چون این موضوع بین خودشون دو نفر هست،جای نگرانی نیست و هیچکدام از طرفین ضایع نمیشن

منتها ایراد کار اکثر پسرا (پسر های سر به زیری مثل من :hanghead: ) تو ابتدای کاره ( ینی صحبت اولیه و پیشنهاد دادن ) به نظر من کسیکه این مرحله سخت رو پشت سر بذاره برای قرار ملاقات مشکلی نداره

از دوستان با تجربه هم تقاضا میکنم درباره موضوع مهم و خطیر بالا اینجانب را راهنمایی کنند ( کارم گیره :sigh: )

( به صورت پیغام خصوصی )

ممنون :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خانوما تا چراغ ندن کسی دور و برشون نمیپلکه

یعنی جرات نمیکنن:whistle:

ولی با توجه به فرهنگ غلط ایران زمین بهتره که آقا شروع کننده باشه

اینطوری دختر در آینده کنایه نمیخوره

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...