Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گاهــــــی دِلـــــــم . . . تفـــــریح ناسالم می خــــــــــــواهد [!] مثــــــل فکر کــــــردن به تــــو . . . لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وقتی تمامِ زندگی ات شده باشد.. جز آغوشش … پناهِ دیگری نداری… حتی اگر از خودش دلگیر باشی…! لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بگـــــذار دوستــــــ بمانیم عشق همه چیز را خرابــــــ میکند . . . ! لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نتـــــــــرس . . . اگـــــــر همــــــــ بخـــــواهمــــــــ از ایـــن دیــــــــوانـه تـر نمیــشومـــــــــ ! گفـــــته بودمــــــــ بی تـــو سخــــت میگــــــذرد بـی انـصـافــــــــ ! حـــــرفمــــــ را پس میگــیرمـــــــــ بــی تــــــو انگـــــــار اصـلا نمـیگــــــذرد! لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ آمدی چشمم روشن شد رفتی چشمم تر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواظب کلماتی که در صحبت استفاده میکنید باشید شاید شما را ببخشند، اما هرگز فرامــــــــــوش نمیکنند . . . لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ دلم هوای خودم را کرده است ایــن روزهـــا بیشــتر از هــر زمــانی دوسـت دارم خــودم باشــم !! دیگــر نـه حــرص بدســت آوردن را دارم و نه هـــراس از دســت دادن را ... هرکـــس مـــرا میـــخواهد بـخـــاطــر خــودم بخواهــد ! دلــم هـــوای خـــودم را کـــرده اســت ... همین… لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در خــیــالــم بــا خــیــالــت بــی خیــال عــالــمــم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این روزهــــا زیادی ساکتــــ شده ام حرفــــ هایم نمی دانم چــــرا به جای گلــــو ، از چشــــم هایم بیرونــــ می آیند . . . لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ بادکنکی که دل کودکی ام هوایش کرده بود امروز ترکید لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ دلم .............. بي دغدغه مي خواهد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده