alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ یک وبلاگی هم در مورد این سوال همین اشتباه رو کرده بود و نوشته بود: آره مغز متفکر اون وبلاگ رو میشناسم 1 لینک به دیدگاه
hbkhaniki 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ 42-->گزینه 4 منم با اون دوستی که میگه 1 میشه سوال 42 موافقم. شرایط مرزی تابع تو 4 صدق نمیکنه 2 لینک به دیدگاه
hbkhaniki 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها 99 رو یه نظرمیدین؟ 4 نمیشه یعنی؟ًَ!! لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها 99 رو یه نظرمیدین؟ 4 نمیشه یعنی؟ًَ!! چرا دوست عزیز کامل هم توضیح دادم که چرا 4 میشه 1 لینک به دیدگاه
amz_ir 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان مدرسان شربف جواب ها وسوالات مکانیک را زده فقط برای کسایی که رمز دارند کار میده؟ کسی اینجا مدرسان شریف نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ منم با اون دوستی که میگه 1 میشه سوال 42 موافقم. شرایط مرزی تابع تو 4 صدق نمیکنه الان که سوال رو نگاه کردم متوجه شدم.خودمم گزینه 1 رو زده بودم!!! 1 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ جواب ریاضی ارشد مکانیک91(مهندس کریمی): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
hbkhaniki 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ 5تا غلط فقط تو ریاضی دارم با این وضع :(((((((( حالا این مهندس کریمی جواباش درسته درسته؟ 1 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ 5تا غلط فقط تو ریاضی دارم با این وضع :(((((((( حالا این مهندس کریمی جواباش درسته درسته؟ آره دیگه پس جوابای من درسته؟!!! 2 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ امیدوارم طراح سوال 49(پتانسیل...) به تیر غیب دچار بشه اونم 3 فازش. آخه نامرد میخوای سوال از معادله لاپلاس قطبی بیاری خو عین انسان بیار. 1 لینک به دیدگاه
hbkhaniki 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ بله. چرا که نه؟! البته من دو به شک زیاد زدم. حقمه 1 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ این لینکم یه حرفایی برای گفتن داره!!!: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ سوالات و کلید توسط مدرسان شریف.(بنده خداها برای سوالای مهندسی به نتیجه نرسیدن!!): Q:http://www.uploadbaz.com/caqd3d3a0fhu A:http://www.uploadbaz.com/rxe3u0r6ayck 5 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ نابود شدم:icon_pf (34): دینامیک منفی جامدات 2 تازدم 2تا حذف میشه احتمالا سیالات 7 تا درست 3تا غلط ریاضی 10تا درست 3تا غلط. با اجازه من برم دفترچه رو پست کنم 2 لینک به دیدگاه
hbkhaniki 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ ریاضیو خوب زدی ایشالا که رتبت خوب میشه 2 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ ریاضیو خوب زدی ایشالا که رتبت خوب میشه لینک به دیدگاه
hbkhaniki 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ ریاضی- 30%-40% سیالات- 40%-50% جامدات 30% دینامیک- 0%-5%:(((((((((((((((((((((((((((((((( 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ نابود شدم:icon_pf (34): دینامیک منفی جامدات 2 تازدم 2تا حذف میشه احتمالا سیالات 7 تا درست 3تا غلط ریاضی 10تا درست 3تا غلط. با اجازه من برم دفترچه رو پست کنم منم سال دیگه:((((( ریاضی- 30%-40% سیالات- 40%-50% جامدات 30% دینامیک- 0%-5%:(((((((((((((((((((((((((((((((( ایشاا.. دانشگاه تهران 2 لینک به دیدگاه
mojtaba_mbs 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ منم گند زدم جامدات 25 ساخت 30 بشم خیلیه ریاضی 0 دینامیک 5 سیالات 10 زبان منفی2 :4564: من که رفتم برا سال دیگه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده