Roozbeh69 17 ارسال شده در 18 خرداد، 2011 بچه ها ، دقيقاً 48 ساعت به تحويل سال مونده پيشايش سال نو رو بهتون تبريك ميگم اميدوارم سال خوب و پرباري داشته باشيد:ws2: 3
rahele_s 6472 ارسال شده در 19 خرداد، 2011 نوروز شعر بی غلطی است که پایان رویاهای ناتمام را تفسیر می کند. سال خوبی رو برای همه دوستان آرزومندم 4
mohsen 88 10106 ارسال شده در 23 خرداد، 2011 :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: سال نو مبارك :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 3
VINA 31339 ارسال شده در 24 خرداد، 2011 سیلامممممممممم من تازه فهمیدم رشتتون درمورد چیه خو حالا که فهمیدم یکی بگه من از کجا باید مقاله های تخصصی علم مواد بیابم 2
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2011 سیلامممممممممم من تازه فهمیدم رشتتون درمورد چیه خو حالا که فهمیدم یکی بگه من از کجا باید مقاله های تخصصی علم مواد بیابم قبلا چی جوری فکر می کردین من متاسفانه نمی دونم رئوس مطالب در درس علم موادی که رشته های دیگه می خونن، چی هست ! برای مقاله های تخصصی مثل سایر رشته ها می تونید از دیتابیس های علمی استفاده کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
VINA 31339 ارسال شده در 25 خرداد، 2011 قبلا چی جوری فکر می کردین من متاسفانه نمی دونم رئوس مطالب در درس علم موادی که رشته های دیگه می خونن، چی هست ! برای مقاله های تخصصی مثل سایر رشته ها می تونید از دیتابیس های علمی استفاده کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قبلا فک میکردم مواد مخدر اینا رو شناسی میکنید الان دیدم نه مواد صنعتی دستت درد نکنه نمیدونم یه استاد جوون اومده واسه درسمون باید یه پروژه تحویل بدیم خودمون موندیم در باره ی چی بدیم بهش 1
rahil_s 40 ارسال شده در 18 تیر، 2011 سلام:persiana__hat: من قبلا اینجا یه خواهری داشتم یادش بخیر . . . 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 18 تیر، 2011 سلام:persiana__hat: من قبلا اینجا یه خواهری داشتم یادش بخیر . . . سلام. آره. ولی الان فعلاً نیست، بچه ها خیالشون راحته
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 18 تیر، 2011 مگه ما خودمون پاتوق نداریم تو اینجا چیکار میکنی:vahidrk: :brodkavelarg: حالا یه بار اومدیم مهمونیا ردیابی میکنن
samaneh66 10265 ارسال شده در 19 تیر، 2011 هنر نزد ایرانیان است و بس !!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
VINA 31339 ارسال شده در 19 تیر، 2011 سلام به روي ماهت به چشمان سياهت بچه اینجا چی میکنی الان پیمان میاد یه تشکر میزنه زیر پستت منم اومدم سوال داشتم تو چی نورد چیه؟نورد سرد نورد گرم نورد چی هست اصلا 1
samaneh66 10265 ارسال شده در 19 تیر، 2011 بچه اینجا چی میکنی الان پیمان میاد یه تشکر میزنه زیر پستت منم اومدم سوال داشتم تو چی نورد چیه؟نورد سرد نورد گرم نورد چی هست اصلا
rahele_s 6472 ارسال شده در 19 تیر، 2011 بچه اینجا چی میکنی الان پیمان میاد یه تشکر میزنه زیر پستت منم اومدم سوال داشتم تو چی نورد چیه؟نورد سرد نورد گرم نورد چی هست اصلا سلام مینا جان اینم جواب سوالات گلم نورد (Rolling) یکی از روشهای شکلدهی مواد دارای قابلیت تغییر شکل پلاستیک است. در دماهای پایین و نزدیک دمای اتاق تنها فلزات و برخی از پلیمرها قابلیت تغییر شکل پلاستیک مناسب از خود نشان میدهند. برای افزایش این قابلیت و همچنین شکلدهی موادی که در دماهای پایین نورد آنها امکان پذیر نیست، از نورد گرم استفاده میشود. اینم یه شکل واسه فهم بهتر 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 19 تیر، 2011 سلام:persiana__hat: من قبلا اینجا یه خواهری داشتم یادش بخیر . . . به به سیلاااااااااااااااااام خواهری خوفی؟ :aghosh: یادِ خودت بخیر من هنوزم اینجام سلام.آره. ولی الان فعلاً نیست، بچه ها خیالشون راحته علیکم که چی؟ بچه ها یا ارشدِ ناظم؟؟؟؟:banel_smiley_4::banel_smiley_4:
ارسال های توصیه شده