nasa66 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ سلام دوستان ... من كاربر تازه واردم! اينجور مسابقه ها خيلي خوبه ! حالا جايزش چيه؟! منم ميخوام شركت كنم! :wavesmile: 6 لینک به دیدگاه
mustafa3 834 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ دیگه اونقدرا هم نمیخوایم حرفه ای باشه هر کی 11 تا بازی داشته باشه خیلی فکر کنم طول بکشه...به احتمال 90 درصد هم نیمه کاره رها میشه حالا بزار تعداد معلوم شه میام سراغت میپرسم ازت چه کنیم بعله پس سوییسی هر نفر 5 تا بازی یا 6 تا بازی تعداد از 20 تا فکر نکنم بیشتر باشه 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان تو پست اول تاریخ ثبت نام رو تعیین کردم. مهلت ثبت نام تا 5 اسفند هست. 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان اگه رامون بدید ما هم هستیم. 1 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ منم تصمیم گرفتم شرکت کنم حتی اگه اولش بازنده بشم اما تجربه خوبیه 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ تا اینجا اینا شرکت کردند + 2-3 نفر دیگه که درست حسابی نگفتند میان یا نه تا شب اونا هم معلوم میشه بعد فردا تاپیک بعدی زده میشه تاریخ مسابقه و حریف ها معلوم میشه مصطفي پورمظفر MohammadReza میلاد ...Urbanist... //\// hamidbala Mohammad.A KoG Secret: .Senator. sefid barfi nasa66 mehdi_power * Ven000s * هیلدا شاهین M.Aref 5 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ نسبت به دوره قبل عجب حریفهای داریم هاااااااا 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ سلام دوستان ... من كاربر تازه واردم! اينجور مسابقه ها خيلي خوبه ! حالا جايزش چيه؟! منم ميخوام شركت كنم! :wavesmile: یک دستگاه پژو پارس سال دیگه لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ نسبت به دوره قبل عجب حریفهای داریم هاااااااا یعنی ضعیفترن یا قوی تر؟ 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ یعنی ضعیفترن یا قوی تر؟ تیکه بود دیگه میلاد جان نگرفتی ریز می بینمتون حمید گسپارف لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ تیکه بود دیگه میلاد جان نگرفتی ریز می بینمتون حمید گسپارف فکر کردم داری شکست نفسی میکنی فردا بیا یه بازی تدارکاتی باهات بکنم 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ فکر کردم داری شکست نفسی میکنی فردا بیا یه بازی تدارکاتی باهات بکنم باشه شب هماهنگ کن میام! پیغام خصوصی بده 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ اقا من اعتراض دارم وارد نیست. به چی اعتراض داری حالا؟ 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ وارد نیست. به چی اعتراض داری حالا؟ این محمد متقلبه 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ بیا ببین تو رو هم با پول فریفته:icon_pf (34): از دست این جریان انحرافی و هواردارانش این پولا رو از قاچاق بدست اورده باور کن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده