Alenlion66 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ vaghean ke maskharas karashon.hichishon ro hesabo ketab nist. on az emtehaneshon inam az zaman elam kardaneshon.ba khiyale rahat khabidand. لینک به دیدگاه
lfc4win 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ چی شد پس؟ تازه امروز هفتمه!! صبر داشته باشید!! تا آخر روز!!! اگه نشد هر چی شما بگی لینک به دیدگاه
lati1365 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها جوابا اومده تو سایت سنجش من به ریاضی ها اعتراض دارم بیاین یه مشورت کنیم اگه من اشتباه میکنم که اگاه شم اگر نه اعتراض بزنیم تا فرصت هست 1 لینک به دیدگاه
sourena23 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ یه سوال با میانگین 15 با توجه به جواب اولیه سنجش امسال امیدی هست؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ :sad0: درصدام پايين اومدن کلید به این داغونی من ندیده بودم! معلومه کل سایتها و فرومها رو چک میکنن دفترچه که نذاشتن ولی همه کلیدها رو گذاشتند... سوالای جامدات رو هر سه تا غلطش رو خیلی عالی ردیف کردن اون سوال المان رو هم تنش واقعی رو درست گرفتن... 2 لینک به دیدگاه
mammadmrh 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ دوستان درباره ی سوال 49 نظر بدن. ماهان منفی 2 درآورده ولی من فکر می کنم منفی 1میشه. سوال 84 و 90 جامدات هم لطف کنید توضیح بدید. 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ 78 چطور شده 375؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جالب است... دوستان درباره ی سوال 49 نظر بدن. ماهان منفی 2 درآورده ولی من فکر می کنم منفی 1میشه.سوال 84 و 90 جامدات هم لطف کنید توضیح بدید. نمیدونم والا توجه شما رو به پاسخ 110 جلب میکنم!! خوبه 95 رو آبروداری کردن و درست جواب دادن! 2 لینک به دیدگاه
lati1365 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ راستیتش فکر نمیکنم من با میانگین 18.5 امیدم رو بریدم یه سوال با میانگین 15 با توجه به جواب اولیه سنجش امسال امیدی هست؟ 1 لینک به دیدگاه
hbkhaniki 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ خوبه والا زد درصدامو ترکوندولی جالبیش اینجاست یه سوال هم غلط نبوده :d 3 لینک به دیدگاه
lati1365 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ پس کجایین؟ خوب بیاین بگین درصد و رتبه هاتون رو 2 لینک به دیدگاه
lati1365 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ درصدات چه جوری شد الان؟ :sad0: درصدام پايين اومدن 3 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ سوال 49؟؟؟:icon_pf (34): بنده حقیر!!!: سیالات حدود30% ریاضی حدود 50% دینامیک و جامدات حدود 2% 2 لینک به دیدگاه
amz_ir 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ دوستان حتما به سوالات غلط اعتراض کنید بالای صفحه نوشته از طریق سامانه امکان پذیره که اعتراض کرد 1 لینک به دیدگاه
hbkhaniki 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ سوال 49؟؟؟:icon_pf (34): بنده حقیر!!!: سیالات حدود30% ریاضی حدود 50% دینامیک و جامدات حدود 2% ماشالا هوشه ریاضی. بزنم به تخته :دی 2 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ ماشالا هوشه ریاضی. بزنم به تخته :دی چرا مسغرم می کنی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
hbkhaniki 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ چرا مسغرم می کنی؟؟؟ مسخره؟! نه جدی گفتم. من خودم همش به امید ریاضیم بودم ولی آخر به 30-35% راضی شدم ولی 50% عالیه. آفرین 1 لینک به دیدگاه
Alenlion66 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ ایول داره کارشون . دمشون گرم . واقعا جالبه با این کلیداشون.یعنی بیشتر از این میتونستند اشتباه کنند؟ من که فکر نمی کنم . کاش می گفتند چجوری به این جوابها رسیدند . مخصوصا ساخت و تولید که داغونه . یعنی اینها کجا درس خواندند . 1 لینک به دیدگاه
mammadmrh 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ سوال 78 به احتمال زیاد حذف میشه. جواب سوال 73 رو هم فکرکنم اشتباه زده. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده