رفتن به مطلب

فقط برای جامونده ها!!!!!

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
آره والا!!!

حالا فعلا منتظرم بچه ها بيان خودشونو لو بدن!!!

اون ميني بوسه كه گفتم راننده باحالي داره...اصلا هم واسش مهم نيس چند نفر سوار ماشينش بشن...

ازش ميپرسم ببينم ميتونه بياد يا نه و اگه بياد چقدر ميگيره...اگه ميصرفيد هماهنگ مي كنيم با همون بريم

یعنی محمدرضا بووووووق؟؟؟؟؟؟:w58:

ممدرضا کجایی ببینی اینا دارن شورش میکنن:ws28::ws28:

انوشه ام فرمون یا همون بوق:ws3:؟؟؟

من که جای ممدرضا بودم قهر میکردم از سایت میرفتم:ws28:

• Like 5
ارسال شده در
یعنی محمدرضا بووووووق؟؟؟؟؟؟:w58:

ممدرضا کجایی ببینی اینا دارن شورش میکنن:ws28::ws28:

انوشه ام فرمون یا همون بوق:ws3:؟؟؟

من که جای ممدرضا بودم قهر میکردم از سایت میرفتم:ws28:

انقد حال ميده شورشششششششش :ws28:

خو بابا وقتي جا مونديم بايد يه فكري به حال خودمون بكنيم ديگه :ws3:

• Like 2
ارسال شده در

اونایی که انقده سر محمدرضا و انوشه غر زدین چرا جا نیست ما میخواستیم بیایم چرا ظرفیت کمه... الان کوشین؟ فقط وقتی‌ ظرفیت پر می‌شه میخواین بیاین؟ :w02:

• Like 6
ارسال شده در
اونایی که انقده سر محمدرضا و انوشه غر زدین چرا جا نیست ما میخواستیم بیایم چرا ظرفیت کمه... الان کوشین؟ فقط وقتی‌ ظرفیت پر می‌شه میخواین بیاین؟ :w02:

اونا الکی بودن همشون:w16:

میخواستن بچه ها رو اذیت کنن!

فک کنم فقط من و یکی دو نفر دیگه بودیم که واقعا میخواستیم بیایم:sigh:

• Like 3
ارسال شده در

نمیشه این گروه جمعه برن که منم بتونم بیام؟:w02:

• Like 1
ارسال شده در

کلا این کار باعث میشه اونایی که نتونستن ثبت نام کنند بیشتر باهم هماهنگ بشن ولی یکم فکر کنم بد بیان شده

این درست نیست که همه چیز سر خود باشه و نمیشه که هر دفعه ظرفیت پر شد بدون هماهنگی ازین تاپیکا زده بشه

خب آتروس که آدرس رو داد فقط میمونه این که چجوری بتونید بیایید

نزدیک انتخاباتیم و کلا یکم جو حساسه

این تاپیکم به بخش ویژه منتقل میشه:icon_razz:

• Like 10
ارسال شده در

آخ جوون منم استم :hapydancsmil:

• Like 4
ارسال شده در

الهام جان مرسی از اینکه انقدر با بعضی از پست هات برای فعالیت های محمدرضا و من احترام قائل شدی!

ما کلی وقت و هزینه صرف همین هماهنگی ای کردیم که در نهایت مثل اینکه به نظر دوستان هیچی نمیاد و آخرش هم ختم میشه به این که یه ماشین گرفتین دیگه!

یعنی با این حساب ما و همه فعالیت ها و همانگی هامون به قول آتروس عزیز بووووووق!

محمدرضا هم صبرش بیشتر از منه و هم دیدش مثبت تر!:icon_gol:

میبخشید اگر رفتار متفاوتی نشون دادم... احتمالا بعدا هم دوستان دیگه تاپیک میزنن بچه ها بیاین اتوبوس با قیمت بهتر پیدا کردیم اونور و بیخیال شین!

• Like 8
ارسال شده در
الهام جان مرسی از اینکه انقدر با بعضی از پست هات برای فعالیت های محمدرضا و من احترام قائل شدی!

ما کلی وقت و هزینه صرف همین هماهنگی ای کردیم که در نهایت مثل اینکه به نظر دوستان هیچی نمیاد و آخرش هم ختم میشه به این که یه ماشین گرفتین دیگه!

یعنی با این حساب ما و همه فعالیت ها و همانگی هامون به قول آتروس عزیز بووووووق!

محمدرضا هم صبرش بیشتر از منه و هم دیدش مثبت تر!:icon_gol:

میبخشید اگر رفتار متفاوتی نشون دادم... احتمالا بعدا هم دوستان میخوان تاپیک بزنن بچه ها بیاین اتوبوس با قیمت بهتر پیدا کردیم اونور و بیخیال شین!

انوشه عزیز فکر نکنم الهام قصد بدی داشته یا اینکه میخواسته خدایی نکرده زحمتای شما ندیده گرفته بشه.

نمیخوام از الهام دفاع الکی کنم ولی فکر میکنم قصدش از زدن تاپیک فقط هماهنگ تر شدن اونایی بوده که میخوان خودشون بیان.

ولی خب منم فکر میکنم بهتر بود قبلش با شماها هماهنگ میکرد.

• Like 5
ارسال شده در
انوشه عزیز فکر نکنم الهام قصد بدی داشته یا اینکه میخواسته خدایی نکرده زحمتای شما ندیده گرفته بشه.

نمیخوام از الهام دفاع الکی کنم ولی فکر میکنم قصدش از زدن تاپیک فقط هماهنگ تر شدن اونایی بوده که میخوان خودشون بیان.

ولی خب منم فکر میکنم بهتر بود قبلش با شماها هماهنگ میکرد.

میدونم منم همینطور فکر میکنم دوست هم ندارم غیر از این فکر کنم:icon_gol:

• Like 4
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...