goddess_s 16415 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2012 خو تو بحدس هرکی اومد به ذهنت چرا تعارف میکنی؟ دیگه با احساساتم بازی شد تموم شد رففففففف
goddess_s 16415 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2012 دوستاننننننن؟ کاشف به عمل اومدم همین الان هیچ دقت کردین سپید از اسی هیش نقل قول نگرفته؟؟؟ جوابی در جوابش نداده؟؟ لو رفتی دیگه سی فید زین پس از هرکی نقل قول نگیری همونه خوده خودشه :hapydancsmil:
NEGARi 9387 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2012 دوستاننننننن؟کاشف به عمل اومدم همین الان هیچ دقت کردین سپید از اسی هیش نقل قول نگرفته؟؟؟ جوابی در جوابش نداده؟؟ لو رفتی دیگه سی فید زین پس از هرکی نقل قول نگیری همونه خوده خودشه :hapydancsmil: خوب از الان که تو گفتی دیگه میگیره
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 یعنی سپید با این راهنمایی های شروع دوباره فعالیتش یعنی دیگه جای هیچ حرفی باقی نذاشتیها من دیگه نمیام توی این مسابقه اسی بی دندون اسپمر بودی رو نمیکردی؟
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 یعنی سپید با این راهنمایی های شروع دوباره فعالیتش یعنی دیگه جای هیچ حرفی باقی نذاشتیها من دیگه نمیام توی این مسابقهاسی بی دندون اسپمر بودی رو نمیکردی؟ خو بابا بعده یه مدت تازه فعالیتش رو شروع کرده دیگه اسپمره دیگه نیست؟
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 خو بابا بعده یه مدت تازه فعالیتش رو شروع کرده دیگه اسپمره دیگه نیست؟ یعنی الان اخره داغونیم ............... بهتره سکوت کنم ......... هرچی تو بگی ....... تازه شروع کرده اصلا تازه دنیا اومده این اسی اون اسی نیست ...:hanghead:
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 یعنی الان اخره داغونیم ...............بهتره سکوت کنم ......... هرچی تو بگی ....... تازه شروع کرده اصلا تازه دنیا اومده این اسی اون اسی نیست ...:hanghead: :sad0:
NEGARi 9387 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 نه دیگه خدائی اسپمر و بی دندون و پیری و کودک درون و... خود اسی بود
partow 25305 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 خب من چون اوضاع نتم اصلا مشخص نیست...امشبم باید اعلام شه هویت مجهولمون کی بوده دیگه اعلام میکنم هویت مجهولمون ... بزرگ اسپمره انجمن ... بزرگ مرد کوچک ... پیرمرد خردسالمون کسی نیست جز :zadan: :zadan: Essi کاشف هویت مجهولمون هم کسی نیست جز Fo.Roo.GH تاپیک بسته شد !
ارسال های توصیه شده