m.sarmast 1494 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 مسخره؟! نه جدی گفتم. من خودم همش به امید ریاضیم بودم ولی آخر به 30-35% راضی شدم ولی 50% عالیه. آفرین میدونم رفیق شوخی کردم 1
hbkhaniki 63 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 سوال 78 به احتمال زیاد حذف میشه. جواب سوال 73 رو هم فکرکنم اشتباه زده.78 رو قبول دارم ولی با 73 چه مشکلی هست؟ شما میگین چی میشه پس؟! 1
lfc4win 56 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 سلام الان بعد دو هفته تقریبا یادم رفته که چی جواب زدم( البته بیشترش رو یادمه ولی .....!!) فقط کمی یادمه کدوم گزینه زدم!!! کسی دفترچه شماره دی رو داره؟
mammadmrh 14 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 78 رو قبول دارم ولی با 73 چه مشکلی هست؟ شما میگین چی میشه پس؟! جواب 73 طبق دفترچه c گزینه 3 میشه ولی ولی تو سایت زده 4 تنش کششی 32m/pid^3 است که تنش برشی نصفشه میشه 16m/pid^3 1
somayeh mech 2005 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 واسه سوال 73 خواستم اعتراض بدم پشيمون شدم اينارو چي بنويسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [TABLE] [TR] [TD]متن سئوال ناقص است[/TD] [/TR] [TR] [TD]متن سئوال نادرست است[/TD] [/TR] [TR] [TD]سئوال تکراری است[/TD] [/TR] [TR] [TD]سئوال خارج از سرفصل است[/TD] [/TR] [TR] [TD] سئوال فاقد شکل نمودار (جدول) می باشد[/TD] [/TR] [TR] [TD]سئوال فاقد گزینه صحیح است[/TD] [/TR] [TR] [TD]سئوال دارای 2 گزینه صحیح است[/TD] [/TR] [TR] [TD]سئوال دارای 3 گزینه صحیح است[/TD] [/TR] [TR] [TD]سئوال نامفهوم است[/TD] [/TR] [TR] [TD]سئوال فاقد گزینه است[/TD] [/TR] [TR] [TD]سئوال دارای غلط املایی است[/TD] [/TR] [TR] [TD]سئوال دارای مفاهیم متعدد می باشد[/TD] [/TR] [TR] [TD]گزینه تکرار ی است[/TD] [/TR] [TR] [TD]اطلاعات و داده های مساله کافی نیست[/TD] [/TR] [TR] [TD]فرصت برای پاسخ دهی به سئوال کافی نیست[/TD] [/TR] [TR] [TD]داده های مربوط به شکل(نمودار) ناقص است [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 120]رجوع شود به كتاب [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]صفحه ي [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]نوشته [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]ترجمه [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE]
mammadmrh 14 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 پاسخ سوال 73: دقیقا منم همینو میگم. پس اشتباه زده درسته؟ 1
hbkhaniki 63 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 پاسخ سوال 73: چندتا نکته رو دقت کنین 1. تنش برشی ماکزیمم تیر رو خواسته در اثر خمش 2. Tmax=3/2T واسه مستطیل و Tmax=4/3T واسه دایره. نمیگم که 4 میشه ولی 3 هم نمیشه شک نکنید------استناد به صفحه 32 کتاب طراحی اجزا راهیان ارشد
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 به نظرتون 3 رو درس ميگيرن؟ والا من اینو تو یه وبلاگ دیدم به نظرم درست هستش و باید 3 صحیح باشه 1
MechJJ 11368 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 آقا من اصن حس چک کردم این لعنتی رو ندارم سوال استاتیکه غلط بود کابله؟ چی گفتن دربارش؟ 1
lati1365 22 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 سوال 62 از فرمول سرعت متوسط نصف سرعت ماکسیمم حل میشه اما جوابی که در میاد فاصله از مرکز لوله است طراح مسخره فاصله از دیواره رو میخواد برای همین باید از rکم کنی تا حالا هرچی دیدم هیچ کس به این نکته اخری توجه نکرده همه فاصله از مرکز رو که تو گزینه هاس زدن 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 آقا من اصن حس چک کردم این لعنتی رو ندارمسوال استاتیکه غلط بود کابله؟ چی گفتن دربارش؟ 375 رو درست گرفتن 2
MechJJ 11368 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 375 رو درست گرفتن حرف مفت زده بابا اصلا سوالی رو اعلام کردن غلط؟ اون سواله که غلطه 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 حرف مفت زده بابااصلا سوالی رو اعلام کردن غلط؟ اون سواله که غلطه نه هیچ سوالی رو نه اعلام کردند که غلط هست و نه حذف کردند سوال هم که دو تا گزینه عین هم داشت،هر دو گزینه رو صحیح گرفتند ای خدا این چه کنکوری بود آخه موندم بخندم یا گریه کنم 3
MechJJ 11368 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 نه هیچ سوالی رو نه اعلام کردند که غلط هست و نه حذف کردندسوال هم که دو تا گزینه عین هم داشت،هر دو گزینه رو صحیح گرفتند ای خدا این چه کنکوری بود آخه موندم بخندم یا گریه کنم بخند بابا گور باباشون این سوال استاتیکه که خداییش خندم گرفت چه اعتماد ب نفسی هم دارن اعتراض معتراض زدین؟ میزنین؟ 3
lfc4win 56 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 من دنبال دفترچه دی می گردم در حالا حاضر تنها یادم میاد کدوم سوال رو چندمی زدم!! اگه دارید لطف کنید!! روزهای اول بهتر بود یادم میومد کدوم رو زدم!!! :دی 1
ارسال های توصیه شده