partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ هرچی منتظر شدم یه آبانی بیاد تاپیک رو بزنه نزذ که نزد ... پس آبانی ها کجان؟ می خوام اینجا جمع شیم که همه بدونن متولدین آبان کم نیستن ... هر جا رفتیم یا مهر تو چشم بود یا اردیبهشت یا تیر یا مرداد ... آمار نشون میده متولدین آبان اینجا هم کم نیست ... بزنم به تخته یکی در میون یا مدیریم یا کاربرویژه ... --------------- این هم گوشه ای از ویژگی های آبانی ها : با ادب و انديشه – هنرمند و هنرشناس – سخاوتمند – مردم دوست – سخن سنج و خوش برخورد – خوش گذران – داراي روحيه مثبت – اهل معاشرت – خوش بين – داراي انديشهاي باز ... --------------- لیست دوستان آبانی: Setare Yosefi و----------> 3 qasem1368 و------------> 4 partow و ----------------> 5 آرتاش -------------------> 6 masoume و-------------> 7 *Polaris* و -------------> 10 دختر باران و fargol_2408 --------------> 24 ~ sOuDi ~ و -----------> 27 IT Maryam و-----------> 28 شاروک و maaref -----------------> 30 29 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ مرداد ماهی ها رو عخشهههههههههههههههههههههه 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ هرچی منتظر شدم یه آبانی بیاد تاپیک رو بزنه نزذ که نزد ... پس آبانی ها کجان؟ می خوام اینجا جمع شیم که همه بدونن متولدین آبان کم نیستن ... هر جا رفتیم یا مهر تو چشم بود یا اردیبهشت یا تیر یا مرداد ... آمار نشون میده متولدین آبان اینجا هم کم نیست ... بزنم به تخته یکی در میون یا مدیریم یا کاربرویژه ... :hapydancsmil: --------------- این هم گوشه ای از ویژگی های آبانی ها : با ادب و انديشه – هنرمند و هنرشناس – سخاوتمند – مردم دوست – سخن سنج و خوش برخورد – خوش گذران – داراي روحيه مثبت – اهل معاشرت – خوش بين – داراي انديشهاي باز ... --------------- ... به پای دی ماهیا نمیرسین هیچ کدومتون نزارین مثه تاپیک اردیبهشتیا بریزیم بهم اینججار و هاااااا 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ چایی دارین؟؟؟؟؟ :mrsbeasley: 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ :hapydancsmil::w330::(50):مرداد ماهی ها رو عخشهههههههههههههههههههههه:hapydancsmil::w330: بلو بابا ... اولین آبانی ... ابان :shad:ابان :shad: ابان:shad: ایشون هم دومیش ... استـــــــــاد ... اینجا چایی نمیدن؟ بستگی داره متولد چه ماهی باشی ... مهر ماهی بودی؟ به پای دی ماهیا نمیرسین هیچ کدومتوننزارین مثه تاپیک اردیبهشتیا بریزیم بهم اینججار و هاااااا تو هم بلو بابا ... 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ زهرا بیا به بشه ها چایی بده دیگه دلشون میخواد باسه من لیوانی باشه لطفا 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ بلو بابا ... اولین آبانی ... :hapydancsmil: ایشون هم دومیش ... استـــــــــاد ... :hapydancsmil: بستگی داره متولد چه ماهی باشی ... مهر ماهی بودی؟ تو هم بلو بابا ... سوت بزنم همشون بریزن اینجااااا؟ 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ بلی من متولد ماه مهرم :dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ چایی دارین؟؟؟؟؟ :mrsbeasley: باید ببینم تو طالع چی نوشته شده ... زهرا بیا به بشه ها چایی بده دیگه دلشون میخوادباسه من لیوانی باشه لطفا بلو ببینم ... باید بررسی بشه ... ما نمیتونیم به هرکسی چایی بدیم که ... عواقب داره ... ممکنه زمین به آسمون دوخته شه ... سوت بزنم همشون بریزن اینجااااا؟ احیاناً امشب فیلم ندیدی؟ مثل اینکه تاثیر بدی روت گذاشته ... :179: 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ بلو ببینم ... باید بررسی بشه ... ما نمیتونیم به هرکسی چایی بدیم که ...:persiana__hahaha: عواقب داره ... ممکنه زمین به آسمون دوخته شه ... زهراا...یه نگاه به این قیافه بندا واقعا دلت میاد چایی ندی بهم؟ 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ زهرا بیا به بشه ها چایی بده دیگه دلشون میخوادباسه من لیوانی باشه لطفا چاییم مثه دوغ پایه ای؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ بلی من متولد ماه مهرم :dancegirl2: واسه شما چایی ویژه میاریم .. زهراا...یه نگاه به این قیافه بنداواقعا دلت میاد چایی ندی بهم؟ باشه ارپاک بانو ... استثناً چون دلم نمیاد دلتونو بشکنم ... بفرمایید چایی ... هرکسی یه قلپ بخوره تا به همه برسه ... 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ چاییم مثه دوغ پایه ای؟ بدتر از اون روزی 6-7 تا لیوانو راحت میخورم حواست باشه شاید لازمت شد جیگر 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ فقط یک آبانی میتونه خودش تاپیک بزنه... بعد بره خودش را هم به تاپیک خودش دعوت کنه 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ بدتر از اونروزی 6-7 تا لیوانو راحت میخورم حواست باشه شاید لازمت شد جیگر پس دیگه لازم نیست هر سری بپرسم واسه توام چایی بیارم؟ 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ واسه شما چایی ویژه میاریم .. باسه منم چایی ویژه لطفا باشه ارپاک بانو ... استثناً چون دلم نمیاد دلتونو بشکنم ... بفرمایید چایی ... هرکسی یه قلپ بخوره تا به همه برسه ... مرچی زهرا بانو:hapydancsmil: چیشیو همه یه قلپ یه قلپ همش مالِ خودم تنهاییه:hapydancsmil: تازه کمم هه 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ پس دیگه لازم نیست هر سری بپرسم واسه توام چایی بیارم؟ یعنی عاشقتماااا سپید نه جیگر اصنِ اصنِ لازم نی خوشم میاد جفتمون پاییم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده