هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ من ایناهاشم کههههههههه... :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ بروسلی کیه که... هیچی باشه نمیگیریمشون ازت گریه نکن لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ من بگم؟ :mrsbeasley: هادی ناصح ... تابلو بازی در نیار:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ آخه دیگه کیوحدس بزنم بی انصاف ؟!! مگه کسیو گذاشتی بمونه ؟! همه ی پسرای موجود توی انجمنو از بالا تا پایین رونمایی کردی دیگه من کیو بگم آخه ؟! میلاد رو گفتین ؟! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 هرچند که احتمالش خیلی کمه میلاد باشه من فقط دو تا حدس اولم قبوله قوانین مسابقه رو نمیخونین چرا؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ نگاری بگو کیها رو حدس نزدی تا ما بگیم شاهین میلاد من تازه از سرجلسه کنکور اومدم خوابم ............. بعد که اومدم جوابو بگید تا سپیده رو نکشتم:gnugghender: برو بخواب خیالت راحت ولی با سپی چیکار داری؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ من نیستم اما دلم پیش شماست... فروغ چی شده؟!!!!!!! نبینم اشکتو... نچ... دیگه چی؟!!!!!!!!!!!!! تکرار نشه هااااااااااااا...:vahidrk: همه کنکور داده هااااااااااا... حدس الکی زننده هااااااااا... من ایناهاشم کههههههههه... قربون دلت جیگر:hapydancsmil: فروغ تب کرده بود لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ :hapydancsmil: باوووووووووووووششششششششههههههه.... قربون دلت جیگر:hapydancsmil: فروغ تب کرده بود ای وایییییییییییی لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ برو بخواب خیالت راحت ولی با سپی چیکار داری؟ خب میخوای ترو بکشم جاش من برم بخوابم تا دستم به خون آلوده نشده لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ همه کنکور داده هااااااااااا... حدس الکی زننده هااااااااا... ... از کنکور نگو ک دلم خونه نخیر،هیچم الکی نیس حدسام،حالا معلوم میشه چکار کنم خب،اصلا استعداد حدس ندارم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ خب میخوای ترو بکشم جاشمن برم بخوابم تا دستم به خون آلوده نشده کسی به سپی یا هر کدوم از اعضای پنج تن چپ نگاه که... برو بخواب استراحت کن عزیزم لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ از کنکور نگو ک دلم خونه نخیر،هیچم الکی نیس حدسام،حالا معلوم میشه چکار کنم خب،اصلا استعداد حدس ندارم سخت بوده شنیدم...عیب نداره الان که ناراحتی فایده نداره... معلوم میشه... عیب نداره منم ندارم...:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ سخت بوده شنیدم...عیب نداره الان که ناراحتی فایده نداره...معلوم میشه... عیب نداره منم ندارم...:hapydancsmil: درست شنیدی ناراحت چیه بابا،بیخیال! شد => شد ، نشد => نشد.شش ماه استراحت دوباره شش ماه درس:hapydancsmil: پایم قوی تر میشه من که 5-6 تا حدس تا حالا تو مسابقه ها بیشتر نزدم ولی خداییش تو که پای ثابتی تا حالا چن تا حدس زدی؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی سخت بود کنکور؟ من که هرچی میخوندم دیدم بیشتریش معماریه تا شهرسازی زبانش هم که داشت خوابم میبرد اومدم بیرون دیگه چیزی نبود که من که قبولم شما رو نمیدونم ( من اگه قبول شدم اونهایی که درس خوندن میتونند خودکشی کنند) نگاری به پنج تن که خوبه با 124 هزار نفرم هر نگاهی خواستم میکنم:vahidrk: کپغیر از کتی دخترعموم تو هم هم ماهیم ............ باقیتون دیگه کیها بودند؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی سخت بود کنکور؟ من که هرچی میخوندم دیدم بیشتریش معماریه تا شهرسازی زبانش هم که داشت خوابم میبرد اومدم بیرون دیگه چیزی نبود که من که قبولم شما رو نمیدونم ( من اگه قبول شدم اونهایی که درس خوندن میتونند خودکشی کنند) نگاری به پنج تن که خوبه با 124 هزار نفرم هر نگاهی خواستم میکنم:vahidrk: کپغیر از کتی دخترعموم تو هم هم ماهیم ............ باقیتون دیگه کیها بودند؟ کو نگاه کن ببینم؟ اگه گفتی کیا بودن دیگه؟ لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ شادمهر باز پیانیست محمدرضا :biggrin: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ همه پسرای اینجا فضولند بابا این راهنمایی کاملا عمومی بود حدس من : سپیده! چون بچه بوده شبیه پسرا بوده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده