هادی ناصح 18854 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 من بگم؟ :mrsbeasley: هادی ناصح ... تابلو بازی در نیار:icon_pf (34):
NEGARi 9387 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 آخه دیگه کیوحدس بزنم بی انصاف ؟!! مگه کسیو گذاشتی بمونه ؟! همه ی پسرای موجود توی انجمنو از بالا تا پایین رونمایی کردی دیگه من کیو بگم آخه ؟! میلاد رو گفتین ؟! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 هرچند که احتمالش خیلی کمه میلاد باشه من فقط دو تا حدس اولم قبوله قوانین مسابقه رو نمیخونین چرا؟
NEGARi 9387 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 نگاری بگو کیها رو حدس نزدی تا ما بگیم شاهین میلاد من تازه از سرجلسه کنکور اومدم خوابم ............. بعد که اومدم جوابو بگید تا سپیده رو نکشتم:gnugghender: برو بخواب خیالت راحت ولی با سپی چیکار داری؟
NEGARi 9387 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 من نیستم اما دلم پیش شماست... فروغ چی شده؟!!!!!!! نبینم اشکتو... نچ... دیگه چی؟!!!!!!!!!!!!! تکرار نشه هااااااااااااا...:vahidrk: همه کنکور داده هااااااااااا... حدس الکی زننده هااااااااا... من ایناهاشم کههههههههه... قربون دلت جیگر:hapydancsmil: فروغ تب کرده بود
کتایون 15176 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 :hapydancsmil: باوووووووووووووششششششششههههههه.... قربون دلت جیگر:hapydancsmil: فروغ تب کرده بود ای وایییییییییییی
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 برو بخواب خیالت راحت ولی با سپی چیکار داری؟ خب میخوای ترو بکشم جاش من برم بخوابم تا دستم به خون آلوده نشده
MechJJ 11368 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 همه کنکور داده هااااااااااا... حدس الکی زننده هااااااااا... ... از کنکور نگو ک دلم خونه نخیر،هیچم الکی نیس حدسام،حالا معلوم میشه چکار کنم خب،اصلا استعداد حدس ندارم
NEGARi 9387 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 خب میخوای ترو بکشم جاشمن برم بخوابم تا دستم به خون آلوده نشده کسی به سپی یا هر کدوم از اعضای پنج تن چپ نگاه که... برو بخواب استراحت کن عزیزم
کتایون 15176 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 از کنکور نگو ک دلم خونه نخیر،هیچم الکی نیس حدسام،حالا معلوم میشه چکار کنم خب،اصلا استعداد حدس ندارم سخت بوده شنیدم...عیب نداره الان که ناراحتی فایده نداره... معلوم میشه... عیب نداره منم ندارم...:hapydancsmil:
MechJJ 11368 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 سخت بوده شنیدم...عیب نداره الان که ناراحتی فایده نداره...معلوم میشه... عیب نداره منم ندارم...:hapydancsmil: درست شنیدی ناراحت چیه بابا،بیخیال! شد => شد ، نشد => نشد.شش ماه استراحت دوباره شش ماه درس:hapydancsmil: پایم قوی تر میشه من که 5-6 تا حدس تا حالا تو مسابقه ها بیشتر نزدم ولی خداییش تو که پای ثابتی تا حالا چن تا حدس زدی؟
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 یعنی سخت بود کنکور؟ من که هرچی میخوندم دیدم بیشتریش معماریه تا شهرسازی زبانش هم که داشت خوابم میبرد اومدم بیرون دیگه چیزی نبود که من که قبولم شما رو نمیدونم ( من اگه قبول شدم اونهایی که درس خوندن میتونند خودکشی کنند) نگاری به پنج تن که خوبه با 124 هزار نفرم هر نگاهی خواستم میکنم:vahidrk: کپغیر از کتی دخترعموم تو هم هم ماهیم ............ باقیتون دیگه کیها بودند؟
NEGARi 9387 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 یعنی سخت بود کنکور؟ من که هرچی میخوندم دیدم بیشتریش معماریه تا شهرسازی زبانش هم که داشت خوابم میبرد اومدم بیرون دیگه چیزی نبود که من که قبولم شما رو نمیدونم ( من اگه قبول شدم اونهایی که درس خوندن میتونند خودکشی کنند) نگاری به پنج تن که خوبه با 124 هزار نفرم هر نگاهی خواستم میکنم:vahidrk: کپغیر از کتی دخترعموم تو هم هم ماهیم ............ باقیتون دیگه کیها بودند؟ کو نگاه کن ببینم؟ اگه گفتی کیا بودن دیگه؟
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 همه پسرای اینجا فضولند بابا این راهنمایی کاملا عمومی بود حدس من : سپیده! چون بچه بوده شبیه پسرا بوده
ارسال های توصیه شده