NEGARi 9387 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 تو خواب نداری دختر من از استرس غلط حل کردن سوالای دیروز پاشدم الان ضمنا منو حدس زدن قبلش اگه من باشم هیچی بهت نمیرسه چرا تازه بیدار شدم! من اینجا فقط وظیفه دارم حدس بزنم
NEGARi 9387 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 اگر از پس سپیده بر میای بیا پس با سپید میایم جوجه هاتو میدزدیم واسه خودمون
MechJJ 11368 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 شادمهربازmechjj این چه وضع حدس زدنه اول میگی شادی بعد اسم منو بولد میکنی ضمنا بسی فوجول تشریف داره
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 پس با سپید میایم جوجه هاتو میدزدیم واسه خودمون مجبورم نکن تو قرن 21 از خشونت استفاده کنم:icon_razz:
NEGARi 9387 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 مجبورم نکن تو قرن 21 از خشونت استفاده کنم:icon_razz:خود زنی؟ نزن خودتو گناه داری! ولی اگه بخوای مقاومت کنی جوجه هارو ندی مجبور میشم خودم بزنمت
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 خود زنی؟ نزن خودتو گناه داری! ولی اگه بخوای مقاومت کنی جوجه هارو ندی مجبور میشم خودم بزنمت راست گفتن که تا وکیلت نیومده حرف نزن...ممکنه یه عده سوجو از حرفای خودت علیه خودت استفاده کنن کتایون چرا نیست؟
NEGARi 9387 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 راست گفتن که تا وکیلت نیومده حرف نزن...ممکنه یه عده سوجو از حرفای خودت علیه خودت استفاده کنن کتایون چرا نیست؟ یعنی انقدم فک میکنی که کتی تا وقتی منو سپی هستیم طرف تو رو بگیره؟:biggrin: کتی فعلا نیستش نگران نشید
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 یعنی انقدم فک میکنی که کتی تا وقتی منو سپی هستیم طرف تو رو بگیره؟:biggrin: کتی فعلا نیستش نگران نشید یعنی می خوای بگی من تک و تنهام؟
NEGARi 9387 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 یعنی می خوای بگی من تک و تنهام؟ ایهیم جوجه هارو رد کن بیاد بیخود مقاومت نکن :gnugghender:
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 ایهیم جوجه هارو رد کن بیاد بیخود مقاومت نکن :gnugghender: خودم تنهایی همه رو حریفم بچگیای بوروسلی ام
NEGARi 9387 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 خودم تنهایی همه رو حریفم بچگیای بوروسلی ام بروسلی کیه که... هیچی باشه نمیگیریمشون ازت گریه نکن
H O P E 34652 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 چرا دعوت نکردین ؟!! حالا که 17 صفحه رفته جلو نگاری همه حدسا رو تو 2 صفحه اول زده دعوت می کنن ؟!
NEGARi 9387 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 چرا دعوت نکردین ؟!! حالا که 17 صفحه رفته جلو نگاری همه حدسا رو تو 2 صفحه اول زده دعوت می کنن ؟! من یه کم زود حس حدس زدم گرفت این دفعه ولی تو کاری به حدسهای من نداشته باش حدس بزن
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 نگاری بگو کیها رو حدس نزدی تا ما بگیم شاهین میلاد من تازه از سرجلسه کنکور اومدم خوابم ............. بعد که اومدم جوابو بگید تا سپیده رو نکشتم:gnugghender:
H O P E 34652 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 من یه کم زود حس حدس زدم گرفت این دفعه ولی تو کاری به حدسهای من نداشته باش حدس بزن آخه دیگه کیوحدس بزنم بی انصاف ؟!! مگه کسیو گذاشتی بمونه ؟! همه ی پسرای موجود توی انجمنو از بالا تا پایین رونمایی کردی دیگه من کیو بگم آخه ؟! میلاد رو گفتین ؟! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 هرچند که احتمالش خیلی کمه میلاد باشه
کتایون 15176 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 کتایون. کتی کجایی؟ فروغ کجایی؟ فروغ سرما خوردی آخر؟ من نیستم اما دلم پیش شماست... فروغ چی شده؟!!!!!!! :4564: نبینم اشکتو... من فضولم؟ نچ... فضول گفتین یاد این دختره نگاری افتادم پسر فضول تو این انجمن ندیدم ... دیگه چی؟!!!!!!!!!!!!! تکرار نشه هااااااااااااا...:vahidrk: هادی ناصح همه کنکور داده هااااااااااا... حدس الکی زننده هااااااااا... راست گفتن که تا وکیلت نیومده حرف نزن...ممکنه یه عده سوجو از حرفای خودت علیه خودت استفاده کنن کتایون چرا نیست؟ من ایناهاشم کههههههههه...
ارسال های توصیه شده