رفتن به مطلب

به نظر شما اول یک خانم باید پیشنهاد ملاقات بدهد یا یک آقا و چرا ؟

*Sanaz*

به نظر شما اول یک خانم باید پیشنهاد ملاقات بدهد یا یک آق  

47 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما اول یک خانم باید پیشنهاد ملاقات بدهد یا یک آق

ارسال های توصیه شده

خوب من نیستم برای خودتون دور بر میدارین !!!! :ws38:

اولا بهتره بدونین سخت ترین نوع تابو شکنی ها، تابو شکنی های ایدئولوژیکی هست و اونهم در جمع طرفداران آن ایدئولوژی در محیط های رسمی و دانشگاهی و.... که بیشتر وارد جزئیاتش نمیشم،اگر فکر میکنین بیش از من این نوع تابوشکنی ها کردین،دیگه هیچی.

ثانیا بهتره بدونیم به کی میگن تابو شکن واقعی.

تابو شکن واقعی در واقع کسیست که ابتدا بتی را با دست خودش میسازد،سپس محو آن بت میشود اما روزی با دست خودش همان بت را میشکند.

مثلا کسیکه ابتدا چادری هست اما پس از بررسی میفهمه چادر اوج تحقیر هست و چادر رو کنار میذاره و با پوششی معمولی ظاهر میشه یک تابو شکن واقعیست،اما کسیکه از روز اول پوششی معمولی داشته این پوشش تابوشکنی خاصی نیست.

در ضمن کسی فکر میکنه میتونه از من بهتر تابوشکنی کنه،میتونه در عمل هم امتحان کنه،دیدار هم نزدیک هست تابو در برابر تابو خواهیم شکست. :a030:

اسی جان ما هم تو همین کشور زندگی‌ می‌کنیم! فک کردی من از اول همین اعتقادات امروزم رو داشتم؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خیلی‌ اشتباه فک میکنی‌!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 183
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اسی جان ما هم تو همین کشور زندگی‌ می‌کنیم! فک کردی من از اول همین اعتقادات امروزم رو داشتم؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خیلی‌ اشتباه فک میکنی‌!!!!!!!!!!!!!!!!!

کشور یک مقیاس خیلی بزرگتر از رشد فرهنگی ماست.

ابتدا خانواده،سپس محیط آموزشی از مدرسه و نقش معلم هایی خاص،نقش شهر و...... اینها ابتدا تاثیرات بیشتری میذارن تا خود کشور.

مخصوصا اینکه قاطی یکسری ایدئولوژی هم بشی و در خونت بره،بعدا بخواهی بیرونش کنی.

مسلما هرکسی تابویی شکسته، اما وسعت اون تبر و اون بتی که قرار شکسته بشه خیلی مهم تره.

• Like 4
لینک به دیدگاه
کشور یک مقیاس خیلی بزرگتر از رشد فرهنگی ماست.

ابتدا خانواده،سپس محیط آموزشی از مدرسه و نقش معلم هایی خاص،نقش شهر و...... اینها ابتدا تاثیرات بیشتری میذارن تا خود کشور.

مخصوصا اینکه قاطی یکسری ایدئولوژی هم بشی و در خونت بره،بعدا بخواهی بیرونش کنی.

مسلما هرکسی تابویی شکسته، اما وسعت اون تبر و اون بتی که قرار شکسته بشه خیلی مهم تره.

گفتم که اگر فک میکنی‌ اعتقادات در جریان جامعه‌ی ما که توی اکثر خانواده‌ها هم هست رو ما نداشتیم خیلی‌ اشتباه میکنی‌.
  • Like 2
لینک به دیدگاه

در ضمن کسی فکر میکنه میتونه از من بهتر تابوشکنی کنه،میتونه در عمل هم امتحان کنه،دیدار هم نزدیک هست تابو در برابر تابو خواهیم شکست. :a030:

منم به خاطر همین خط گفتم لالایی بلدی خوابت نمیبره....همه چیز که ایدئولوژیک نیست..از یه جایی پای عمل میاد وسط

در ضمن من اصلا ادعای تابوشکنی ندارم :a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه

به نظر من فرقی نداره !

اما واقعا باید طرفتو شناخته باشی که بری جلو ! اینقد درک کنی که مثلا مسخره نمیکنه یا اگر گفت نه حس ضایع شدن بهت دست نمیده !:banel_smiley_4:

اگر به طرفت اعتماد کنی خیلی راحت موضوع را مطرح میکنی و اون هم خیلی منطقی درباره این موضوع باهات صحبت میکنه کار سختی نیست وقتی همدیگه را بشناسن !

اگر هم نشناسنو درخواست بنا بر شناخت باشه میشه یه پیشنهاد آشنایی ساده داد و دربارش حرف زد :w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه

اگر هم نشناسنو درخواست بنا بر شناخت باشه میشه یه پیشنهاد آشنایی ساده داد و دربارش حرف زد :w16:

خوب همین دیگه، این پیشنهاد ساده رو شما خودت میدی یا دوست داری بهت پیشنهاد رو بدن،با توجه به همون اعتماد و.... که گفتی.

• Like 4
لینک به دیدگاه

اگر به طرفت اعتماد کنی خیلی راحت موضوع را مطرح میکنی و اون هم خیلی منطقی درباره این موضوع باهات صحبت میکنه کار سختی نیست وقتی همدیگه را بشناسن !

اعتماد؟؟!!!

اتفاقا دارم به این نتیجه میرسم اعتماد خیلی چیز مسخره ای هست.

اعتماد دو طرفه توی این عصر خیلی کم پیش میاد،اکثر اعتمادها یک طرفه هستند،راهی هم برای فهمیدنش نیست.

شما چطوری به کسی اعتماد میکنی و میفهمی اون هم بهت اعتماد داره؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

یه توصیه ی دوستانه به دخترا هیچ وقت بدون اطلاع قبلی خانواده و دزدکی با پسری قرار نذارید حتی اگر اون پیشنهادشو بده هیچ چیز ارزش اعصاب و روان راحت رو نداره

• Like 5
لینک به دیدگاه
اعتماد؟؟!!!

اتفاقا دارم به این نتیجه میرسم اعتماد خیلی چیز مسخره ای هست.

اعتماد دو طرفه توی این عصر خیلی کم پیش میاد،اکثر اعتمادها یک طرفه هستند،راهی هم برای فهمیدنش نیست.

شما چطوری به کسی اعتماد میکنی و میفهمی اون هم بهت اعتماد داره؟

وقتی کسی با خودش هم روراست نباشه حرفت درسته..امکان نداره به هیشکی اعتماد کنه....یکم باید زلال و صادق باشی ادمای مثل خودت جذبت میشن:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
وقتی کسی با خودش هم روراست نباشه حرفت درسته..امکان نداره به هیشکی اعتماد کنه....یکم باید زلال و صادق باشی ادمای مثل خودت جذبت میشن:icon_gol:

طلا میدونی چیه؟بعضی وقتا بعضی حرفا رو باید با اون نوشت:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
فروغ جون انقدر جواب روراستی رو با دو رویی میدن که اعتماد میشه یه مفهوم دست نیافتنی واست... یه زمانی‌ می‌رسه که می‌فهمی این حسو باید بذاری کنار و شاید تو کل عمرت به اندازه انگشتای دستت آدمی‌ که این حسو واست زنده کنه پیدا نشه...
  • Like 5
لینک به دیدگاه
فروغ جون انقدر جواب روراستی رو با دو رویی میدن که اعتماد میشه یه مفهوم دست نیافتنی واست... یه زمانی‌ می‌رسه که می‌فهمی این حسو باید بذاری کنار و شاید تو کل عمرت به اندازه انگشتای دستت آدمی‌ که این حسو واست زنده کنه پیدا نشه...

برای من مهم نیست...هر چقدر هم این احتمال قوی باشه (اینکه جواب روراستی رو با دورویی بدن) دوست ندارم تبدیل به ادم دورویی بشم که ازش متنفرم

خنگ نبودن و حماقت نکردن با رندی و دو رویی فرق داره....خوبه ادم از تجربه ها استفاده کنه ولی اینکه تبدیل به ادم بدبین و ترسو بشه نتیجه خوبی نیست

من ترجیح میدم همون اصل اول انسانیت رو دنبال کنم : همه خوبن مگه خلافش ثابت شه...مطمئن هستم جواب روراست بودنم رو میگیرم...

• Like 8
لینک به دیدگاه

میشه این افراد رو از دایره اعتماد حذف کرد.راهش این نیست که ادم روراست بودنش رو بذاره کنار

• Like 5
لینک به دیدگاه
برای من مهم نیست...هر چقدر هم این احتمال قوی باشه (اینکه جواب روراستی رو با دورویی بدن) دوست ندارم تبدیل به ادم دورویی بشم که ازش متنفرم

خنگ نبودن و حماقت نکردن با رندی و دو رویی فرق داره....خوبه ادم از تجربه ها استفاده کنه ولی اینکه تبدیل به ادم بدبین و ترسو بشه نتیجه خوبی نیست

من ترجیح میدم همون اصل اول انسانیت رو دنبال کنم : همه خوبن مگه خلافش ثابت شه...مطمئن هستم جواب روراست بودنم رو میگیرم...

عزیزم من گفتم نمیشه زیاد اعتماد کرد نگفتم باید دورو بود که!!!! منظورم این بود آدم‌های کمی‌ پیدا میشن که بشه بهشون اعتماد کرد....

من که همیشه خودم بودم جواب این کارم هم راحت بودن خودم بوده... ولی‌ یه بحثی‌ باهات داشتم که اگه یادت باشه راجع ب همین که همه جا آدم خودش باشه و حرفشو رفتارش رو راست باشه... نظرت یادت هست؟!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
عزیزم من گفتم نمیشه زیاد اعتماد کرد نگفتم باید دورو بود که!!!! منظورم این بود آدم‌های کمی‌ پیدا میشن که بشه بهشون اعتماد کرد....

من که همیشه خودم بودم جواب این کارم هم راحت بودن خودم بوده... ولی‌ یه بحثی‌ باهات داشتم که اگه یادت باشه راجع ب همین که همه جا آدم خودش باشه و حرفشو رفتارش رو راست باشه... نظرت یادت هست؟!!

منم نگفتم به هرکی میرسیم اعتماد کنیم...اعتماد ثمره شناخت درسته، ولی گاهی ادم اینقدر بدبین میشه که به خودش هم اعتمادش رو از دست میده

بله اونم یادمه ربطی به این بحث نداره :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
منم نگفتم به هرکی میرسیم اعتماد کنیم...اعتماد ثمره شناخت درسته، ولی گاهی ادم اینقدر بدبین میشه که به خودش هم اعتمادش رو از دست میده

ربط که داره ولی‌ باشه بعدا با خودت حرف میزنم:w16:
  • Like 2
لینک به دیدگاه

یه چیز دیگه..... اعتماد و بدبینی میتون جدای هم باشه میتونی‌ اعتماد آنچنانی‌ نداشته باشی‌ ولی‌ بدبینی هم هم نداشته باشی‌...
  • Like 4
لینک به دیدگاه
یه چیز دیگه..... اعتماد و بدبینی میتون جدای هم باشه میتونی‌ اعتماد آنچنانی‌ نداشته باشی‌ ولی‌ بدبینی هم هم نداشته باشی‌...

اون که ادم از جلوی خونه هم رد میشه همین حس رو بهش داره...بحث سر روابط نزدیک یا دوست یا نسبتهاست...کسانی که تو زندگی یا برات مهمن یا نقش مهمی دارن یا لازمه برای رابطه ت بهشون اعتماد کرده باشی.....

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب همین دیگه، این پیشنهاد ساده رو شما خودت میدی یا دوست داری بهت پیشنهاد رو بدن،با توجه به همون اعتماد و.... که گفتی.

دوست دارم بهم پیشنهاد بدن اگر هم دوست نداشتم این پیشنهاد بهم داده بشه تا حس کنم میخواد همچین موضوعی را مطرح کنه یه جوری بهش میفهمونم که اصلا مطرح نکنه. اگر هم دیدم طرفم از من مطمئن نیست بازم یه جوری نشون میدم که میتونه سر بحثو باز کنه . اگردیگه نگفت خودم میگم .

نه اینکه مستقیم بگم با من ازدواج میکنی ؟ نشون میدم که از اینکه باهاش باشم خوشحالم یا همچین چیزایی که بدونه نظر منم مثبته .

اعتماد؟؟!!! اتفاقا دارم به این نتیجه میرسم اعتماد خیلی چیز مسخره ای هست. اعتماد دو طرفه توی این عصر خیلی کم پیش میاد،اکثر اعتمادها یک طرفه هستند،راهی هم برای فهمیدنش نیست. شما چطوری به کسی اعتماد میکنی و میفهمی اون هم بهت اعتماد داره؟

اعتماد کردن در حد یه آشنایی ساده خیلی راهت بدست میاد . راهشم اینه که تو باید به برداشتی که خودت از حرفاش میکنی اعتماد کنی. نه به حرفهایی که طرفت میزنه وتعریفهایی که میکنه . به رفتارش حتی ظاهرش یا برخوردش با بقیه و....... اگر به نشانه هایی که میبینی اعتماد کنی نه به ظاهر فریبنده طرف میتونی در نهایت به تصمیمی که گرفتی مطمئن باشی .

در عمل همه خودشونا نشون میدم وگرنه در اظهار نظر همه فرشته الهی هستن . وقتی بیشتر به این چیزا دقت کنی زودتر هم دوزاریت میوفته .

تا دلت بخواد میتونم مثال بزنم. مثلا یکی از من خواستگاری کرد بعد گفت من اصلا وضعیت مالی شما برام مهم نیست بعد اولین چیزی که درباره معرفی خودش گفت این بود که 3 تا ماشین فلان دارن و خونه دو طبقه دارن و...(خوب من باید ذوق میکردم که چه پولداره یا میفهمیدم که چقدر پول براش مهمه ؟) :banel_smiley_4:

من نه میشناختمش نه اصلا دیده بودمش چهارتا جمله گفت من فهمیدم چه تیپ خانواده ای هستن .

یه توصیه ی دوستانه به دخترا هیچ وقت بدون اطلاع قبلی خانواده و دزدکی با پسری قرار نذارید حتی اگر اون پیشنهادشو بده هیچ چیز ارزش اعصاب و روان راحت رو نداره
من موافقم اشتباه بزرگیه که خانواده اطلاع نداشته باشن .
  • Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...