الهام. 8079 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 سیلام مستقیم میرم سر اصل مطلب!!! اونایی که جا نشدن تو اتوبوس شهرک و میخوان بیان اینجا اعلام کنن که هماهنگ کنیم یه جا جمع شیم باهم بریم مثلا مترو ایران خودرو یا هرجایی که به نظرتون بهتره زیاد باشیم بیشتر از اونا بهمون خوش میگذره 16
MechJJ 11369 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 سیلام مستقیم میرم سر اصل مطلب!!! اونایی که جا نشدن تو اتوبوس شهرک و میخوان بیان اینجا اعلام کنن که هماهنگ کنیم یه جا جمع شیم باهم بریم مثلا مترو ایران خودرو یا هرجایی که به نظرتون بهتره زیاد باشیم بیشتر از اونا بهمون خوش میگذره میشه ینی؟ با مترو تا کجا میشه رفت؟ ایستگاه مترو نزدیک شهرک هست؟ 5
الهام. 8079 سازنده ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 میشه ینی؟با مترو تا کجا میشه رفت؟ ایستگاه مترو نزدیک شهرک هست؟ متروی ایران خودرو گویا تاکسی داره واسه شهرک! حالا بذار ببینیم چند نفریم 5
الهام. 8079 سازنده ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 رو کم کنیه؟ نه خيلي...يه كم اما با اين وضع گويا روي ما داره كم ميشه... بچه ها نميخوان باهم باشن انگار!!!!!! 5
خانوم بهار 3412 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 ایشالا که بتونم در این رو کم کنی عظیم شرکت کنم و دل رهبرمون الهام رو شاد کنم 2
الهام. 8079 سازنده ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 بابا خو چرا فقط تشكر مي كنيد؟؟؟ بياين بگين مياين يا نه بعدشم اينكه كجا بهتره به نظرتون كسي رو هم اگه ميدونين كه ميخواد بياد و تو اون اتوبوس فسقلي جا نشده دعوتش كنيد 2
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 آدرس شهرك سينمايي : تهران ، كيلومتر 15 جاده مخصوص كرج ، انتهاي شركت سايپا ، خيابان هزار دستان . تلفن : 44196534 سلام اصل کنار هم بودن تو خود شهرکه وگرنه راه که نهایتش 45 مینه پس سعی کنید نهایتا تا 10 تو شهرک باشین که بچهاهم همون موقعه میرسن به هم بپیوندین اینجا سعی کنید هماهنگ کنید که بهم بپیوندین ولی به نظرم هماهنگ کردن واسه اینکه یه جا جمع شید مثلا همون مترو چیز زیاد منطقی نباشه چون از اون به بعدش چیزی را نیست تاکسیم 4 نفر بیشتر که نمیبره بعد ممکنه اجتماعمون دردسر شه ...میشناسید که اینارو باز نظرم اینه همه ساعت 9:45 دقیقه دم شهرک باشن 9
ooraman 22216 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 یه کار دیگه نمیشه کرد؟ از یه ون سوال کنید ببینید از صادقیه تا شهرک بخواد ببرتتون چقد میگیره کرایشو بین خودتون تقسیم کنید میتونید یه جا قرار بذارید و با یه ون بیاید تا اونجا 7
خانوم بهار 3412 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 منم موافقم قرار دم خود شهرک باشه... بعدم مگه خودت با اتوبوس اونا میری آتروس ؟ 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 یه کار دیگه نمیشه کرد؟از یه ون سوال کنید ببینید از صادقیه تا شهرک بخواد ببرتتون چقد میگیره کرایشو بین خودتون تقسیم کنید میتونید یه جا قرار بذارید و با یه ون بیاید تا اونجا آفرین خیلی دلم میخواد بیام ولی نمیشه 1
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 یه کار دیگه نمیشه کرد؟از یه ون سوال کنید ببینید از صادقیه تا شهرک بخواد ببرتتون چقد میگیره کرایشو بین خودتون تقسیم کنید میتونید یه جا قرار بذارید و با یه ون بیاید تا اونجا ون نفری 4 تومن کمتر نمیبره بعد فکر اینم بکنید که اگه ببره وای نمیسته که ما برگردیم ولی رفتنه میشه ون گرفت برگشتنه ام با مترو برگردن.. 1
الهام. 8079 سازنده ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 آدرس شهرك سينمايي : تهران ، كيلومتر 15 جاده مخصوص كرج ، انتهاي شركت سايپا ، خيابان هزار دستان . تلفن : 44196534 سلام اصل کنار هم بودن تو خود شهرکه وگرنه راه که نهایتش 45 مینه پس سعی کنید نهایتا تا 10 تو شهرک باشین که بچهاهم همون موقعه میرسن به هم بپیوندین اینجا سعی کنید هماهنگ کنید که بهم بپیوندین ولی به نظرم هماهنگ کردن واسه اینکه یه جا جمع شید مثلا همون مترو چیز زیاد منطقی نباشه چون از اون به بعدش چیزی را نیست تاکسیم 4 نفر بیشتر که نمیبره بعد ممکنه اجتماعمون دردسر شه ...میشناسید که اینارو باز نظرم اینه همه ساعت 9:45 دقیقه دم شهرک باشن آره...ولي من خودم به عمرم تاكسي نگرفتم بلد نيستم!!! گم ميشم تنهايي یه کار دیگه نمیشه کرد؟از یه ون سوال کنید ببینید از صادقیه تا شهرک بخواد ببرتتون چقد میگیره کرایشو بین خودتون تقسیم کنید میتونید یه جا قرار بذارید و با یه ون بیاید تا اونجا آره اينجوري بهتره من خودم يه ميني بوس آشنا دارم...ببينم تعداد زياده ميزنگم بهش بياد دنبالمون منم موافقم قرار دم خود شهرک باشه... بعدم مگه خودت با اتوبوس اونا میری آتروس ؟ خو اگه تعداد زياد باشه ميني بوس راحت تره هاااااا آفرین خیلی دلم میخواد بیام ولی نمیشه تو پاشو بيا...بهت نشون ميدم كه ميشه 4
ooraman 22216 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 ون نفری 4 تومن کمتر نمیبره بعد فکر اینم بکنید که اگه ببره وای نمیسته که ما برگردیم ولی رفتنه میشه ون گرفت برگشتنه ام با مترو برگردن.. اوهوم منم همینجوری گفتم یعنی رفتنی با ون بیان برگشتنی با مترو یا اینکه ببینن اگه سر یه ساعتی بیاد دنبالشون چقدر میگیره دوباره برشون گردونه شمارش و بگیرن واسه برگشتنم باهاش هماهنگ کنن بیاد دنبالشون ابان ماه یه ون مارو برد رباط کریم 50 تومن گرفت تازه اولش گفت 40 بعدا که دید باید تا یه روستایی بره کردش 50 تومن 4
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 اوهوم منم همینجوری گفتم یعنی رفتنی با ون بیان برگشتنی با مترو یا اینکه ببینن اگه سر یه ساعتی بیاد دنبالشون چقدر میگیره دوباره برشون گردونه شمارش و بگیرن واسه برگشتنم باهاش هماهنگ کنن بیاد دنبالشون ابان ماه یه ون مارو برد رباط کریم 50 تومن گرفت تازه اولش گفت 40 بعدا که دید باید تا یه روستایی بره کردش 50 تومن اون موقعه تازه آبان بوده هنوز تحریم نشده بودیم الان پول سیگارشون فقط شده 4000تومنلاستیک جفتی 250 تومن ...اصلا نمیصرفه پیاده شو خانم ولی هماهنگیش سخته بهترین راه اینه اونایی که جاموندن شماره هاشونو بهم بدن تلفنی هماهنگ کنن راحت تره 3
الهام. 8079 سازنده ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 اون موقعه تازه آبان بوده هنوز تحریم نشده بودیم الان پول سیگارشون فقط شده 4000تومنلاستیک جفتی 250 تومن ...اصلا نمیصرفه پیاده شو خانمولی هماهنگیش سخته بهترین راه اینه اونایی که جاموندن شماره هاشونو بهم بدن تلفنی هماهنگ کنن راحت تره آره والا!!! حالا فعلا منتظرم بچه ها بيان خودشونو لو بدن!!! اون ميني بوسه كه گفتم راننده باحالي داره...اصلا هم واسش مهم نيس چند نفر سوار ماشينش بشن... ازش ميپرسم ببينم ميتونه بياد يا نه و اگه بياد چقدر ميگيره...اگه ميصرفيد هماهنگ مي كنيم با همون بريم 1
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 منم موافقم قرار دم خود شهرک باشه... بعدم مگه خودت با اتوبوس اونا میری آتروس ؟ نه من با ماشین خودم از خدمت میام ممکنه دیر بشه واسه همین معلوم نیست کی بتونم بپیچونم اونایی که به وسط هفته رای دادن به روح اعتقاد دارن 1
ارسالهای توصیه شده