goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ خو تو بحدس هرکی اومد به ذهنت چرا تعارف میکنی؟ دیگه با احساساتم بازی شد تموم شد رففففففف لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ دوستاننننننن؟ کاشف به عمل اومدم همین الان هیچ دقت کردین سپید از اسی هیش نقل قول نگرفته؟؟؟ جوابی در جوابش نداده؟؟ لو رفتی دیگه سی فید زین پس از هرکی نقل قول نگیری همونه خوده خودشه :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ دوستاننننننن؟کاشف به عمل اومدم همین الان هیچ دقت کردین سپید از اسی هیش نقل قول نگرفته؟؟؟ جوابی در جوابش نداده؟؟ لو رفتی دیگه سی فید زین پس از هرکی نقل قول نگیری همونه خوده خودشه :hapydancsmil: خوب از الان که تو گفتی دیگه میگیره لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ بالاخره هر چیزی استعداد خودشو میخواد:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ خوب از الان که تو گفتی دیگه میگیره نیت همین بود و بس لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ سپیده چی شد؟ من حالم خوبه لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی سپید با این راهنمایی های شروع دوباره فعالیتش یعنی دیگه جای هیچ حرفی باقی نذاشتیها من دیگه نمیام توی این مسابقه اسی بی دندون اسپمر بودی رو نمیکردی؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی سپید با این راهنمایی های شروع دوباره فعالیتش یعنی دیگه جای هیچ حرفی باقی نذاشتیها من دیگه نمیام توی این مسابقهاسی بی دندون اسپمر بودی رو نمیکردی؟ خو بابا بعده یه مدت تازه فعالیتش رو شروع کرده دیگه اسپمره دیگه نیست؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ خو بابا بعده یه مدت تازه فعالیتش رو شروع کرده دیگه اسپمره دیگه نیست؟ یعنی الان اخره داغونیم ............... بهتره سکوت کنم ......... هرچی تو بگی ....... تازه شروع کرده اصلا تازه دنیا اومده این اسی اون اسی نیست ...:hanghead: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی الان اخره داغونیم ...............بهتره سکوت کنم ......... هرچی تو بگی ....... تازه شروع کرده اصلا تازه دنیا اومده این اسی اون اسی نیست ...:hanghead: :sad0: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ نه دیگه خدائی اسپمر و بی دندون و پیری و کودک درون و... خود اسی بود لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ خب من چون اوضاع نتم اصلا مشخص نیست...امشبم باید اعلام شه هویت مجهولمون کی بوده دیگه اعلام میکنم هویت مجهولمون ... بزرگ اسپمره انجمن ... بزرگ مرد کوچک ... پیرمرد خردسالمون کسی نیست جز :zadan: :zadan: Essi کاشف هویت مجهولمون هم کسی نیست جز Fo.Roo.GH تاپیک بسته شد ! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده