.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام كليد خوشمزه شدن اين سالاد، در استفاده كردن از گوجهفرنگيهاي تازه و قرمز است. پس از سايزهاي مختلف گوجهفرنگي استفاده كنيد ولي همه برشها به يك شكل باشد تا بتوان نظم را در سالاد ببينيد. گوجهفرنگي كوچكتر را اصلا برش نزده و به همان شكل استفاده كنيد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گوجهفرنگيها را شسته و منظم برش بزنيد و درون يك ظرف بچينيد و گوجهفرنگيهاي ريز را به همان حال بگذاريد تا زيباتر شود و 6 قاشق غذاخوري روغن زيتون همراه با 2 قاشق سركه قرمز اضافه كرده و به خوبي هم بزنيد. ريحان را شسته و برگهاي ريز آن را جدا كنيد و روي سالاد ريخته و مقداري نمك همراه با سبزيهاي خشك روي گوجهها بريزيد. در مرحله بعد يك مشت زيتون سياه به مواد اضافه كنيد، البته قبل از اضافه كردن هسته آن را بيرون بياوريد. تلفيق رنگ قرمز و مشكي كنار هم يك اثر هنري به وجود ميآورد. ميتوانيد از دانه هندوانه يا تخم كدو روي مواد بپاشيد قطعا از مزه آن لذت ميبريد. در آخر تنماهي را باز كرده و به سالاد اضافه كنيد. ماهيها را از هم جدا كرده تا زيباتر به نظر آيند. سالاد گوجه جيمي :دی آماده است پس از آن لذت ببريد. ----------------------------------------------- گوجه جیمی 19
Aartemis 6639 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 تمام موادش عالی بود ولی اون تخم کدو و هندونه را زیاد موافق نیستم :icon_razz: 1
.MohammadReza. 19850 مالک ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 یادم باشه سالاد ممدرضا خیار رو آموزش بدم بعدا ... اسی کدو ممد ای گلابی . . . اینام پتانسیلشو دارن 2
Neutron 60966 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 اسی کدوممد ای گلابی . . . اینام پتانسیلشو دارن هلو چی؟ 1
.MohammadReza. 19850 مالک ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 هلو چی؟ مصداقی پیدا نکردم براش تو فکر حامد بودم دیدم شلغم بیشتر میخوره بهش 3
El Roman 31720 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 دلم شدیدا جیمیه تازه میخواد که وسطای تابستون از بوته بچینی نمک بزنی بخوری 3
Neutron 60966 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 دلم شدیدا جیمیه تازه میخواد که وسطای تابستون از بوته بچینی نمک بزنی بخوری شلغم جان بپزمت همینجا؟ 3
El Roman 31720 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 شلغم جان بپزمت همینجا؟ منظورش حامد پیانیست بود وگرنه همه میدونن من توت فرنگیم 2
.MohammadReza. 19850 مالک ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 منظورش حامد پیانیست بود وگرنه همه میدونن من توت فرنگیم اوهوم منظورم پیانیست بود نیمرخ تو ببینم سیرابی 2
El Roman 31720 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 اوهوم منظورم پیانیست بود نیمرخ تو ببینم سیرابی سیرابی هم منظورت پیانیست بود دیگه؟ من توت فرنگیم آقای خیار نایس تو میت یو 1
.MohammadReza. 19850 مالک ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2012 سیرابی هم منظورت پیانیست بود دیگه؟ من توت فرنگیم آقای خیار نایس تو میت یو توالت فرنگی:w888: 2
ارسال های توصیه شده