it30t 20 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 اینم سوالات و پاسخنامه با حجم کم و کیفیت عالی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
mojtaba_mbs 245 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 اینم سوالات و پاسخنامه با حجم کم و کیفیت عالی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مطمئنی؟؟؟؟ چنین چیزی میگه نیست
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 مطمئنی؟؟؟؟ چنین چیزی میگه نیست همون سوالی هست که دوستان اول تاپیک گداشته بودند،فقط زیپ شده و پی دی اف شده هست! البته زیر هر صفحه n تا اسم زدن :)) اسم مرتضی رو هم پاک کردن:)) 1
it30t 20 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 معذرت میخوام سوالات : ertebat.in/up/uploads/13296483321.rar جواب : ertebat.in/up/uploads/13296498211.rar برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
it30t 20 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 همون سوالی هست که دوستان اول تاپیک گداشته بودند،فقط زیپ شده و پی دی اف شده هست! البته زیر هر صفحه n تا اسم زدن :)) اسم مرتضی رو هم پاک کردن:)) دستت درد نکنه این کجا همونه ؟ این اسکن شده و pdf و همگی یکجا pdf شده در صورتی که اون با دوربین عکس گرفته شده . و پاسخ هم نداره .
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 دستت درد نکنه این کجا همونه ؟ این اسکن شده و pdf و همگی یکجا pdf شده در صورتی که اون با دوربین عکس گرفته شده . و پاسخ هم نداره . سرت درد نکنه فقط یه خورد تمیز تر شده،در ضمن کلید مدرسان رو گذاشتی وسوال نمیدونم کجا رو!چون کد دفترچه Cهست که اول این تاپیک هست و کد پاسخنامه B(که مال سایت مدرسان هست)!!از این خوشگلتر میخواستی باشه؟ هنوز سنجش کلیدی نداده،پس باید منتظر کلید واقعی از طرف خود سنجش بمونیم کپی رایت هم هر دوسایت باحال رعایت کردند برای همkonkur.in&medad.in 2
it30t 20 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 سرت درد نکنهفقط یه خورد تمیز تر شده،در ضمن کلید مدرسان رو گذاشتی وسوال نمیدونم کجا رو!چون کد دفترچه Cهست که اول این تاپیک هست و کد پاسخنامه B(که مال سایت مدرسان هست)!!از این خوشگلتر میخواستی باشه؟ هنوز سنجش کلیدی نداده،پس باید منتظر کلید واقعی از طرف خود سنجش بمونیم کپی رایت هم هر دوسایت باحال رعایت کردند برای هم:ws37:konkur.in&medad.in چه گیری دادی به کپی رایت مگه مقاله ISI از هم کپی کردند ، اصلا شما برو اسمت را بالا و پائینش بنویس تا خیال همه راحت شه .
hbkhaniki 63 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 منم سال دیگه:((((( ایشاا.. دانشگاه تهراندانشگاه تهران؟!!! اذیت میکنی مهندسا شبانه خواجه نصیر در میام به نظرت؟ دینامیک طرفای 0% زدم 1
M!Zare 48041 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 دانشگاه تهران؟!!! اذیت میکنی مهندسا شبانه خواجه نصیر در میام به نظرت؟ دینامیک طرفای 0% زدم مهندس با کلید سنجش که درصد گرفتی تقریبا میشه حدس زد کجا قبول میشین....در نظر داشته باشید که درصدای ارشد زیاد بالا نیست. 2
hbkhaniki 63 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 مهندس با کلید سنجش که درصد گرفتی تقریبا میشه حدس زد کجا قبول میشین....در نظر داشته باشید که درصدای ارشد زیاد بالا نیست.به نظر شما الان بشینم واسه آزاد بخونم یا قبول میشم با این وضع؟ سربازی هم از اونور دارم نمیتونم سال دیگه شرکت کنم 2
M!Zare 48041 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 به نظر شما الان بشینم واسه آزاد بخونم یا قبول میشم با این وضع؟ سربازی هم از اونور دارم نمیتونم سال دیگه شرکت کنم اگر درصدایی که گفتید واقعی باشه ...........تهران قبولید خواندن برای آزاد هم بستگی به هدف شما از ادامه تحصیل و شرایط خاص خودتون داره. 3
sourena23 16 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 ریاضی 15 سیالات20 جامدات 40 دینامیک15 زبان 0 رسما ریییییییییییییدم فکر می کنید رتبم چند بشه؟ 1
lfc4win 56 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 نابود شدم:icon_pf (34):دینامیک منفی جامدات 2 تازدم 2تا حذف میشه احتمالا سیالات 7 تا درست 3تا غلط ریاضی 10تا درست 3تا غلط. با اجازه من برم دفترچه رو پست کنم اگر شما امیدوار شدی به روزانه یا شبانه ما رو خبر کن!!! من که امیدی ندارم!! از اول هم نداشتم!! ریاضی 25 سیالات 11.6 زبان شاید 15 جامدات حداقل 5 خوشبینانه 8 دینامیک 15 سوالات خدایی خیلی آسون بود یعنی من اگه درس دانشگاه نداشتم می شستم می خوندم!!! هی حالا باید برای آزاد بخونم!! به قول دوستام با این درصدا غیر انتفاعی قبول می شی تازه شاید!!! پس آزاد بهتر از غیر انتفاعیه!!! 2
hbkhaniki 63 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 ریاضی 63% سیالات 12% جامدات 37% دینامیک 27% پارسال شد 750 اینا شد :( 2
lfc4win 56 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 ریاضی 15سیالات20 جامدات 40 دینامیک15 زبان 0 رسما ریییییییییییییدم فکر می کنید رتبم چند بشه؟ حداقل جا واسه من می ذاشتی!!! من که 100 برابر خراب تر از تو دادم!! برو خدا رو شکر کن امید به شبانه درصدی برات هست!! 2
lfc4win 56 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 مدرسان سوال 32 رو هم اشتباه جواب داده یکی از بهترین اساتید ریاضی تو سایت باشگاه مهندسی 32 رو گفته 3 میشه!!! به قول مهندس باید منتظر کلید سازمان سنجش بود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
hbkhaniki 63 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 مدرسان سوال 32 رو هم اشتباه جواب داده یکی از بهترین اساتید ریاضی تو سایت باشگاه مهندسی 32 رو گفته 3 میشه!!! به قول مهندس باید منتظر کلید سازمان سنجش بود بدبختی اینجاست که کلیده سنجش هم معلوم نیست کی میاد و بیاد هم بهتر از اینا باشه :icon_razz: 2
lfc4win 56 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 آخ قربون دهنت. اون که خوده تابلوه که 3 میشه. بدبختی اینجاست که کلیده سنجش هم معلوم نیست کی میاد و بیاد هم بهتر از اینا باشه :icon_razz:نمی خواد قربونم بریمن این با این درصدا و وضعیت امسال امیدوار باشم؟؟؟ آخه آدم دلش می سوزه ریاضی به این خوبی بعد .... 1
ارسالهای توصیه شده