m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ مسخره؟! نه جدی گفتم. من خودم همش به امید ریاضیم بودم ولی آخر به 30-35% راضی شدم ولی 50% عالیه. آفرین میدونم رفیق شوخی کردم 1 لینک به دیدگاه
hbkhaniki 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ سوال 78 به احتمال زیاد حذف میشه. جواب سوال 73 رو هم فکرکنم اشتباه زده.78 رو قبول دارم ولی با 73 چه مشکلی هست؟ شما میگین چی میشه پس؟! 1 لینک به دیدگاه
lati1365 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ مثلا اینایی که حذف بشه چه تاثیری رو درصدا داره؟ 1 لینک به دیدگاه
lfc4win 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ سلام الان بعد دو هفته تقریبا یادم رفته که چی جواب زدم( البته بیشترش رو یادمه ولی .....!!) فقط کمی یادمه کدوم گزینه زدم!!! کسی دفترچه شماره دی رو داره؟ لینک به دیدگاه
mammadmrh 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ 78 رو قبول دارم ولی با 73 چه مشکلی هست؟ شما میگین چی میشه پس؟! جواب 73 طبق دفترچه c گزینه 3 میشه ولی ولی تو سایت زده 4 تنش کششی 32m/pid^3 است که تنش برشی نصفشه میشه 16m/pid^3 1 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ درصدات چه جوری شد الان؟ درصدامو بيخيال ميانگين 12 1 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ واسه سوال 73 خواستم اعتراض بدم پشيمون شدم اينارو چي بنويسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [TABLE] [TR] [TD]متن سئوال ناقص است[/TD] [/TR] [TR] [TD]متن سئوال نادرست است[/TD] [/TR] [TR] [TD]سئوال تکراری است[/TD] [/TR] [TR] [TD]سئوال خارج از سرفصل است[/TD] [/TR] [TR] [TD] سئوال فاقد شکل نمودار (جدول) می باشد[/TD] [/TR] [TR] [TD]سئوال فاقد گزینه صحیح است[/TD] [/TR] [TR] [TD]سئوال دارای 2 گزینه صحیح است[/TD] [/TR] [TR] [TD]سئوال دارای 3 گزینه صحیح است[/TD] [/TR] [TR] [TD]سئوال نامفهوم است[/TD] [/TR] [TR] [TD]سئوال فاقد گزینه است[/TD] [/TR] [TR] [TD]سئوال دارای غلط املایی است[/TD] [/TR] [TR] [TD]سئوال دارای مفاهیم متعدد می باشد[/TD] [/TR] [TR] [TD]گزینه تکرار ی است[/TD] [/TR] [TR] [TD]اطلاعات و داده های مساله کافی نیست[/TD] [/TR] [TR] [TD]فرصت برای پاسخ دهی به سئوال کافی نیست[/TD] [/TR] [TR] [TD]داده های مربوط به شکل(نمودار) ناقص است [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 120]رجوع شود به كتاب [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]صفحه ي [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]نوشته [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]ترجمه [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه
mammadmrh 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ پاسخ سوال 73: دقیقا منم همینو میگم. پس اشتباه زده درسته؟ 1 لینک به دیدگاه
hbkhaniki 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ پاسخ سوال 73: چندتا نکته رو دقت کنین 1. تنش برشی ماکزیمم تیر رو خواسته در اثر خمش 2. Tmax=3/2T واسه مستطیل و Tmax=4/3T واسه دایره. نمیگم که 4 میشه ولی 3 هم نمیشه شک نکنید------استناد به صفحه 32 کتاب طراحی اجزا راهیان ارشد لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ پاسخ سوال 73: به نظرتون 3 رو درس ميگيرن؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ به نظرتون 3 رو درس ميگيرن؟ والا من اینو تو یه وبلاگ دیدم به نظرم درست هستش و باید 3 صحیح باشه 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ آقا من اصن حس چک کردم این لعنتی رو ندارم سوال استاتیکه غلط بود کابله؟ چی گفتن دربارش؟ 1 لینک به دیدگاه
lati1365 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ سوال 62 از فرمول سرعت متوسط نصف سرعت ماکسیمم حل میشه اما جوابی که در میاد فاصله از مرکز لوله است طراح مسخره فاصله از دیواره رو میخواد برای همین باید از rکم کنی تا حالا هرچی دیدم هیچ کس به این نکته اخری توجه نکرده همه فاصله از مرکز رو که تو گزینه هاس زدن 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ آقا من اصن حس چک کردم این لعنتی رو ندارمسوال استاتیکه غلط بود کابله؟ چی گفتن دربارش؟ 375 رو درست گرفتن 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ 375 رو درست گرفتن حرف مفت زده بابا اصلا سوالی رو اعلام کردن غلط؟ اون سواله که غلطه 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ حرف مفت زده بابااصلا سوالی رو اعلام کردن غلط؟ اون سواله که غلطه نه هیچ سوالی رو نه اعلام کردند که غلط هست و نه حذف کردند سوال هم که دو تا گزینه عین هم داشت،هر دو گزینه رو صحیح گرفتند ای خدا این چه کنکوری بود آخه موندم بخندم یا گریه کنم 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ نه هیچ سوالی رو نه اعلام کردند که غلط هست و نه حذف کردندسوال هم که دو تا گزینه عین هم داشت،هر دو گزینه رو صحیح گرفتند ای خدا این چه کنکوری بود آخه موندم بخندم یا گریه کنم بخند بابا گور باباشون این سوال استاتیکه که خداییش خندم گرفت چه اعتماد ب نفسی هم دارن اعتراض معتراض زدین؟ میزنین؟ 3 لینک به دیدگاه
lfc4win 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ من دنبال دفترچه دی می گردم در حالا حاضر تنها یادم میاد کدوم سوال رو چندمی زدم!! اگه دارید لطف کنید!! روزهای اول بهتر بود یادم میومد کدوم رو زدم!!! :دی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده