lati1365 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ تو سایت سنجش جایی هست یه ذره لعن و نفرین بگیم دلم آروم بگیره؟ 1 لینک به دیدگاه
lati1365 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ من دفترچه b و c را دارم کاش میتونستم کمکت کنم 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ بخند بابا گور باباشون این سوال استاتیکه که خداییش خندم گرفت چه اعتماد ب نفسی هم دارن اعتراض معتراض زدین؟ میزنین؟ اعتراض که اصلا معلوم نیست چه جوریه!من چنتا رو زدم،ولی بعید میدونم که حرکتی انجام بدن 3 لینک به دیدگاه
hbkhaniki 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ سوال 62 از فرمول سرعت متوسط نصف سرعت ماکسیمم حل میشه اما جوابی که در میاد فاصله از مرکز لوله است طراح مسخره فاصله از دیواره رو میخواد برای همین باید از rکم کنیتا حالا هرچی دیدم هیچ کس به این نکته اخری توجه نکرده همه فاصله از مرکز رو که تو گزینه هاس زدن واااااااااااااااای عجب سوتیه احمقانه ای اه :-w 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ من بالاخره نگاه کردم سوال 73 که میشه گزینه 3:w000: اون سوال اول مقاومت هم که واقعی نگرفتن بی شرفا.زدن 2 الان فقط فحشه که دارم میدم من 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ من بالاخره نگاه کردم سوال 73 که میشه گزینه 3:w000: اون سوال اول مقاومت هم که واقعی نگرفتن بی شرفا.زدن 2 الان فقط فحشه که دارم میدم من نه 71 رو همون2.5در نظر گرفتن که واقعی هست.دفترچه cرو ببین 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ نه 71 رو همون2.5در نظر گرفتن که واقعی هست.دفترچه cرو ببین جااعتراضی () این سایت بی صاحاب سنجش کجاس؟ چیا رو اعتراض زدی؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ جااعتراضی () این سایت بی صاحاب سنجش کجاس؟چیا رو اعتراض زدی؟ بالای اونجا که میری کلید رو ببینی زده. من اون کابل رو که تو گفتی،با اون سوال گزینه تکراریه رو زدم فعلا 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ بالای اونجا که میری کلید رو ببینی زده.من اون کابل رو که تو گفتی،با اون سوال گزینه تکراریه رو زدم فعلا این که فقط کد a رو داره. دفترچه ای ک مرتضی گذاشته کد c یه. اون سوال فرکانس طبیعی دوتا جرمه ک به هم وصلن رو چرا زده هر دوتا کوچیکتر از رادیکال k/m هم علیمک گفت یکیش بزرگتره یکیش کوچیکتر،هم از استادمون پرسیدم 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ این که فقط کد a رو داره.دفترچه ای ک مرتضی گذاشته کد c یه. اون سوال فرکانس طبیعی دوتا جرمه ک به هم وصلن رو چرا زده هر دوتا کوچیکتر از رادیکال k/m هم علیمک گفت یکیش بزرگتره یکیش کوچیکتر،هم از استادمون پرسیدم سعید جان:zadan: هی منو سکته میدی با این حرفات فایلی که گذاشتم رو بگیر،بالاش نوشته دفترچه a,b,c واینا،و الا یا من خودمو میکشم یا تورو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ سعید جان:zadan:هی منو سکته میدی با این حرفات فایلی که گذاشتم رو بگیر،بالاش نوشته دفترچه a,b,c واینا،و الا یا من خودمو میکشم یا تورو 72 رو چر اعتراض نزدی؟ خودتم ک راه حل گذاشتی که میشه 16 تو صورت 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ این که فقط کد a رو داره.دفترچه ای ک مرتضی گذاشته کد c یه. اون سوال فرکانس طبیعی دوتا جرمه ک به هم وصلن رو چرا زده هر دوتا کوچیکتر از رادیکال k/m هم علیمک گفت یکیش بزرگتره یکیش کوچیکتر،هم از استادمون پرسیدم بیا تحویل بگیر دفترچه رو گذاشتیم، حالا میان کاسه کوزه ها رو سر ما خراب میکنن بابا یه دفترچه کافیه دیگه، من که نمیتونم همزمان 3 تا دفترچه خارج کنم. دفترچه خودمو هم به سختی خارج کردم.:icon_pf (34): حالا میزنین تو سرم ؟ سعید جان:zadan:هی منو سکته میدی با این حرفات فایلی که گذاشتم رو بگیر،بالاش نوشته دفترچه a,b,c واینا،و الا یا من خودمو میکشم یا تورو حمید تو خودتو ناراحت نکن سعید کلا قدر نشناسه با هزار بدبختی، دفترچه آوردم بیرون، حالا میگه مرتضی فقط دفترچه c رو گذاشته حالا به نظرت ما با این چیکار کنیم ؟ 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ بیاتحویل بگیر دفترچه رو گذاشتیم، حالا میان کاسه کوزه ها رو سر ما خراب میکنن بابا یه دفترچه کافیه دیگه، من که نمیتونم همزمان 3 تا دفترچه خارج کنم. دفترچه خودمو هم به سختی خارج کردم.:icon_pf (34): حالا میزنین تو سرم ؟ حمید تو خودتو ناراحت نکن سعید کلا قدر نشناسه با هزار بدبختی، دفترچه آوردم بیرون، حالا میگه مرتضی فقط دفترچه c رو گذاشته حالا به نظرت ما با این چیکار کنیم ؟ من دیگه نمیدونم میتونستی دفترچه بغل دستی هات رو کش بری :zadan: با تو نبودم که.با سازمان سنجش بودم 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ 72 رو چر اعتراض نزدی؟خودتم ک راه حل گذاشتی که میشه 16 تو صورت اونو فردا میزنم الان نمیتونم اونا رو هم دیروز ثبت کردم 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ اونو فردا میزنمالان نمیتونم اونا رو هم دیروز ثبت کردم یه جوری میگی نمیتونم آدم فک میکنه مشکل شرعی داری بزن،فردا اونم بزن. من همشو فردا با هم میزنم. 1 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ من دیگه نمیدونممیتونستی دفترچه بغل دستی هات رو کش بری :zadan: با تو نبودم که.با سازمان سنجش بودم حمیییییییییییددددددد میدونم، شوخی کردم 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ یه جوری میگی نمیتونم آدم فک میکنه مشکل شرعی داریبزن،فردا اونم بزن. من همشو فردا با هم میزنم. تو که مشکلت شدیدتره حمیییییییییییددددددد میدونم، شوخی کردم چیه هی نصفه شبی داد میزنی 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ تو که مشکلت شدیدتره چیه هی نصفه شبی داد میزنی :ws28: سعید با خودش هم مشکل داره الان مطمئنا داره خودش رو مورد ضرب و شتم قرار میده میخوام خوابت بپره 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ :ws28: سعید با خودش هم مشکل دارهالان مطمئنا داره خودش رو مورد ضرب و شتم قرار میده میخوام خوابت بپره خب بگو اسم سعید رو فریاد بزن،چرا من اینجا هم اسپمکده کنیم بره 1 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ خب بگو اسم سعید رو فریاد بزن،چرا من اینجا هم اسپمکده کنیم بره حیفه بابا تاپیک به این پرباری، حیفه بزار یه مدت از روش بگذره، بعد میایم اسپم میکنیم و تشکر میگیریم :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده