Iman-Emperatour 4937 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با شکست رو به رو شو آیا سخت در حال تلاش هستی؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بپرس " آیا این درست است؟ " سرگذشت خودت یا تفکراتت " آیا این کاملا درست است؟ " برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به بیرون از "نقشهایت" گام بردار در تسخیر آنها نباش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پایان دنباله رو بودن پایان رنج " قبول کن " یا " تغییر بده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام " زندگی " در این لحظه است وگرنه بغیر از آن تقلا به جنگ است میان گذشته و آینده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از " حال " بیشتر لذت ببر از زندگی بیشتر لذت ببر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با مشکلاتت زندگی کن ببار تا سرانجام متوقف شوی رودخانه ها عجله ای ندارند " بهار می آید - و گیاهان خود به خود رشد می کنند " برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 57 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ سهراب میگه: خاک جان یافته است تو چرا سنگ شدی؟ تو چرا این همه دلتنگ شدی؟ باز کن پنجره را و بهاران را باور کن 12 لینک به دیدگاه
Mm.Mali 322 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ سهراب میگه: خاک جان یافته است تو چرا سنگ شدی؟ تو چرا این همه دلتنگ شدی؟ باز کن پنجره را و بهاران را باور کن فریدون میگه...:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ به شرطي كه فرصت زندگي كردن داشته باشي نه تو خفقان مطلق باشي... 4 لینک به دیدگاه
usef69 131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ ادم اگه اراده کنه میتونه به همه مشکلات غالب باشه و از سختی ها عبور کنه و به اوج برسه در نظر چشمان کسی که پرواز بلد نیست هر چقدر هم اوج بگیری بی فایده است سخنی از دکتر usef69 4 لینک به دیدگاه
mojtaba_empire 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ شرمندتم من درگیر ازمون دکترام سرم شلوغه دیگه همین الانم دارم زندگی میکنم 2 لینک به دیدگاه
kapanak 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ داریم زندگی میکنیم ....البته اگه تورم و مشکلات بذارن که هر لحظه انتظار مرگ و نکشیم که زود بیاد از دست دنیا راحتمون کنه 2 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ ما به اين دنيا امده ايم با مشكلات بجنگيم و پيروز بشيم البته اول بايد هدفمون تو اين دنيا معلوم باشه بعدش زندگي ابدي اون دنياست كه هميشه بايد به فكرش باشيم 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ 1. حافظ میگه: چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک پس سعی کن زندگی را بسازی و نه اینکه در شرایط موجود و غالب "زندگی کنی". 2. خارج از ایران یه ضرب المثلی هست که توی خیلی از کشورای اروپایی و بعضا حتی شرق آسیا و آمریکای جنوبی هم شنیدمش. ترجیح میدم انگلیسیش رو بنویسم: When some one is raping you hard, and you CAN NOT DO anything to prevent it... Then just sit back and relax... Try to enjoy the rape and make it love 1 لینک به دیدگاه
kapanak 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ وقتی خواستم زندگی کنم، راهم را بستند.وقتی خواستم ستایش کنم، گفتند خرافات است.وقتی خواستم عاشق شوم گفتند دروغ است.وقتی خواستم گریستن، گفتند دروغ است.وقتی خواستم خندیدن، گفتند دیوانه است.دنیا را نگه دارید، میخواهم پیاده شوم (دکتر علی شریعتی) 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ با مشکلاتت زندگی کن ببار تا سرانجام متوقف شوی رودخانه ها عجله ای ندارند " بهار می آید - و گیاهان خود به خود رشد می کنند 2 لینک به دیدگاه
kapanak 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ اشکي براي شوق شوقي براي درس درسي براي ميز ميزي براي کار کاري براي نان ناني براي تخت تختي براي خواب خوابي براي مرگ مرگي براي سنگ سنگي براي ياد يادي براي اشک . . . اين است مفهوم زندگي! لینک به دیدگاه
mortaza_sakht 1109 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی سخته اما باید بتونیم اینجوری زندگی کنیم تلاش میکنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده