.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام كليد خوشمزه شدن اين سالاد، در استفاده كردن از گوجهفرنگيهاي تازه و قرمز است. پس از سايزهاي مختلف گوجهفرنگي استفاده كنيد ولي همه برشها به يك شكل باشد تا بتوان نظم را در سالاد ببينيد. گوجهفرنگي كوچكتر را اصلا برش نزده و به همان شكل استفاده كنيد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گوجهفرنگيها را شسته و منظم برش بزنيد و درون يك ظرف بچينيد و گوجهفرنگيهاي ريز را به همان حال بگذاريد تا زيباتر شود و 6 قاشق غذاخوري روغن زيتون همراه با 2 قاشق سركه قرمز اضافه كرده و به خوبي هم بزنيد. ريحان را شسته و برگهاي ريز آن را جدا كنيد و روي سالاد ريخته و مقداري نمك همراه با سبزيهاي خشك روي گوجهها بريزيد. در مرحله بعد يك مشت زيتون سياه به مواد اضافه كنيد، البته قبل از اضافه كردن هسته آن را بيرون بياوريد. تلفيق رنگ قرمز و مشكي كنار هم يك اثر هنري به وجود ميآورد. ميتوانيد از دانه هندوانه يا تخم كدو روي مواد بپاشيد قطعا از مزه آن لذت ميبريد. در آخر تنماهي را باز كرده و به سالاد اضافه كنيد. ماهيها را از هم جدا كرده تا زيباتر به نظر آيند. سالاد گوجه جيمي :دی آماده است پس از آن لذت ببريد. ----------------------------------------------- گوجه جیمی 19 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ حالا چرا جیمی؟ جیمی میاد جواب میده 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ یاد تاپیک خاصیتهای هویجت افتادم.. 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ یاد تاپیک خاصیتهای هویجت افتادم.. 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ تمام موادش عالی بود ولی اون تخم کدو و هندونه را زیاد موافق نیستم :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ گفتی سالاد یاد سالاد میوه افتادم... 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ یادم باشه سالاد ممدرضا خیار رو آموزش بدم بعدا ... 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ یادم باشه سالاد ممدرضا خیار رو آموزش بدم بعدا ... اسی کدو ممد ای گلابی . . . اینام پتانسیلشو دارن 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ اسی کدوممد ای گلابی . . . اینام پتانسیلشو دارن هلو چی؟ 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ هلو چی؟ مصداقی پیدا نکردم براش تو فکر حامد بودم دیدم شلغم بیشتر میخوره بهش 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ دلم شدیدا جیمیه تازه میخواد که وسطای تابستون از بوته بچینی نمک بزنی بخوری 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ دلم شدیدا جیمیه تازه میخواد که وسطای تابستون از بوته بچینی نمک بزنی بخوری شلغم جان بپزمت همینجا؟ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ شلغم جان بپزمت همینجا؟ منظورش حامد پیانیست بود وگرنه همه میدونن من توت فرنگیم 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ منظورش حامد پیانیست بود وگرنه همه میدونن من توت فرنگیم اوهوم منظورم پیانیست بود نیمرخ تو ببینم سیرابی 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ اوهوم منظورم پیانیست بود نیمرخ تو ببینم سیرابی سیرابی هم منظورت پیانیست بود دیگه؟ من توت فرنگیم آقای خیار نایس تو میت یو 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ سیرابی هم منظورت پیانیست بود دیگه؟ من توت فرنگیم آقای خیار نایس تو میت یو توالت فرنگی:w888: 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ توالت فرنگی:w888: اسم میوه فقط باید بزاری 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده