partow 25305 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 هرچی منتظر شدم یه آبانی بیاد تاپیک رو بزنه نزذ که نزد ... پس آبانی ها کجان؟ می خوام اینجا جمع شیم که همه بدونن متولدین آبان کم نیستن ... هر جا رفتیم یا مهر تو چشم بود یا اردیبهشت یا تیر یا مرداد ... آمار نشون میده متولدین آبان اینجا هم کم نیست ... بزنم به تخته یکی در میون یا مدیریم یا کاربرویژه ... --------------- این هم گوشه ای از ویژگی های آبانی ها : با ادب و انديشه – هنرمند و هنرشناس – سخاوتمند – مردم دوست – سخن سنج و خوش برخورد – خوش گذران – داراي روحيه مثبت – اهل معاشرت – خوش بين – داراي انديشهاي باز ... --------------- لیست دوستان آبانی: Setare Yosefi و----------> 3 qasem1368 و------------> 4 partow و ----------------> 5 آرتاش -------------------> 6 masoume و-------------> 7 *Polaris* و -------------> 10 دختر باران و fargol_2408 --------------> 24 ~ sOuDi ~ و -----------> 27 IT Maryam و-----------> 28 شاروک و maaref -----------------> 30 29
*mini* 37778 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 هرچی منتظر شدم یه آبانی بیاد تاپیک رو بزنه نزذ که نزد ... پس آبانی ها کجان؟ می خوام اینجا جمع شیم که همه بدونن متولدین آبان کم نیستن ... هر جا رفتیم یا مهر تو چشم بود یا اردیبهشت یا تیر یا مرداد ... آمار نشون میده متولدین آبان اینجا هم کم نیست ... بزنم به تخته یکی در میون یا مدیریم یا کاربرویژه ... :hapydancsmil: --------------- این هم گوشه ای از ویژگی های آبانی ها : با ادب و انديشه – هنرمند و هنرشناس – سخاوتمند – مردم دوست – سخن سنج و خوش برخورد – خوش گذران – داراي روحيه مثبت – اهل معاشرت – خوش بين – داراي انديشهاي باز ... --------------- ... به پای دی ماهیا نمیرسین هیچ کدومتون نزارین مثه تاپیک اردیبهشتیا بریزیم بهم اینججار و هاااااا 3
partow 25305 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 :hapydancsmil::w330::(50):مرداد ماهی ها رو عخشهههههههههههههههههههههه:hapydancsmil::w330: بلو بابا ... اولین آبانی ... ابان :shad:ابان :shad: ابان:shad: ایشون هم دومیش ... استـــــــــاد ... اینجا چایی نمیدن؟ بستگی داره متولد چه ماهی باشی ... مهر ماهی بودی؟ به پای دی ماهیا نمیرسین هیچ کدومتوننزارین مثه تاپیک اردیبهشتیا بریزیم بهم اینججار و هاااااا تو هم بلو بابا ... 4
Arpak 8511 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 زهرا بیا به بشه ها چایی بده دیگه دلشون میخواد باسه من لیوانی باشه لطفا 3
*mini* 37778 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 بلو بابا ... اولین آبانی ... :hapydancsmil: ایشون هم دومیش ... استـــــــــاد ... :hapydancsmil: بستگی داره متولد چه ماهی باشی ... مهر ماهی بودی؟ تو هم بلو بابا ... سوت بزنم همشون بریزن اینجااااا؟ 2
partow 25305 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 چایی دارین؟؟؟؟؟ :mrsbeasley: باید ببینم تو طالع چی نوشته شده ... زهرا بیا به بشه ها چایی بده دیگه دلشون میخوادباسه من لیوانی باشه لطفا بلو ببینم ... باید بررسی بشه ... ما نمیتونیم به هرکسی چایی بدیم که ... عواقب داره ... ممکنه زمین به آسمون دوخته شه ... سوت بزنم همشون بریزن اینجااااا؟ احیاناً امشب فیلم ندیدی؟ مثل اینکه تاثیر بدی روت گذاشته ... :179: 2
Arpak 8511 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 بلو ببینم ... باید بررسی بشه ... ما نمیتونیم به هرکسی چایی بدیم که ...:persiana__hahaha: عواقب داره ... ممکنه زمین به آسمون دوخته شه ... زهراا...یه نگاه به این قیافه بندا واقعا دلت میاد چایی ندی بهم؟ 1
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 زهرا بیا به بشه ها چایی بده دیگه دلشون میخوادباسه من لیوانی باشه لطفا چاییم مثه دوغ پایه ای؟ 1
partow 25305 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 بلی من متولد ماه مهرم :dancegirl2: واسه شما چایی ویژه میاریم .. زهراا...یه نگاه به این قیافه بنداواقعا دلت میاد چایی ندی بهم؟ باشه ارپاک بانو ... استثناً چون دلم نمیاد دلتونو بشکنم ... بفرمایید چایی ... هرکسی یه قلپ بخوره تا به همه برسه ... 3
Arpak 8511 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 چاییم مثه دوغ پایه ای؟ بدتر از اون روزی 6-7 تا لیوانو راحت میخورم حواست باشه شاید لازمت شد جیگر 1
Construction 4752 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 فقط یک آبانی میتونه خودش تاپیک بزنه... بعد بره خودش را هم به تاپیک خودش دعوت کنه 1
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 بدتر از اونروزی 6-7 تا لیوانو راحت میخورم حواست باشه شاید لازمت شد جیگر پس دیگه لازم نیست هر سری بپرسم واسه توام چایی بیارم؟ 1
Arpak 8511 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 واسه شما چایی ویژه میاریم .. باسه منم چایی ویژه لطفا باشه ارپاک بانو ... استثناً چون دلم نمیاد دلتونو بشکنم ... بفرمایید چایی ... هرکسی یه قلپ بخوره تا به همه برسه ... مرچی زهرا بانو:hapydancsmil: چیشیو همه یه قلپ یه قلپ همش مالِ خودم تنهاییه:hapydancsmil: تازه کمم هه 1
Arpak 8511 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 پس دیگه لازم نیست هر سری بپرسم واسه توام چایی بیارم؟ یعنی عاشقتماااا سپید نه جیگر اصنِ اصنِ لازم نی خوشم میاد جفتمون پاییم 1
ارسال های توصیه شده