NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ تو خواب نداری دختر من از استرس غلط حل کردن سوالای دیروز پاشدم الان ضمنا منو حدس زدن قبلش اگه من باشم هیچی بهت نمیرسه چرا تازه بیدار شدم! من اینجا فقط وظیفه دارم حدس بزنم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ اگر از پس سپیده بر میای بیا پس با سپید میایم جوجه هاتو میدزدیم واسه خودمون لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ شادمهربازmechjj این چه وضع حدس زدنه اول میگی شادی بعد اسم منو بولد میکنی ضمنا بسی فوجول تشریف داره لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ پس با سپید میایم جوجه هاتو میدزدیم واسه خودمون مجبورم نکن تو قرن 21 از خشونت استفاده کنم:icon_razz: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ مجبورم نکن تو قرن 21 از خشونت استفاده کنم:icon_razz:خود زنی؟ نزن خودتو گناه داری! ولی اگه بخوای مقاومت کنی جوجه هارو ندی مجبور میشم خودم بزنمت لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ خود زنی؟ نزن خودتو گناه داری! ولی اگه بخوای مقاومت کنی جوجه هارو ندی مجبور میشم خودم بزنمت راست گفتن که تا وکیلت نیومده حرف نزن...ممکنه یه عده سوجو از حرفای خودت علیه خودت استفاده کنن کتایون چرا نیست؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ راست گفتن که تا وکیلت نیومده حرف نزن...ممکنه یه عده سوجو از حرفای خودت علیه خودت استفاده کنن کتایون چرا نیست؟ یعنی انقدم فک میکنی که کتی تا وقتی منو سپی هستیم طرف تو رو بگیره؟:biggrin: کتی فعلا نیستش نگران نشید لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی انقدم فک میکنی که کتی تا وقتی منو سپی هستیم طرف تو رو بگیره؟:biggrin: کتی فعلا نیستش نگران نشید یعنی می خوای بگی من تک و تنهام؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی می خوای بگی من تک و تنهام؟ ایهیم جوجه هارو رد کن بیاد بیخود مقاومت نکن :gnugghender: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ ایهیم جوجه هارو رد کن بیاد بیخود مقاومت نکن :gnugghender: خودم تنهایی همه رو حریفم بچگیای بوروسلی ام لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ خودم تنهایی همه رو حریفم بچگیای بوروسلی ام بروسلی کیه که... هیچی باشه نمیگیریمشون ازت گریه نکن لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ من بگم؟ :mrsbeasley: هادی ناصح ... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ جواب مشخص نشده؟ خنده خونم اومده پایین لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ چرا دعوت نکردین ؟!! حالا که 17 صفحه رفته جلو نگاری همه حدسا رو تو 2 صفحه اول زده دعوت می کنن ؟! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ چرا دعوت نکردین ؟!! حالا که 17 صفحه رفته جلو نگاری همه حدسا رو تو 2 صفحه اول زده دعوت می کنن ؟! من یه کم زود حس حدس زدم گرفت این دفعه ولی تو کاری به حدسهای من نداشته باش حدس بزن لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ نگاری بگو کیها رو حدس نزدی تا ما بگیم شاهین میلاد من تازه از سرجلسه کنکور اومدم خوابم ............. بعد که اومدم جوابو بگید تا سپیده رو نکشتم:gnugghender: لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ من یه کم زود حس حدس زدم گرفت این دفعه ولی تو کاری به حدسهای من نداشته باش حدس بزن آخه دیگه کیوحدس بزنم بی انصاف ؟!! مگه کسیو گذاشتی بمونه ؟! همه ی پسرای موجود توی انجمنو از بالا تا پایین رونمایی کردی دیگه من کیو بگم آخه ؟! میلاد رو گفتین ؟! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 هرچند که احتمالش خیلی کمه میلاد باشه لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ کتایون. کتی کجایی؟ فروغ کجایی؟ فروغ سرما خوردی آخر؟ من نیستم اما دلم پیش شماست... فروغ چی شده؟!!!!!!! :4564: نبینم اشکتو... من فضولم؟ نچ... فضول گفتین یاد این دختره نگاری افتادم پسر فضول تو این انجمن ندیدم ... دیگه چی؟!!!!!!!!!!!!! تکرار نشه هااااااااااااا...:vahidrk: هادی ناصح همه کنکور داده هااااااااااا... حدس الکی زننده هااااااااا... راست گفتن که تا وکیلت نیومده حرف نزن...ممکنه یه عده سوجو از حرفای خودت علیه خودت استفاده کنن کتایون چرا نیست؟ من ایناهاشم کههههههههه... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده