s_____e 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ سلام ملت :w330: یه موضوع واسه پروژه کارشناسی مخابرات میخوام توپ باشه کوفت باشه 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ 4 نفر از کاربرای برق و دعوت کن حداقل 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ خوب موضوع زیاد میشه انتخاب کرد بستگی داره تو چه زمینه ای بخوای کار کنی. مثلا روی طراحی انتن کار کنی یا روی طراحی فیلــــــتر یا روی سوییچینگ یا مخابرات ماهواره ای یا مخابرات سیار یا.... بحث های مخابراتی خیلی وسیعه حالا خودت به کدوم مباحث بیشتر علاقه داری؟مباحث میدان یا سیستم؟ 3 لینک به دیدگاه
s_____e 25 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ خب ببخشید تازه واردم .کم کم از شما یاد میگیرم.:vahidrk: لینک به دیدگاه
s_____e 25 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ تو زمینه مایکروویو میخوام.میخوام چیز نو و جالبی باشه که موقع دفاع شنونده ها رو خسته نکنم.اگه بتونی کمکم کنی بینهایت ممنون میشم. 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ اینا پایان نامه های مخابراتی بچه های دانشکاه فردوسی هست . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ خوب میتونی روی طراحی و شبیه سازی تقویت کننده های مایکرویو یا طراحی و شبیه سازی آنتن و یا فیلتــــــر کار کنی. یا شبیه سازی با یکی از این نرم افزارها ADS، HFSS و Microwave Office و اگر هم سیستمی میخوای میتونی تو زمینه پردازش تصویر و بینایی ماشین کار کنی چون جای کار زیاد داره. 3 لینک به دیدگاه
s_____e 25 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی..............................مرسی مرسی مرسی ................... لینک به دیدگاه
mehdimgh 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید منم می خواستم در مورد پایان نامه کارشناسی مشاوره بگیرم . خودم به مباحث سیستمی بیشتر علاقه دارم به ویژه نسل های شبکه های موبایل (3g-4g ...) ، وایمکس ، BTS با استادمون صحبت کردم گفت این مباحث کلیه . یه عنوان جزیی تر انتخاب کن حالا من موندم واقعا چی انتخاب کنم. میشه راهنمایی کنین ؟ سوال بعدی اینکه اگه مخابرات میدان کار کنیم مثلا ادوات مایکرووی و آنتن . این موضوع اصلا درباره چی هست ؟ کسی اطلاعی داره ؟ کوپلرها ، مقسم های توان و ادوات غیرفعال و فیلتر - اینا چی ؟ اگه اطلاعات دارین لطفا راهنمایی کنین لینک به دیدگاه
hasting_m 385 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ سلام.یکی از مباحثی که در سیستم بررسی میشه،پردازش هست.پردازش گفتار،تصویر دراین مواردی که گفی طلاعی ندارم،ولی اگر موضوع کی رو سرچ کی و از خوندن چند مقاله شروعکنی،جهت گیری مشخص میشه به مرور 4 لینک به دیدگاه
ehsan_faal 561 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ من پروژه میدانی زیاد کار کردم.همین کوپلری هم که شما میگیو قبلا طراحی کردم. 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ من پروژه میدانی زیاد کار کردم.همین کوپلری هم که شما میگیو قبلا طراحی کردم. ممکنه یکم در مورد کار و نحوه طراحیتون توضیح میدین 2 لینک به دیدگاه
ehsan_faal 561 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ یه کوپلر پهن باند استریپ لاینی. کدش رو با متلب نوشتم و توی cst و hfss شبیه سازی کردم.باندهای 2 تا 6 و 2 تا 12 و 2 تا 18 رو با ضریب کوپلینگهای 20 و 3 دسی بل. اختلاف فاز پورتهای خروجی هم 90 درجه بود(هایبرید). 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده