HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ بهمن، ۱۳۹۰ hbkhaniki گفته است: 81-2 میشه. درست میگین شما در مورد 78 نظری نداری؟شما هم میگی ما اشتباه کردی آیا؟ در مورد 31 هم یه توضیحی میدی؟ راه حلت رو مطمئنی؟چون من میگم 2 میشه اینکه جواب بین 2و4 هست که شکی توش نیست چون مشتق جهتی کلا باید یه جواب بشه 2 لینک به دیدگاه
hbkhaniki 63 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ بهمن، ۱۳۹۰ تو سوال 78:وقتی اصطکاک نداریم نیرو تو جهت عمود بر سطح تو تکیه گاه وارد میشه پس نیرو تو تکیه گاهه پایین میشه نیروی وزن و تو تکیه گاهه بالایی افقی میشه و برابر کشش کابل که یه ممان بگیریم از تکیه گاهه بالا و مساوی صفر بزاریم کشش رو بهمون میده که تو گزینه ها نیستالبته از نظر منبقیه رو چک کنم الان میگمراستی راضی بودی شما در کل؟ 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ بهمن، ۱۳۹۰ hbkhaniki گفته است: تو سوال 78:وقتی اصطکاک نداریم نیرو تو جهت عمود بر سطح تو تکیه گاه وارد میشه پس نیرو تو تکیه گاهه پایین میشه نیروی وزن و تو تکیه گاهه بالایی افقی میشه و برابر کشش کابل که یه ممان بگیریم از تکیه گاهه بالا و مساوی صفر بزاریم کشش رو بهمون میده که تو گزینه ها نیستالبته از نظر منبقیه رو چک کنم الان میگمراستی راضی بودی شما در کل؟ نمیدونم والاراضی بودن که نه،بیشترین ضربه هم ریاضی بهم زد و سیالات... درکل به نتیجه زیاد فکر نمیکنم hbkhaniki گفته است: شما چرا میگین 2 میشه 31؟ خب من از فرمول پارامتری مشتق جهتی که رفتم دیدم مخرجش یه درجه دوم در میاد،همون رو هم زدم شما کامل حل کردی و به 4رسیدی؟ 2 لینک به دیدگاه
lfc4win 56 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ بهمن، ۱۳۹۰ دوستانی که مدرسان شربف عضون سایت گفته فردا جواب ها رو می ذاره تو سایت!! انشاالله بذاره!! اگه گذاشت لطف کنید اینجا هم بگذارید من ماهانی هم اگه دیدم گذاشت فورا اینجا می ذارم موسسات دیگه اتحادیه کل نو اندیشان :دی 3 لینک به دیدگاه
hbkhaniki 63 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ بهمن، ۱۳۹۰ HaMiD.CFD گفته است: نمیدونم والاراضی بودن که نه،بیشترین ضربه هم ریاضی بهم زد و سیالات...درکل به نتیجه زیاد فکر نمیکنمخب من از فرمول پارامتری مشتق جهتی که رفتم دیدم مخرجش یه درجه دوم در میاد،همون رو هم زدمشما کامل حل کردی و به 4رسیدی؟نمیدونم والا منم حل کرده بودمش ولی دقیق به اون نرسیده بودم. باید یه بار دیگه برم تو کارش ببینم چیکار کرده بودم 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ بهمن، ۱۳۹۰ hbkhaniki گفته است: نمیدونم والا منم حل کرده بودمش ولی دقیق به اون نرسیده بودم. باید یه بار دیگه برم تو کارش ببینم چیکار کرده بودم آخه توی فرمول اصلیش یه Tu میگذاریم دیگه درسته؟مخرج درجه 2 در میومد و ساده هم نمیشد تا اونجا که من دیدمش در مورد اون تیر شیبدار نظری نداری؟سوال 75منظورمه راستی چرا 53 رو 4 زدی؟ 1 لینک به دیدگاه
ALIREZA19901369 23 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ بهمن، ۱۳۹۰ 62 چرا 1 میشه مگه با توان دو تغییر تمیکنه په گزینه 2 میشه دیگه. نظر.... 1 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ بهمن، ۱۳۹۰ سوالای 104 و 108 دینامیک چی زدین؟ 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ بهمن، ۱۳۹۰ با سوال ها دارین حال میکنین نه ؟ برید واسه من دعا کنید که دفترچه رو خارج کردم وگرنه الان تو استرس بودید 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ بهمن، ۱۳۹۰ با سوال ها دارین حال میکنین نه ؟ برید واسه من دعا کنید که دفترچه رو خارج کردم وگرنه الان تو استرس بودید لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ بهمن، ۱۳۹۰ En.M گفته است: با سوال ها دارین حال میکنین نه ؟ برید واسه من دعا کنید که دفترچه رو خارج کردم وگرنه الان تو استرس بودید :icon_pf (17): لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ بهمن، ۱۳۹۰ ALIREZA۱۹۹۰۱۳۶۹ گفته است: 62 چرا 1 میشه مگه با توان دو تغییر تمیکنه په گزینه 2 میشه دیگه.نظر.... چرا توان 2؟؟ رابطش میشه تنش برشی دیواره به شعاع مساوی تنش برشی (در شعاع مسئله) به شعاع مسئله !!! 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ بهمن، ۱۳۹۰ En.M گفته است: با سوال ها دارین حال میکنین نه ؟ برید واسه من دعا کنید که دفترچه رو خارج کردم وگرنه الان تو استرس بودید تو هم کشتی ماروچقدر تشکر کنیم دیگه ولی دستت درد نکنهپیر شی اون سوالای دینامیک رو هم من نزده بودم 3 لینک به دیدگاه
ALIREZA19901369 23 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ بهمن، ۱۳۹۰ با ز نظرم رو 2 چون پرفیل سرعت سهمی 2 لینک به دیدگاه
ALIREZA19901369 23 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ بهمن، ۱۳۹۰ 36 من 2 زدم 38 یک زم یه جوری بود 1 لینک به دیدگاه
amz_ir 24 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ بهمن، ۱۳۹۰ En.M گفته است: با سوال ها دارین حال میکنین نه ؟ برید واسه من دعا کنید که دفترچه رو خارج کردم وگرنه الان تو استرس بودید برای چی استرس فکر کردی این قدر بیکارند بیاند ببینند تو کی هستی تو الان توی ایران معروف شدی به نتایج + کارت فکر کن 2 لینک به دیدگاه
amz_ir 24 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ بهمن، ۱۳۹۰ ALIREZA۱۹۹۰۱۳۶۹ گفته است: 32 رو تو گزینه 4 میشه اون که نوشتی که ابدا LN2 = 0.7 پس سه صحیحه یا یک 1 لینک به دیدگاه
amz_ir 24 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ بهمن، ۱۳۹۰ ALIREZA۱۹۹۰۱۳۶۹ گفته است: 36 من 2 زدم 38 یک زم یه جوری بود 38 که واضحه چون از هر دوتاش کمتره و توش هم صدق مپی کنه 36 را هم اگه شانسی زدی که بستگب به شانست داره اگر هم حساب کردی که اشتباه کردی چون باید شانسی می زدی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده